Jõulunänni lastekodulastele?

Ühised tegemised
Vasta
sipelgaz

Siia juurde aga ka veel lisaks ühe sellise punkti, et kas keegi on ka mingise pressikontaktiga tegelenud, et prooviks äkki kuskilt ajalehtedest mingid inimesed ehk kaasa saada ...

Kas siis võtame kohe ise nad kaasa ja nad saavad näha mida tegime, vai tulevad omapead kohale, et mingi foto värk jne ... et see tegu ka nagu mingil määral kajastatud oleks.

Kui pressikajastus mingil moel organiseeritud oleks, on ka mingid kontaktid olemas spordifirmadesse, kes ehk mingil määral selle kogu üritusega ühineks (Annaks selle trenazööri mingi ülisoodsa hinnaga näiteks või leiaks hoopis kellegi, kes meile 20 paari suuski / uiske jagab) kui nende nimi mainitud saab, et vot nii see asi on, et nääte firma xxx tegi talveks head ja annetas lastekodulastele nänni, eesti saabiklubi oli aga see, kes selle initsiatiivi endale võttis ja selle asja ära organiseeris ... bla bla bla bla bla bla ...

:Psipelgaz:notworthy:

Phm, olen ka varem juba pressiasjaga natuke tegelenud, et kui vaja, siis võin selle enda kaela võtta. Siis peaks aga keegi sellise käsu andma :cool:
que

kui auto ikka koospüsib siis oleks ka tulija ..tuleme kahekeisi..
autosse mahuks seega veel nii 3 jutsi :D
Everyday Regular SAAB guy!
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

hetkel ei saa päris 100% kindlalt lubada, et 08.12 kaasa saan tulla, aga kui vähegi võimalust on, siis üritan ikka ka ise autoga kohale tulla (Tartust ju võrreldes Tallinnaga see koht "kiviga visata").

Võru piirkonnas on Võrus asuv Võhandu trahter (Koidula 16A) olnud minu jaoks alati see koht, kus pakutakse mehist ja maitsvat kõhutäit mõistliku hinnaga.
iisak

Krt maitia selle pressi kaasamise kohta...:wtf:
Mis teised arvavad?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
MadMan

Mingi nupuke võiks olla küll. Kohalikus lehes, Postimehes ja teles. Ametliku Saabiklubi üritusena aitaks kenasti nime teha.
iisak

Algselt postitas: aljoga
Võru piirkonnas on Võrus asuv Võhandu trahter (Koidula 16A) olnud minu jaoks alati see koht, kus pakutakse mehist ja maitsvat kõhutäit mõistliku hinnaga.
Nemad toitlustusega ei tegele-nii mulle väideti telefonis:wtf:
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

pange mind kirja, tulen autoga! 2 vaba kohta on kindlalt kui mitte 3. Ülekanne saab ka tehtud novembri lõpus.
Henrik

Täpsustaks, et Suur Munamägi ei asu mitte põlvamaal vaid võrumaal.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

kas heategemine peab alati miski tõsise huplaaga käima ja vastu rindu tagumisega, et näete, kui kõvad mehed meie oleme, andsime lastekodule nänni ja stuff...

see peaks ikka olema selline südametunnistuse ja aidata tahtmise teema. Ei pea ju terve vabariik rõkkama sellel teemal, et näe, mis tegid, põhiline on enda seesmine rahulolu ja tänutunne abi saaja poolt... :wise:

Või olen mina natuke totakas? (viide siis sellele pressi kaasamisele jne).
Eleri

Algselt postitas: miku
kas heategemine peab alati miski tõsise huplaaga käima ja vastu rindu tagumisega, et näete, kui kõvad mehed meie oleme, andsime lastekodule nänni ja stuff...

see peaks ikka olema selline südametunnistuse ja aidata tahtmise teema. Ei pea ju terve vabariik rõkkama sellel teemal, et näe, mis tegid, põhiline on enda seesmine rahulolu ja tänutunne abi saaja poolt... :wise:

ma arvan ka, et pigem on tähtsad lapsed, mitte selle asja kajastamine.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Rästas

Avalikul teavitamisel on ka eetiline külg, mis näitab kaaskodanikele, et üks grupp täiesti tavalisi inimesi, kes on üksmeelsed, mitte ainult ei muretse sõnadega, vaid teevad midagi oma sõnade kinnituseks, kui jutt käib aitamisest. See motiveerib pigem, mitte ei jäta halba muljet.
Kui keegi serveerib abistamist selliselt, et nüüd võin suled puhevile ajada, sest olen kedagi aidanud, siis sellise suhtumisega oleks võinud omale selle raha eest mõni uus lips osta, millega linna peal eputada.

Kusjuures, ma ei oleks ise tulnudki sellisele mõttele, et heateost teadaandmine võib nõme olla või keegi end abistamisega fa-fa-faa :headbang:-"edaspidi palun öelda mulle Teie" tunneb.

Mis on pressi tegelik eesmärk?
Vastus: kajastada elu sündmusi.
Nõrgemate aitamine on niisamuti elu sündmus, mida ei peaks tegema salaja, vaikselt ja teistele teadmata.
Kas me peaksime midagi häbenema ja end totakana tundma?
Totakas on see, kes tühja kaagutab, kui munenud ei ole.

Muide, kõik oleneb sellest, kuidas sõnumit serveeritakse.

Rästas,
endine ajakirjanik
ill
Saabiklubi liige

Hetkeseisuga olen 8ndal tulija. Vabu kohti autos vähemalt kaks.
Kasutaja avatar
MadMan

:thumb: rästas! Sõnastasid mu mõtted!
Eleri

Algselt postitas: Rästas

Muide, kõik oleneb sellest, kuidas sõnumit serveeritakse.

Rästas,
endine ajakirjanik

Just nimelt. sellepärast olen ka mina hetkel skeptikute poolel.

A enda kohaletulemisega on nii, et annan endast parima. Lubadusi ei anna enam ammu.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
iisak

Ma arvan,et keegi ei vaidle vastu,kui me see aasta hoiame madalat profiili ja ei kaasa ajakirjandust.
Teeme kõigepealt midagi ära ja edasipidi minugi poolest:wise:
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: iisak
Ma arvan,et keegi ei vaidle vastu,kui me see aasta hoiame madalat profiili ja ei kaasa ajakirjandust.
Meie ei kaasa kedagi, info liigub ise. Info liikumist ei ole juba ammu võimalik kontrollida, veel vähem peatada.
Ma pigem mõtlesin sellele, et mina ei tunne piinlikust, et ma olen üks nendest, kes sõidab SAABiga (kui tuleb avalikuks, et saabirahvas aitab nõrgemaid).
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

Ei, kindlasti mitte. Kuid... see peaks tulema näiteks abisaajate poolt, kes ütlevad aitäh ajakirjanduse kaudu, mitte Saabiklubi poolt, kes ütleb, et NÄETE... AITAME... kas me pole mitte vahvad :P A see on endiselt minu isiklik arvamus... Ei teeks sellest teemast miskit lahmimist :)
Kasutaja avatar
Rästas

Ei, kindlasti mitte. Kuid... see peaks tulema näiteks abisaajate poolt, kes ütlevad aitäh ajakirjanduse kaudu, mitte Saabiklubi poolt, kes ütleb, et NÄETE... AITAME... kas me pole mitte vahvad :P A see on endiselt minu isiklik arvamus... Ei teeks sellest teemast miskit lahmimist :)
Klubi ei esine sellekohase avaldusega, et ootame nüüd sündmuse kajastamist. See ei ole kavas olnudki :)
Kommenterimise võlu, et arvamusi tuleb igast vaatenurgast - alati võimalus diskusssioonideks :)
Tõutäkk

Algselt postitas: sipelgaz

Kui pressikajastus mingil moel organiseeritud oleks, on ka mingid kontaktid olemas spordifirmadesse, kes ehk mingil määral selle kogu üritusega ühineks (Annaks selle trenazööri mingi ülisoodsa hinnaga näiteks või leiaks hoopis kellegi, kes meile 20 paari suuski / uiske jagab) kui nende nimi mainitud saab, et vot nii see asi on, et nääte firma xxx tegi talveks head ja annetas lastekodulastele nänni, bla bla bla bla bla bla ...

Point oli see, et lapsed saaksid rohkem, või mis?
tarmiit
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Tõutäkk
Algselt postitas: sipelgaz

Kui pressikajastus mingil moel organiseeritud oleks, on ka mingid kontaktid olemas spordifirmadesse, kes ehk mingil määral selle kogu üritusega ühineks (Annaks selle trenazööri mingi ülisoodsa hinnaga näiteks või leiaks hoopis kellegi, kes meile 20 paari suuski / uiske jagab) kui nende nimi mainitud saab, et vot nii see asi on, et nääte firma xxx tegi talveks head ja annetas lastekodulastele nänni, bla bla bla bla bla bla ...

Point oli see, et lapsed saaksid rohkem, või mis?

Mida rohkem!! Et suured firmad tuleks taha hunniku plönniga ja topiksid oma nime nähtavale ja kui siis väheke ruumi üle jääb,siis äkki mahuvad saablased kah pildile!! Nõme ju!! Aga nii see ju tavaliselt on,kellel plönn,selle sõna ja firmad nii-sama annetusi ilma reklaamita küll tegema ei hakka ja kui veel press ka kohal siis oi oi! Saagu lastekodu seda manti pisut vähem,aga see eest oleks see MEIE OMA ASI!!
Ja mina ka seda pressi nii oluliseks ei pea! Olgu või asi salalik,aga asjalik!!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Algselt postitas: iisak

just nii oleks õige!
tegijat teevad , ei lobise liiga palju, ja jäljed jäävad nii-kui-nii nagu värskele lumele .
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
Chipy

lugesin siin ja ei saanud asjadest üldse aru, mida me taotleme? kas me tahame head teha või pigem meediasse pääseda?
Pigem paneme asjad olulisuse järjekorda - teeme head, saadame pärast lehte teksti, mida tegime ja pilt. Kui pannakse sisse siis pannakse ja tuleb seda fame ka, kui ei panda siis ma usun, et see hea tegemise tunne jääb sinu sisse ju alles.
Siit ka plaan - teeme hea ära ja siis vaatame selle meediaga
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Ma kaldun praeguseks arvama, et las meediakajastus jääda seekord tahaplaanile. Ürituse eesmärk on siiski abivajajaid aidata.
erts

Iisaku algsest ja heast ideest tahetakse vägisi müügikampaniat teha.Isiklikult arvan et heategevus on puhtalt sisetunde küsimus ja ei ole seda mõtet ära kasutada millegi reklaamimiseks (olgu need Saabid või Saabiklubi).Kes tahab märkab ise kes on selle asja taga.Kellel vaja ennast reklaamida sellele on mõeldud kampaaniad "edukad aitavad lastekodulapsi" kus pärast ajalehes tuuakse ära kellegi nimi või reklaam vastavalt annetuse suurusele.
Minu arust võiks pärast seda kui heategu on tehtud panna siia foorumisse tänuavaldus nende kasutajate nimedega kes tegid kas annetuse(summasid mainimata) või käisid üritusel koos lastega mis pole sugugi vähem tähtis.
Seda puhtalt selle pärast et näha kas need kommentaarid a la "lahe ettevõtmine olen kahe käega poolt" ka mingisuguse teoga kinnitatud saavad.Teiseks kuna üritus toimub esimest korda võiks see saada heaks traditsiooniks ka edaspidi ja seda rohkem oleks järgnevatel kordadel kaasa tulejaid.

jutt läks vist pikaks...

asja vedajatele jõudu ja jaksu..
suur

Algselt postitas: erts
Minu arust võiks pärast seda kui heategu on tehtud panna siia foorumisse tänuavaldus nende kasutajate nimedega kes tegid kas annetuse(summasid mainimata) või käisid üritusel koos lastega mis pole sugugi vähem tähtis.
Seda puhtalt selle pärast et näha kas need kommentaarid a la "lahe ettevõtmine olen kahe käega poolt" ka mingisuguse teoga kinnitatud saavad.
Peaaegu online uuenev nimekiri koos lõppsummaga ühes teises teemas olemas:
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=6807
Pole küll tänuavaldus, aga nimed siiski mainit.
Vasta