Täna ülevas meeleolus olles, kuna Kalev võitis ULEB'i sarjas teistkordselt(!!!!), tekkis huvi kui palju Saabi mehi-naisi korvpalli huvilised on?
Tegelikult huvitab palju üldse üks Saabi omanik spordile aega pühendab?
Ise siis käin ikka ca 3x nädalas korvpalli trennis + mängud madalates liigades. Vahel tuleb ette ka ujumas, jooksmas ja jõusaalis käike.
Saabi mees korvpalli(spordi) huviline??
Korv ja võrkpalli mänginud terve kooliaja ja korvpalli ka ülikoolis. Lausa kunagine Lääne-Virumaa meister korvpallis. Suusatanud ka koolis 12 aastat. aga nüüd..... proovisin saalihoki trenni.
Vahel ka tõstmine, orienteerumine ja mälumäng.
:drink:
Appi lund nii vähe et unustasin lausa nurgas seisva LUMELAUA, mis on ikka ülekõige
Vahel ka tõstmine, orienteerumine ja mälumäng.
:drink:
Appi lund nii vähe et unustasin lausa nurgas seisva LUMELAUA, mis on ikka ülekõige
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kuni 2002 aastni sai purjetatud päris palju, aga siis vahetasin veepealse tegevuse osaliselt veealuse vastu.
Nüüd litsentseeritud päästesukelduja - sukeldumine on ka hobi (põhiliselt eksootilistes vetes, seal on floora ja fauna kirevam). Peale treeningute ja eksamil "päästmise" pole olnud vajadust kedagi päästa, loodan, et ei tule ka.
Veel on hobiks mäe- ja veesuusatmine. Korvpall pole kunagi meeldinud, sest seal rüseletakse liiga palju ühe palli pärast
Võrku mängin hea meelega.
Praegusel kiirel ajal on põhirõhk ajugümnastikal (seoses intensiivse juuraõpinguga). Aga nii sukelduma, kui mägedesse on piletid juba ammu ostetud
Nüüd litsentseeritud päästesukelduja - sukeldumine on ka hobi (põhiliselt eksootilistes vetes, seal on floora ja fauna kirevam). Peale treeningute ja eksamil "päästmise" pole olnud vajadust kedagi päästa, loodan, et ei tule ka.
Veel on hobiks mäe- ja veesuusatmine. Korvpall pole kunagi meeldinud, sest seal rüseletakse liiga palju ühe palli pärast

Praegusel kiirel ajal on põhirõhk ajugümnastikal (seoses intensiivse juuraõpinguga). Aga nii sukelduma, kui mägedesse on piletid juba ammu ostetud

-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5 Griffin, Saab 9-5 Aero,
Ise küll kahjuks korvpalli ei mängi...aga juba mitmendat aastat saab kuulutud BC Kalev/Cramo fännklubi hulka 

"Horsepower is how hard you hit the wall, Torque is how much of the wall you take with you."
Püüdsin klubi lehelt hääletusest midagi klapitada, aga kuna seal pole eraldi 9-3 SS ja OG9-3, siis täpselt ei saa. a tundub et selle süsteemiga saab hakkama küll:)
EDIT: pealkiri on äärmiselt ebakorrektne (ok ok ma pole miski feminist, nägin ükspäev filmi, kus ei tohtind öelda isegi gentleman vaid gentleperson, irw.)
EDIT: pealkiri on äärmiselt ebakorrektne (ok ok ma pole miski feminist, nägin ükspäev filmi, kus ei tohtind öelda isegi gentleman vaid gentleperson, irw.)
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Mina siis siiamaani ainukesena ühes pundis suure WC-ga kes vastas küsimusele, et kuidas ta nii kaua elanud on : ...NO SPORTS!...
Ei huvita mind see kes kui kaugele ja kiiresti suusatas ja kui palju palli viskas mingisse rõngasse.
Ei huvita mind see kes kui kaugele ja kiiresti suusatas ja kui palju palli viskas mingisse rõngasse.
kunagi sai neli aastat kossutrennis käidud....nüüd nii hobi korras...oleks kah huvitatud vabaaja sellisets hobikorras korvpallist
mingi eriline äss ei ole kuid kui korvi alt palli saan siis viskan kah:P
üldiselt sporti ei karda kuid aja peale tegemist naudinguks ei pea
pigem vabas vormis
mingi eriline äss ei ole kuid kui korvi alt palli saan siis viskan kah:P
üldiselt sporti ei karda kuid aja peale tegemist naudinguks ei pea
pigem vabas vormis
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Olen ca 60% oma elust spordiga tegelenud. Viimased 4 aastat sai ka tippspordi leiba maitsta. Võrkpallur siis. Kuni selle kevadeni mängisin Audentes University Schenkerliiga võistkonnas (Tallinna Selver). Nüüdseks siis spodist loobunud:(
Algselt postitas: mardikas
Mina siis siiamaani ainukesena ühes pundis suure WC-ga kes vastas küsimusele, et kuidas ta nii kaua elanud on : ...NO SPORTS!...
Et asi väga ühekülgne ei saaks siis ma kah samas seltskonnas, sõpradest mitmed tegelevad triatloniga ja küll on neil põlved haiged ja muud hädad. Ma püüan oma keha ikka säästa ja käin spordist suure kaarega mööda. Tööl on kõndimist parajalt ja sellest liikumisest täitsa piisab.
Igasugu mängud kus X mängijat üht palli/litrit taga ajavad ei oma mingit võlu minuarvates

:red: Ma vist ka samas bändisAlgselt postitas: eerozAlgselt postitas: mardikas
Et asi väga ühekülgne ei saaks siis ma kah samas seltskonnas, sõpradest mitmed tegelevad triatloniga ja küll on neil põlved haiged ja muud hädad. Ma püüan oma keha ikka säästa ja käin pordist suure kaarega mööda. Tööl on kõndimist parajalt ja sellest liikumisest täitsa piisab.
Igasugu mängud kus X mängijat üht palli/litrit taga ajavad ei oma mingit võlu minuarvates![]()

Pallimängudes olen koba mistõttu pall satub harva minu kätte (motiive pole). Rattaga meeldib küll sõita, aga see pole mingi sport. Suusatamine meeldib ka, kuid kahjuks pole mul (veel) suuski.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Jalgratas aegajalt. Viimasel suvel aga kahjuks õieti ei saanudki ratta selga..
Jalgpall on enamjaolt "22 lolli ja 1 pall". Kossu ei viitsi ka vaadata, ühesõnaga kah sinna Suure ja Eeroz'e punti... Tehnikasport parem või suusatamine (seal on vähemalt mõned kohalikud tegijad). Varematel aegadel sai kõrtsus õlle kõrvale üsna palju nooli seina loobitud, orad on siiani olemas.

Algselt postitas: Rästas
Kuni 2002 aastni sai purjetatud päris palju, aga siis vahetasin veepealse tegevuse osaliselt veealuse vastu.
Nüüd litsentseeritud päästesukelduja - sukeldumine on ka hobi (põhiliselt eksootilistes vetes, seal on floora ja fauna kirevam).
Olen viimastel aastatel ujumisega tegelenud, aga aasta tagasi avastasin samuti, et veealune maailm väärib avastamist ja tegin sukelduja paberi ka (OWD). Viimasel ajal pole aga kahjuks jõudnud eriti tihedalt vee alla, kui võibolla tahaks

Igapäevaselt võtan keha ja vaimu turgutamiseks reeglina ette jooksmise, suusatamise (vastavalt meie talveoludele) või siis ujumise.
- Cyber
- Kontakt:
Sry, OT, aga... Siin lauses on see sulgudes osa vale koha peal..
Peaks ikka kõige lõpus olema..

Algselt postitas: redhead
Igapäevaselt võtan keha ja vaimu turgutamiseks reeglina ette jooksmise, suusatamise (vastavalt meie talveoludele) või siis ujumise.
Et jääujuja (taliujuja)? Jääsukeldumine on küll eritingimustes sukeldumise üks osa, minnakse jää alla (eestis). Soojas kliimas on see asendatud hoovusesukeldumisega, kus kihutad vee all nagu 'vanglaexpressiga'Algselt postitas: Cyber
Sry, OT, aga... Siin lauses on see sulgudes osa vale koha peal..Peaks ikka kõige lõpus olema..

Muide tekkiski küsimus, kas meie seas on ka mõni jääaugumees? Nii mõnigi käib pärast sauna mõnusat jahutust saamas - see ka omamoodi sport või mõnel suisa hobi

Ma olen käinud Eestis 25m sügavusel Neugrundi kraatris, kus veetemperatuur oli 6 kraadi. No paljalt küll olla ei kannataks. Brr, nii külm oli, et lõuad pidid reduktori pooleks plagistama ja huuli polnud enam tunda

- Cyber
- Kontakt:
ikka professionaalne kretinism kallal inimestel..
Puust ja punaseks..
: "jooksmine, suusatamine või ujumine, vastavalt meie talveoludele"..
Mõtle nende kohalike olude peale..
Ühes ja samas kohas võid sa erinevate olude korral kõiki kolme harrastada..

Algselt postitas: Rästas
Et jääujuja (taliujuja)? Jääsukeldumine on küll eritingimustes sukeldumise üks osa, minnakse jää alla (eestis). Soojas kliimas on see asendatud hoovusesukeldumisega, kus kihutad vee all nagu 'vanglaexpressiga'![]()
Kuulge, muudaks selle teema pealkirja natuke üldisemaks, siin räägitakse juba igasugusest spordist ja harrastustest ... väga huvitav teema iseenesest.
Ise üritan talveperioodil maksimaalselt mäesuuska sõita...niivõrd-kuivõrd ilm ja rahakott lubavad. Minu viimaste aastate sõitudest ja tegemistest leiab pildimaterjali siit:
http://www.fr-reisid.ee/cgi-bin/form.cgi/gallery
Suveperioodil üritan valmistuda talveperioodiks, jooks, rattasõit jne.
Viimasel suvel (loodetavasti ka järgmisel) lisandus ka mõnevõrra purjetamist.
Ise üritan talveperioodil maksimaalselt mäesuuska sõita...niivõrd-kuivõrd ilm ja rahakott lubavad. Minu viimaste aastate sõitudest ja tegemistest leiab pildimaterjali siit:
http://www.fr-reisid.ee/cgi-bin/form.cgi/gallery
Suveperioodil üritan valmistuda talveperioodiks, jooks, rattasõit jne.
Viimasel suvel (loodetavasti ka järgmisel) lisandus ka mõnevõrra purjetamist.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Algselt postitas: RästasEt jääujuja (taliujuja)? Jääsukeldumine on küll eritingimustes sukeldumise üks osa, minnakse jää alla (eestis). Soojas kliimas on see asendatud hoovusesukeldumisega, kus kihutad vee all nagu 'vanglaexpressiga'Algselt postitas: Cyber
Sry, OT, aga... Siin lauses on see sulgudes osa vale koha peal..Peaks ikka kõige lõpus olema..
Muide tekkiski küsimus, kas meie seas on ka mõni jääaugumees? Nii mõnigi käib pärast sauna mõnusat jahutust saamas - see ka omamoodi sport või mõnel suisa hobi
Ma olen käinud Eestis 25m sügavusel Neugrundi kraatris, kus veetemperatuur oli 6 kraadi. No paljalt küll olla ei kannataks. Brr, nii külm oli, et lõuad pidid reduktori pooleks plagistama ja huuli polnud enam tunda![]()
Einoh, tõlgendamise küsimus muidugi, aga ujumist olen mina siiani harrastanud regulaarselt basseinis

Ja suusatmine (vastavalt meie talveoludele), mis siin selgelt suurt sisukat arutelu tekitas

Kas pealkiri pole mitte: Saabimees korvpalli(spordi) huviline??Algselt postitas: AndrusFJR
Kuulge, muudaks selle teema pealkirja natuke üldisemaks, siin räägitakse juba igasugusest spordist ja harrastustest ... väga huvitav teema iseenesest.
Sport on ju kirjas. Või mis see korvpall veel olla saab - munapraadimine, et lisamärge ainult korvpalli kohta kehtib?