http://www.saabcentral.com/forums/showt ... p?t=112214
Fantastiline uudis, see jutt võiks vastata tõele:evil:
6 käiku tonnistele
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Mis nende 6 käigu eesmärk on?
Tavaliste autode puhul on eesmärk ökonoomsus - st. et hoida pöörded võimalikult madalal.
Kiirendusauto puhul on 6 käiku pigem saatanast.
Rallikate puhul - just just!
Või mis?
Tavaliste autode puhul on eesmärk ökonoomsus - st. et hoida pöörded võimalikult madalal.
Kiirendusauto puhul on 6 käiku pigem saatanast.
Rallikate puhul - just just!
Või mis?
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Mind enam paelus aga just odavus (mis ei pruugi tegelikult absoluutselt tõele vastata) ning palju see kast kannatab. Ma ei kavatse jääda eestisse tööle, otsin omale muu koha ehk saan siis oma plaanidega edasi mindud.
EDIT: Mis ei tähenda, et mul oleks midagi Eesti vastu, absoluutselt mitte. Olen uhke selle üle kus elan, kahjuks oma unistuse täide viimiseks ei ole veel raha asjad siin nii arenenud:P
EDIT: Mis ei tähenda, et mul oleks midagi Eesti vastu, absoluutselt mitte. Olen uhke selle üle kus elan, kahjuks oma unistuse täide viimiseks ei ole veel raha asjad siin nii arenenud:P
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Kas originaal kastil ei ole võimalik cnc pingis välja freesida uued otsa kaaned, kaante ja ülejäänud korpuse saaks ehk ühildada poltliidesega? Nii nagu ma oma nime õigustan (Leo) nii ma uurin selle välja vanal kastil.
Kindlasti annab aretada ja teha. Selleks vaja vaid sobivat pinki, toorikut, freesijat, ajudega tegelast kes joonised valmis teeb ja tugevusarvutused kah ning veel aktiivset tegelast kes kõiki neid asju omavahel koordineerib. Ah jaa, rahanutsakat läheb ka vaja.
:thumb:
:thumb:
Talla sugusele kitsele sellist küll hankida ei raatsi.Tonnisele juba võiks:drive:.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989