Ajutine teema, Veinikärbsed, äädikakärbsed
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Mardi ja Kadrisandid on sulle paar õuna diivani alla poetanud:P Vii sodi majast välja, mingit killerit pole mõtet õhku pritsida. Samas kõik millele need putukad tekitavad ei sisalda ulme keemiat. Poe õunte ja ploomide puhul on kärbsed harv nähtus, seisku või mitu nädalat.
-
sokid diivani all hapuks läinud? 

Algselt postitas: Eleri
eemalda elamisest käärivad tooted
Eleri räägib õiget juttu.
Ja ka kaussi-vaagnat värskete õunte, viinamarjade vms ei tohi seni kauemaks lauale jätta, vaid panna mittetarvitamise ajal külmikusse või vähemalt kärbsekindlasse pakendisse. Muidu ajavad värske hukka ja paljunevad rõõmsalt edasi. Sama käib ka lahtiste mahlade ja morsside kohta. Ainus kääriv asi, mis võib rahulikult edasi olla, on mulksuv koduveininõu, läbi selle vesiluku nad ei pääse.
Ja biolagunevat kraami sisaldav prügi vii võimalikult kohe välja ning jälgi, et prüginõu pärast tühjendamist puhas oleks.
Kui kaotad ära nende toitumis- ja paljunemispaigad, siis kaovad nad mõne aja jooksul isegi - äädikakärbse valmik on suht lühiealine tegelane (netist ilmselt leiab täpsemad andmed).
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

-
muideks, ühika ajal tekkisid veinikärbsed justkui imeväel selle kapi ümbrusesse, kus me õlletaarat hoidsime, niiet...vii taara ära kui sokke ei leidnud diivani alt.
Minu tähelepanekud, seoses nende armsate äädikakärbestega:
- nad tekivad mittemillestki, piisab kinnisesse ruumi paigutatud õunasüdamest - korduvalt tõestatud asjaolu;
- tavaliselt neid külmemal aastaajal pole, seega nad lendavad ikkagi sügisel lõunasse ja naasevad sealt suveks;
- kui ei suuda suvisel ajal nende pesa üles leida, siis on võimalik enne külaliste saabumist köögist neid eemaldada õhupuhasti ja tolmuimeja abil (käib vist loomakaitseseaduse alla, sry);
- laboritingimustes on nende linnukeste kasvatamine ülikeerukas ja nõuab miljoneid krooni maksvat sisseseadet;
- edasi võib igaüks seda loetelu ise jätkata.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
veel võimalus, et kui sa elad keldri peal ja keldris õunad jne.... siis pääsevad nad kuskilt tuppa.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Mul ka talviti toas väiksed äädikakärbsed, kui mustad sellised ja veidi väiksemad.
Nemad kasvavad lillepottide mullas.
Arvan, et mida suurem sul toataimede hulk kodus on, seda rohkem neid ringi lendlemas olla võib. Testi mõttes võiksid kõik kodused toataimed välja visata. Aga seda sul kodused vast ei luba teha.
Arvan, et mida suurem sul toataimede hulk kodus on, seda rohkem neid ringi lendlemas olla võib. Testi mõttes võiksid kõik kodused toataimed välja visata. Aga seda sul kodused vast ei luba teha.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
-
Algselt postitas: jack
Mul ka talviti toas väiksed äädikakärbsed, kui mustad sellised ja veidi väiksemad.
AHSOO! Niiet sina ei salli toalilli jah?

Algselt postitas: pedaalinahhaalAlgselt postitas: jack
Mul ka talviti toas väiksed äädikakärbsed, kuid mustad sellised ja veidi väiksemad.
AHSOO! Niiet sina ei salli toalilli jah?![]()
:wise:loe mu eelmine postitus uuesti läbi:facts::facts::facts:
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Lillepotis pidada elutsema mingid sääsed (kuivasääsed? vms). Nendest pidada lahti saama kas rohkem või vähem kastes (ei suuda enam täpselt meenutada). Võimalik, et pidi vähem kastma, sest mul kunagi ühe lillepoti juures nad elutsesid, aga kadusid ilma keemiata ära kah (mine tea, võib-olla unustasin mõnda aega kasta
)

kaameraklõpsud @ phogulum.com
Ei noh, igasugu kärbsete ja muude pisitiivuliste vastu võib ju hakata kas loomtoidulisi taimi kasvatama või ämblikke või palvetajaritsikaid või gekosid pidama 
Aint vaadake, et te oma lemmikuid siis nälga ei jäta, kui olemasolev toidubaas nappima hakkab.

Aint vaadake, et te oma lemmikuid siis nälga ei jäta, kui olemasolev toidubaas nappima hakkab.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB!