Suverehvidega sai täna juba küllalt kelgutatud - peaaegu poleks töölt ära saanudki - väravast väljasõit on vastumäge ja õhtuks oli see lõik ka korralikult kinni sõidetud. Esimene katse läkski aia taha - masin lihtsalt keeldus ühel hetkel edasi liikumast. Teisel katsel saime õnnelikult künkast üle ja suundusime Mustika selvetöökotta, kus Sekeldaja ka (päeval töökojas tasakaalustuses käinud) talvesussid alla sai. Kohe hoopis teine tera
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB!
:wall:lihtsalt ei saa aru, miks inimesed talverehve ei kasuta.
Mis te siis nendest naeltest topite, kui linnast kord aasta jooksul välja saate. Pange lamellid ja ei olegi kahju klõbistada.
Ma pole rehvispets aga arvan, et neid olukordi kus naelte eelis lamelli ees avaldub on siiski linnas rohkem kui linnast väljas (linnakiirus vs. maanteekiirus).
Kui pead silmas lahtilükkamatta ja jäiseid külateid siis on su jutus iva sees.
Hommikune või õhtune (Tal)linn on oma kiiresti vahelduvate temperatuuridega vägagi jäine koht.
Hetkel veel all suvekad. Aga panen varsti kasutatud talvekad, naastudega.
hurraa. hakkab tallinnas ka looma vaikselt. ja juba ei suuda kassi tänavast kadaka teele suundunud autojuhid ära vaielda. pidi lausa politsei kohale kutsuma.
Njaa, paneme ajud kokku ja töötame välja küttekaabli, mida saab paigaldada auto põhja alla
Algselt postitas: qdwin
Eilsed ratastevahelised vaalud on tänaseks korralikult jäätunud. Eks näis kaua aero põhi sellisele hööveldamisele ja peksmisele vastu peab.
Cyber, pildi järgi saab aru, et sa oled "Banaanivabariigis" ehk siis ikkagi Eestis. Ja pilt on võetud järvevana ristmikust, mis vist paistab teile kontorisse ära.
Algselt postitas: Cyber
Mis puhkus, täiesti tööasjus olen siin...
Algselt postitas: suur
OT: Cyber võtab saabneti isegi puhkusele kaasa. Oi-oi-oi.
Sajab praegugi siin Tallinnas... Kui soolapuisturid ongi üle käinud, siis polnud seda hommikul veel näha. Sahkasid oli mõnel pool liikunud, vähemalt suurematel tänavatel.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
mina unetasin kässari juba novembris, sest pidamist teisel pole...milleks teda külmumiseks peale tõmmata kui niikuinii tagumine käik sees ja ei ta libise kuhugi;)
Mul vanal autol ka kässariga jama. Nüüd peale klotside vahetust kasutan igal juhul kässarit et töötaks igal juhul korralikult. Ööseks peale ei jäta. Aga täna tln keskmine kiirus 20 km/h.
Algselt postitas: Cyber
Sajab praegugi siin Tallinnas... Kui soolapuisturid ongi üle käinud, siis polnud seda hommikul veel näha. Sahkasid oli mõnel pool liikunud, vähemalt suurematel tänavatel.
Loodetavasti need soolapuisturid jäävadki tulemata, päris mõnus oli tallinnas lumise ilmaga nii sõita, et ei igatse klaasipesu vedeliku paaki sama suurt kui kütusepaak:) Padusoolamine on ikka täielik ahistamine rääkimata soola mõjust auto kerele jms.
Ilm oli nii super, et võtsin ette ligi 7km-se jalutuskäigu Tallinna linnas (mitte ainult tänavatel). Temperatuur täitsa mõnus ning kerge tuuleke puhus värske t lund näkku. Ääretult mõnus. Õhtune/öine ja värskelt lumine linn (tegelikult mitte ainult linn) tundub kuidagi väga värske ja puhas. Nii võiks jäädagi.