lugesin ühest äsjasest 9-5 müügikuulutusest, et peal on
- pidurdusjõukontroll
- stabiilsuskontroll
- veojõukontroll
- külglibisemise vastane seade
pidurdusjõukontrolliga on asi selge. Aga ülejäänud ... saan ma õigesti aru, et kolme ülejäänud tööd teeb ESP? Pole veel endal eriti olnud võimalust proovida, kuidas see käitub.
ESP 9-5-l
oli jah sinu kuulutus. Aga rootslased kuulutavad samamoodi (antispinn, antisladd jms)
Ma oma autol TCS-i kohta ei oska öelda aga ESP nupuke on küll olemas. Kas see teeb TCS-i töö ka ära?
Ma oma autol TCS-i kohta ei oska öelda aga ESP nupuke on küll olemas. Kas see teeb TCS-i töö ka ära?
Kui sa näed rooli kõrval paremal nuppu, mille peale on kirjutet ESP, siis on sul kõik need vidinad olemas. ESP katab nii TCS-i, kui külglibisemise. ABS on nagunii kõigil peal.
Ehk siis:
- pidurdusjõukontroll -> ABS
- stabiilsuskontroll -> ESP
- veojõukontroll -> ESP
- külglibisemise vastane seade -> ESP
Ehk siis:
- veojõukontroll -> ESP
Algselt postitas: miku
Kui sa näed rooli kõrval paremal nuppu, mille peale on kirjutet ESP, siis on sul kõik need vidinad olemas. ESP katab nii TCS-i, kui külglibisemise. ABS on nagunii kõigil peal.
Ehk siis:
- veojõukontroll -> ESP
Krt hea mõtte!
Kui otsustan enda autost lahti saada, siis ostan romulast ESP nuppu ja õpetan enda TCSi nuppu lendama.
Siis on minu autol prioriteet võrreldes sama aasta teste SAABidega:evil:
Algselt postitas: Executive
[
Krt hea mõtte!
Kui otsustan enda autost lahti saada, siis ostan romulast ESP nuppu ja õpetan enda TCSi nuppu lendama.
Siis on minu autol prioriteet võrreldes sama aasta teste SAABidega:evil:
Ära ironiseeri. Algses postituses ei old mainitud aastakäiku. Ja kuna kuulutuses oli mainitud külglibisemise peatamise jms abivahendeid, sai täiesti loomupäraselt eeldatud, et tegemist on ESP-ga.
mis tast ikka eraldi mainin, kui mu nime all on auto kenasti kirjas koos aastaarvugaAlgselt postitas: miku
Ära ironiseeri. Algses postituses ei old mainitud aastakäiku...