Mis kütusega sina sõidad?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Algselt postitas: maxuud
On keegi ekzootikat ka proovinud, seal samas Kadaka teel (Tln) on asutus nimega - "Peterburgskaja Toplivnaja Kompanija".
Hommikuti ummistavad seda tanklat Hansabussi bussid. Seal on näha nii nende uhiuue välimusega kui ka üsna peetud olemisega masinaid.
Kui ta avati siis esimene bensiin toodi venemaa veokatega kohale. Kuuldavasti oli see ka autodele väga hästi meeldinud. Praegused veokad on tavalised noname'd või siis sellised kelle nime pole kuulnud ega suuda ka meelde jätta.
Kasutaja avatar
RedBaron

Muide tankisin just nimelt sealt PTK tanklast eksperimendi mõttes (tõsi küll vist juba paar aastat tagasi) täispaagi oma Wranglerile, mis oma olemuselt ei ole muidugi oluliselt keerulisem auto kui UAZik :D Jeepile igatahes meeldis väga....
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

üle 2 aasta järjest olen pidevalt Neste 98 enda turboklassikusse tankinud ja pole kordagi probleeme tekkinud. korra proovisin ka Neste 95, aga mineku- ja mootorikäigu vahe oli lausa füüsiliselt tuntav. mõned korrad olen proovinud ka Statoili 98, aga kuna mingit vahet peale kütusehinna ei märganud, olen Nestele truuks jäänud. Neste kasuks räägib ka kütusemüüjatest esimesena laiale turule välja toodud ilma igasuguse intressita krediitkaart, mis mõnikord annab veel lisasoodustust ja aitab ka igakuistel kuludel silma peal hoida. lisaks on väga mõnus kogu bensiini eest palgapäeval maksta ja mõelda, et järgmine kord pean seda tegema alles järgmisel palgapäeval. inime on oma harjumuste ori... ;)
andreas

Tankisin ka huvipärast seda UnoX nitro-ollust. Kulus küll väga ruttu ära :o kohe tuntav kütusekulu vahe tuli sisse. Nüüd neste95 ja jälle normi piires.

Huvitav, mis selle nitro3000 eesmärk on? mingi põhjus tal ju on, mis ta olemasolu õigustab.....
muidumehike

Ma tangin juba pikemat aega võru favorast 98 :)
Lõuna-Eestis võrreldes tartuga küte 40 senti odavam+partner kaardiga happy hour soodustus 60 senti ja ongi kroon võitu :headbang: (muidu ilma happyta on 40 senti alla :thumb: )
aednik

Mis teil mõnel selle Lukoili vastu on? Konkreetselt palun, mõni näide. Kas saunas räägiti midagi?
Edit: nüüd on juba kaks teemat kütuste kohta. Jätkub siin:
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=6327
Vasta