Sai siis Ivometsa käest selline soetatud! Esimene auto minu jaoks ja olen väga rahul! Üritan autot pikka aega liikuvana hoida. Väga korralik näeb välja ja vähe kulunud!!
Kasutad ära ka Ivometsa poolt välja pakutud boonuse?
OÜ Ivomets kodulehelt: Minult ostetud saabiga kaasneb Eesti Saabiklubi liikmeks astumisel liikmemaksu tasumine
Suveks tahaksin vb teisi velgi osta, sellised nagu 2002 aerol (3 paksemat ja 3 peenemat haru), keegi ei tea ette öelda midagi, et peale talve saaks uurima hakkata?
Algselt postitas: ioon
Suveks tahaksin vb teisi velgi osta, sellised nagu 2002 aerol (3 paksemat ja 3 peenemat haru), keegi ei tea ette öelda midagi, et peale talve saaks uurima hakkata?
Eesti oludes on praktilises mõttes 16" maksimum ja seda eriti NG puhul. Investeeri pigem uretaanpuksidesse ja veermikku - uued amordid (Koni), vedrud, rescue kit, subframe brace, jäigem stabikas jne. Suurema profiiliga rehv 16" velje peal on ka abx - lubatud 205 50 16 aga ma paneks 205 55 16 (spido+3 kmh).
Head madallendu!
Tiirutasin selle auto ümber esmaspäeva õhtul rocca al mare keskuse parklas ja just mõtlesin, et see velg sobiks sellele autole nagu rusikas silmaauku
Väga vinge lennukiga tegu. Igal juhul palju muretuid ja vallatuid kilomeetreid
Mõtled, et minu lennuki ümber tiirlesid? Ei ta seisab mul veel kuu aega garaazis ja siis võib seda näha alles! Aga sobiksid muidugi! On siis veel hõbedaid aerosid liikumas??
Olen nüüd isegi näinud mitu korda seda. Oli jah teiste pamperitega, niivõrd ära tuunitud, et paar kruvi unustati vist ära ja lihtsalt esistange on ripakil.