IGASUGUNE-NII KIRJUTAV KUI RÄÄKIV-PRESS JÄÄB KÕRVALE
Mingisugust palagani sellest üritusest ei tule. Elu on näidanud,et igasuguses meediakajastuses kipuvad pildile ronima ja ennast näitama ikka need ,kes asjaga kõige vähem seotud
10 punkti sulle 5st:headbang:Algselt postitas: miku
kas heategemine peab alati miski tõsise huplaaga käima ja vastu rindu tagumisega, et näete, kui kõvad mehed meie oleme, andsime lastekodule nänni ja stuff...
see peaks ikka olema selline südametunnistuse ja aidata tahtmise teema. Ei pea ju terve vabariik rõkkama sellel teemal, et näe, mis tegid, põhiline on enda seesmine rahulolu ja tänutunne abi saaja poolt...
Või olen mina natuke totakas? (viide siis sellele pressi kaasamisele jne).
Algselt postitas: Rästas
Ühest pisikeset lausest nii palju kisa
Kui panite tähele, siis keegi ei algatanud ühtegi meediakampaaniat.
Keegi ei ürita siin millegagi oma aktsiaid tõsta - täiesti mõistlik rahvas ju.
Peace![]()
Ära siin tulista midagi - mõte oli isenesest hea. Aga pressi nimetamine ajas rahva sõnarelvileAlgselt postitas: sipelgaz
Ega ma ka ju tahtnud nüüd mingit sõda aretada või siis otseselt kellegi aktsiaid tõsta.
Ma lihtsalt pakkusin välja võimaluse, kuidas oleks võimalik meil midagi veel paremini teha. Näiteks orgunnida see jooksutrenazör poole hinnaga, vai siis saada sinna juurde veel paar tosinat paari suuski / uiske tasuta näiteks.
Aga no, kui me parem kõik oma taskust maksta tahame, siis olgu see nii
:fight:Sipelgaz![]()
Sorry for OT, kuid igasugune press elatab end reklaamist (mitte tellijate & ostjate rahast) ning reklaami hind sõltub selle avaldamise allika reitingust. Reitingu tagab levi, st loetavuse/kuulatavuse/vaadatavuse maht ja ammu on välja uuritud, et enim müüb veri, sex ja raha! - sellest ka see 'kollasus'.Algselt postitas: miku
võibolla on asi tingitud sellest, et meite press ei ole just päris see, mis võiks olla. Täiesti arusaadavatel põhjustel on domineeriv nö. kollane press ja teemad, kes kellega magab ja kes keda peksab. Ja siis sinna sekka veel poliitikute ja mudu tühikargajate enesekiitmist.
Jätkub arutelu söögikoha ja transpordi üle...Algselt postitas: miku
nu seda ma ju rääkisingi. natukse teiste sõnadega, ja tarbija seisukohaltA lõpetaks siiski selle ära. See teema pandi tegelt ammu lukku juba ja mul vaja veel paar korda Troostis käia, ilma, et mulle mutrivõtmega pähe löödaks
![]()
Algselt postitas: rantto
Söögikohaks pakun välja Varese Külalistemaja Asub see 13km Võrust Tartu suunal, vaikne ja mõistlike hindadega, ruumi küllaga.
Tegelikult jääb sõmepalu Tilsist ja Haanjast parasjagu eemale. Võibolla peaks mõnda pisut lähemal asuvat kohta uurima.Algselt postitas: pedaalinahhaalAlgselt postitas: rantto
Söögikohaks pakun välja Varese Külalistemaja Asub see 13km Võrust Tartu suunal, vaikne ja mõistlike hindadega, ruumi küllaga.
See koht on ruumikas küll, ja toit on seal ka väga hea. Küll aga jääb ta kindlasti väikseks siinmainitud 50 lapse + meeletu koguse saabnetlaste jaoks.
Võibolla oleks hoppistükkis mõistlik ühendust võtta Sõmerpalu koolimaja esindajatega (sealtsamast vareselt ca 2km Võru poole), Sõmerpalu koolimajas ennegi selliseid suuremaid "sööminguid" olnud, kas kellegi viimaseks ärasaatmiseks või hoopiski paarikeste rõngastamiseks 60-70 rahvast kokku ära toita pole mingi probleem, pakun.
Algselt postitas: iisak
Vähe on veel autoga tulijaid:facts:
Kokku oleks vaja 25 autot minimaalselt,et kõik lapsed kaasa saaksid tulla-2 last per auto.
Algselt postitas: iisak
Vähe on veel autoga tulijaid:facts:
Kokku oleks vaja 25 autot minimaalselt,et kõik lapsed kaasa saaksid tulla-2 last per auto.
1. Iisak
2. IFF
3. Jürgen
4. Vmaster
5. Trionic
6. Cyber
7. Readhead
8. Sipelgaz
9. Rala
10.Que
11.Wilddog
12.ill
13.Miku
14.Napoleon
15.Spike
16.Saabotska
17....
Tahaks vägisi klubiliikmetele osavõtu kohustuslikuks teha aga kedagi sundida ei saa...![]()