infodisplei

Vasta
kris56

Juhtus selline lugu, et spioka all läks põlema info displ kiri. See peaks siis tähendama, et SIDil mingi teade. Kuna SID täiesti õhtal omadega ja teadet lugeda ei saa, siis olen natuke mures.

Mida head seal tavaliselt vist kirjas ei ole? Mis seal kirjas võib olla üldse st mille peale ta teateid annab nii?

Auto käitus täitsa normaalselt edasi, ei kujuta ette, mis värk.
Kasutaja avatar
kalamees

Kontrolli kas kõik tuled põlevad või klaasipesuvedelik otsas pole. Need vist kõige lihtsamini kõrvaldatavad.
snowguy

jahutusvedeliku peale võib kah teine teate sidile kuvada
eeroz

Või on puldi aku tühjaks saamas näiteks, aga üldiselt kontrolli jah kõik vedelikud ja tuled üle ;)
IS-D
Auto:

piduriklotside kulumisastme piir... samuti
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Neid kuvatavaid sõnumeid võibki siin loetlema jääda. Kui rooli taga mõni tuluke(check engine, check oil jne) ei põle, siis pole ka midagi ÜLIolulist katki. Paha ei teeks ka loomulikult uue SID`i soetamine. Saab ju välistemperatuuri ja kella ning palju muudki vaadata:head:. Tech`iga pole mõtet ka minu teada uurida kuna, teisejärgulised veakoodid mällu ei jää ning on avastatavad ainult toimumise hetkel.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: IS-D
piduriklotside kulumisastme piir... samuti
Pole saabidel sellist optsiooni.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: jupats
Neid kuvatavaid sõnumeid võibki siin loetlema jääda. Kui rooli taga mõni tuluke(check engine, check oil jne) ei põle, siis pole ka midagi ÜLIolulist katki. Paha ei teeks ka loomulikult uue SID`i soetamine. Saab ju välistemperatuuri ja kella ning palju muudki vaadata:head:. Tech`iga pole mõtet ka minu teada uurida kuna, teisejärgulised veakoodid mällu ei jää ning on avastatavad ainult toimumise hetkel.
Mällu jäävad kõik veakoodid ja alati.
Üliolulisest: kui näiteks jahutusvedelik ära kaob,siis see on küll ülioluline teade.
kris56

Kokkuvõtteks!

Tuleb uus SID osta:wise:
Kasutaja avatar
tõh

Algselt postitas: kris56
Kokkuvõtteks!

või otsi õpetus vana parandamiseks. kui kruvikeeraja käes püsib ja rahulikult nokitseda suudad, siis ei võta parandus rohkem aega, kui 20min (vähemalt mul ei võtnud).
kris56

Algselt postitas: tõh
Algselt postitas: kris56
Kokkuvõtteks!

või otsi õpetus vana parandamiseks. kui kruvikeeraja käes püsib ja rahulikult nokitseda suudad, siis ei võta parandus rohkem aega, kui 20min (vähemalt mul ei võtnud).

Kui Sul asi käpas, siis äkki oled nõus oma kindlat kätt näitama ja mu SIDi ka korda tegema?

Tasu kokkuleppel :beer:
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

tegelt pole seal suurt rasket midagi. Aga tulemus on üldiselt selline kaheldava väärtusega. Ehk siis õnnestumine on täpselt 50-50. Võib sõita veel aastaid, võib kooleda kohe või isegi lausa operatsioonilaual.

Elagu meie sõber staatiline elekter.
aednik

Kas mällu jäänud veakoodid on seal mälus passiivselt või segavad ka auto töötamist? Kas auto võib neist jääkidest mingit valeinfot enda jaoks välja lugeda?
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: ml
Kas mällu jäänud veakoodid on seal mälus passiivselt või segavad ka auto töötamist? Kas auto võib neist jääkidest mingit valeinfot enda jaoks välja lugeda?
Ei mõjuta tavaliselt,kuid kui näit.Ch.eng.tuluke põleb,siis osade koodidega minnakse "limp-home" režiimi,osadega ei arvestata teat. andureid,kuid masin on täiesti sõidetav.Osadega ei muudeta midagi.
Vasta