Jõulunänni lastekodulastele?

Ühised tegemised
Vasta
iisak

Ma ütlen nüüd selgelt ja lõplikult:
IGASUGUNE-NII KIRJUTAV KUI RÄÄKIV-PRESS JÄÄB KÕRVALE
Mingisugust palagani sellest üritusest ei tule. Elu on näidanud,et igasuguses meediakajastuses kipuvad pildile ronima ja ennast näitama ikka need ,kes asjaga kõige vähem seotud:angry:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
napoleon
Auto:

Praeguse plaani järgi kavatsen osaleda st. võib mind autoga tulijate nimekirja panna.
Mul peaks olema üle ka vähekasutatud rulluisud jalanumbrile 43. Kas korralikud... hm.. ~3 aastat tagasi sai need 600-700kr eest ostetud, ja minu jaoks oli kvaliteet piisav, nurka jäid põhjusel, et enam pole nendega kodu lähedal kuskil sõita. Kas on mõtet pakkuda või kvalifitseeruvad saastaks? Sry, aga tõesti ei oska ise seisukohta võtta, kuna need on esimesed ja tänase seisuga ka viimased rulluisud, mis ostnud olen.

Pressivaenulikkus jääb mulle isiklikult pisut arusaamatuks. Ma ei arva, et press peaks ilmtingimata kohal olema ja seega sel teemal vaidlema ei hakka, aga ega lastel sellest ju midagi saamata jää, kui klubi nimi kuskil ära mainitakse.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: miku
kas heategemine peab alati miski tõsise huplaaga käima ja vastu rindu tagumisega, et näete, kui kõvad mehed meie oleme, andsime lastekodule nänni ja stuff...

see peaks ikka olema selline südametunnistuse ja aidata tahtmise teema. Ei pea ju terve vabariik rõkkama sellel teemal, et näe, mis tegid, põhiline on enda seesmine rahulolu ja tänutunne abi saaja poolt... :wise:

Või olen mina natuke totakas? (viide siis sellele pressi kaasamisele jne).
10 punkti sulle 5st:headbang:
Ja kui keegi tahaks Saabiklubi kusagil mainida,siis saaks see olla ainult toetuse saaja ja tema enda vabal initsiatiivil-tahtel.
Kasutaja avatar
Rästas

Ühest pisikeset lausest nii palju kisa :)
Kui panite tähele, siis keegi ei algatanud ühtegi meediakampaaniat.
Keegi ei ürita siin millegagi oma aktsiaid tõsta - täiesti mõistlik rahvas ju.
Peace :notworthy:
Trionic
Saabiguru

Tegelikult seekord kisa puudus.Täiesti konstruktiivne teema-arendamine,arvamuste avaldamine(haruldane tegelikult).
Aga Sina Rästas andsid teemale tegelikult VÄGA arusaadava valguse(üliargumenteeritud põhjendustega). Tore...
codex

Suurepärane :thumb:. Toetan üritust igatahes, aga ise kahjuks kodumaalt ära samalajal. Toitlustuse kohta julgeks soovitada: http://www.hamsa.ee
http://www.kubija.ee/haanjamehetalu/?keel=est või siis Võru linnas http://www.randur.ee/. Usun et nendes kohtades saaks ka mõistliku hinna osas läbi rääkida. Võiks ka lastele ajaviitmiseks midagi täiendavat välja mõelda, stiilis liulaskmine või viletsama ilmaga midagi siseruumis.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

niih. Pandagu siis Miku ka kirja mägi-eestisse sõitma ja 2 kohta autosse. 90% tõenäosusega. Asja võib tuksi keerata see, kui enda pudinat kuskile panna ei ole, või otsustab haigeks jääda vms.
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Söögikohaks pakun välja Varese Külalistemaja Asub see 13km Võrust Tartu suunal, vaikne ja mõistlike hindadega, ruumi küllaga.
sipelgaz

Algselt postitas: Rästas
Ühest pisikeset lausest nii palju kisa :)
Kui panite tähele, siis keegi ei algatanud ühtegi meediakampaaniat.
Keegi ei ürita siin millegagi oma aktsiaid tõsta - täiesti mõistlik rahvas ju.
Peace :notworthy:

Ega ma ka ju tahtnud nüüd mingit sõda aretada või siis otseselt kellegi aktsiaid tõsta.
Ma lihtsalt pakkusin välja võimaluse, kuidas oleks võimalik meil midagi veel paremini teha. Näiteks orgunnida see jooksutrenazör poole hinnaga, vai siis saada sinna juurde veel paar tosinat paari suuski / uiske tasuta näiteks.

Aga no, kui me parem kõik oma taskust maksta tahame, siis olgu see nii :thumb:

:fight:Sipelgaz:gun:
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: sipelgaz
Ega ma ka ju tahtnud nüüd mingit sõda aretada või siis otseselt kellegi aktsiaid tõsta.
Ma lihtsalt pakkusin välja võimaluse, kuidas oleks võimalik meil midagi veel paremini teha. Näiteks orgunnida see jooksutrenazör poole hinnaga, vai siis saada sinna juurde veel paar tosinat paari suuski / uiske tasuta näiteks.

Aga no, kui me parem kõik oma taskust maksta tahame, siis olgu see nii :thumb:

:fight:Sipelgaz:gun:
Ära siin tulista midagi - mõte oli isenesest hea. Aga pressi nimetamine ajas rahva sõnarelvile :D
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

võibolla on asi tingitud sellest, et meite press ei ole just päris see, mis võiks olla. Täiesti arusaadavatel põhjustel on domineeriv nö. kollane press ja teemad, kes kellega magab ja kes keda peksab. Ja siis sinna sekka veel poliitikute ja mudu tühikargajate enesekiitmist.

Ma ei väida, et mujal parem on. Ilmselt mitte eriti. Aga põhiidee on selles, minu arvates, et kui miski pressinupuke panna (mis nagu eelnevalt mainitud, võib osutada väga positiivset mõju), siis peaks see olema algatatud just abisaajate poolt ja nende soovil. Ja tulema ka südamest.

Ehk siis meie kingime ja viime sellepärast, et me seda tahame, isegi mitte sotsiaalsest kohusetundest, vaid just VABAST TAHTEST. Täpselt samamoodi peaks see ka teistpidi käima. Abi saaja otsustab, kas ja kuidas ta meid tänab. Kas ta otsustab seda teha pisikese tänukõnega, laste lauluga või pressinupukusega, on tema otsustada. Ja see viis peaks olema piisav abi andjale. Ja enamuses kordadest piisab tänuks just siiras rõõm kingituse üle, sära silmades ja selline äratehtud naeratus :)
Kasutaja avatar
Rästas

võibolla on asi tingitud sellest, et meite press ei ole just päris see, mis võiks olla. Täiesti arusaadavatel põhjustel on domineeriv nö. kollane press ja teemad, kes kellega magab ja kes keda peksab. Ja siis sinna sekka veel poliitikute ja mudu tühikargajate enesekiitmist.
Sorry for OT, kuid igasugune press elatab end reklaamist (mitte tellijate & ostjate rahast) ning reklaami hind sõltub selle avaldamise allika reitingust. Reitingu tagab levi, st loetavuse/kuulatavuse/vaadatavuse maht ja ammu on välja uuritud, et enim müüb veri, sex ja raha! - sellest ka see 'kollasus'.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

nu seda ma ju rääkisingi. natukse teiste sõnadega, ja tarbija seisukohalt :) A lõpetaks siiski selle ära. See teema pandi tegelt ammu lukku juba ja mul vaja veel paar korda Troostis käia, ilma, et mulle mutrivõtmega pähe löödaks :)
Kasutaja avatar
Rästas

nu seda ma ju rääkisingi. natukse teiste sõnadega, ja tarbija seisukohalt :) A lõpetaks siiski selle ära. See teema pandi tegelt ammu lukku juba ja mul vaja veel paar korda Troostis käia, ilma, et mulle mutrivõtmega pähe löödaks :)
Jätkub arutelu söögikoha ja transpordi üle...:)
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Mina ei julge oma autoga tulla, midagi võib laiali joosta. Tegelikult ma ei julge ise ka tulla:red: Ma kardan absoluutselt kõike.
roomlane

Kavatsen tulla oma autoga. Aga sellest pole teistele suurt abi, sest pere kaasas - kaks turvatooli taga ja 1 ebameeldiv vaba koht oleks üle vaid.
55581286
pedaalinahhaal

Algselt postitas: rantto
Söögikohaks pakun välja Varese Külalistemaja Asub see 13km Võrust Tartu suunal, vaikne ja mõistlike hindadega, ruumi küllaga.

See koht on ruumikas küll, ja toit on seal ka väga hea. Küll aga jääb ta kindlasti väikseks siinmainitud 50 lapse + meeletu koguse saabnetlaste jaoks.

Võibolla oleks hoppistükkis mõistlik ühendust võtta Sõmerpalu koolimaja esindajatega (sealtsamast vareselt ca 2km Võru poole), Sõmerpalu koolimajas ennegi selliseid suuremaid "sööminguid" olnud, kas kellegi viimaseks ärasaatmiseks või hoopiski paarikeste rõngastamiseks 60-70 rahvast kokku ära toita pole mingi probleem, pakun.

Otse koolimaja taga on seal mets...seega väsimatud Saabnetlased võivad sinna trippima minna(oht näha metskitsi 50:50), samakandi mees hr "suur" mainis eelpool, et tema on samal ajal kinni, aga samas võiks ju teha midagi... :)

Ise küll autoga pole, aga trippima oleks käpp...

:love:
Kasutaja avatar
saabotska
Auto: SAAB 9-5 1.9TiD `08

Kui mingeid ootamatuid takistusi ei tule, siis olen kohal ja autos on kindlasti 2 vaba kohta.
EX: SAAB 9000 CD 90`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
Kasutaja avatar
spike

olen autoga kohal ja vabaks jääb vähemalt 2 kohta.
suur

Algselt postitas: pedaalinahhaal
Algselt postitas: rantto

See koht on ruumikas küll, ja toit on seal ka väga hea. Küll aga jääb ta kindlasti väikseks siinmainitud 50 lapse + meeletu koguse saabnetlaste jaoks.

Võibolla oleks hoppistükkis mõistlik ühendust võtta Sõmerpalu koolimaja esindajatega (sealtsamast vareselt ca 2km Võru poole), Sõmerpalu koolimajas ennegi selliseid suuremaid "sööminguid" olnud, kas kellegi viimaseks ärasaatmiseks või hoopiski paarikeste rõngastamiseks 60-70 rahvast kokku ära toita pole mingi probleem, pakun.
Tegelikult jääb sõmepalu Tilsist ja Haanjast parasjagu eemale. Võibolla peaks mõnda pisut lähemal asuvat kohta uurima.

Tegin Regios mingi lihtsa teekonnaplaneerimise. Kaardil näidatud ringi pikkus ca 90km. Ei viitsinud trajektoori kohandada vaid jätsin selle variandi, mida regio pakkus.
[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/4315/tillsihaanjasmerpalutilsm9.th.jpg[/IMG]
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Väimela bistroo on ka koht kuhu võiks rahvas ära mahtuda. Navile tehti külakeskus, seal peaks saama ka midagi orgunnida. Rahvast palju ja ühte kohta ära mahtumisega on probleeme:(

Edit: Huvitav koht mida külastada on www.noiariik.ee
napoleon
Auto:

Algselt postitas: iisak
Vähe on veel autoga tulijaid:facts:
Kokku oleks vaja 25 autot minimaalselt,et kõik lapsed kaasa saaksid tulla-2 last per auto.

Aga loeme vabad kohad kokku. Näiteks minu autosse võib hädapärast ka 4 last panna, kuigi NG900 tagaistmel kolmekesi vist väga mugav pole.
TFK

Algselt postitas: iisak
Vähe on veel autoga tulijaid:facts:
Kokku oleks vaja 25 autot minimaalselt,et kõik lapsed kaasa saaksid tulla-2 last per auto.
1. Iisak
2. IFF
3. Jürgen
4. Vmaster
5. Trionic
6. Cyber
7. Readhead
8. Sipelgaz
9. Rala
10.Que
11.Wilddog
12.ill
13.Miku
14.Napoleon
15.Spike
16.Saabotska
17....

Tahaks vägisi klubiliikmetele osavõtu kohustuslikuks teha aga kedagi sundida ei saa...:(

Oleks ka siis Saabiga tulija.;)
vanasaab

Ei saa lubada, et tulen kuna ei tea detsembri töögraafikut:(
Kasutaja avatar
eston21

kingituse üleandmisele ei jõua. annetuse saan ka alles detsembri alguses teha
Vasta