Signa küsimus

Teemad elektroonikast...
Viki
SaabiJumal
Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit

immo ei tule puldist maha.9-3 ja 9-5 kustub tuli kui õige võtmega süüde sisse keerata. nii peabki olema. kui immo jamab, tekib SID-le kiri "key not accepted".
Kasutaja avatar
tripp

Algselt postitas: ml
Aga ütleme, tulen eemalt ja teen puldist autouksed lahti. Avan ukse ja istun sisse. Kas sel hetkel (enne võtme sisestamist süütelukku) peab ees dioodi vilkumine lakanud olema? Mul näiteks vilgub edasi, justkui jääks midagi peale. Mind huvitab kuidas õige on, sest kahtlustan et mul sellepärast ei käivitu vahest s.t. kas immo jamab või on see normaalne, et võti väljas olekus ja autos sees istudes vilgub?

Mul ka nii. See tuli peaks näitama, et immo on aktiveeritud

EDIT: T8 võitis nobedate näppude kategoorias ;)
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
aednik

Sel juhul tekib küsimus, mis kodanik Tengail peale jäi selles teemas:
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread ... 3#pid35072

Auto tal käivitus, mootor pöörles. Kui on "key not accepted," siis ei võta starterit järgi.
Mingi võimalus vist siiski on et immo läheb ise peale kui võti sees.
Viki
SaabiJumal
Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit

kui sa nüüd tähelepanelikumalt vaatad, siis seal teemas jutt ng900-st. hoopis teine maailm:wise:
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Kui ma uksed lukku lasen, ei vilguta üldse. Kuidas selle peale saaks? Lahti tehes vilgutab 2x (või oli 3x). Pagassi luugi lahti laskmisel vilgutab ka kenasti.
Oleneb ka sellest, mis signa peale pandud? Cobra oma peaks olema.. krt, või siis DEFA.
saabikas

Algselt postitas: Trionic
Algselt postitas: Pereira
Algselt postitas: Trionic
Tegelikult 1 vajutusega rakendub signa+kesklukk,ja teisega "dead-lock".

Kas neil sellist süsteemi pole, mis ka aknad signalisatsiooni aktiveerides kinni laseks? Manualis pole nagu akende kohta miskit kirjas, ainult räägib, et signa on miskitmoodi programmeeritav.
"Comfort" optsiooni pole,see tuleb ise paigaldada.

Kus või kuidas seda "Comforti" paigaldada?
leho

ahhaa, et siis see nupp laes valgusti juures deaktviseerib siis selle hääle peale töötava signa. selge pilt. kaldeandur vms on ka mu 9-5'l igatahes sest kui saaremaal käisin ja praamile sõitsin ning mingil kaldteel parkima jätsin (hiljem praami sõitma hakates see kaldtee tõusis vertikaalseks) siis hakkas auto karjuma.
Vasta