Saabneti mälumäng
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Põhimõtteliselt julgustaks inimesi esitama küsimusi, mis ei saa vastust Google "I'm Feeling Lucky" nupule vajutamisega...
Ja ma tõesti ei otsinud vastust enne kui Roomlane siin praegu küsimuse esitas...
Samas, Iisak, sul kui teema alustajal, on ehk mõni hea küsimus, mida esitada. Mul ei ole ..
Lisatud failid

Samas, Iisak, sul kui teema alustajal, on ehk mõni hea küsimus, mida esitada. Mul ei ole ..

Lisatud failid
10 aastaselt 

[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
jah kui kindlat sünniaega ei tea, siis on raske vanust pakkuda.
travel.discovery.com saidil on näiteks selline info :
travel.discovery.com saidil on näiteks selline info :
One of 13 children, Jasper "Jack" Daniel left home at the age of seven to work at a distillery in Lynchburg, Tenn. He bought the still in 1866 at the age of 13. It was built around a limestone cave that produced iron-free water. Daniel considered this element, along with allowing the whiskey to mellow through hard maple charcoal, to be essential to good whiskey.
mida ma tean kindlalt oli see, et oma viski koja ehitas ta nende kurikuulsate eriti-hea veega allikate juurde hiljem, see ei olnud see koda, mis ta ostis. kodust lahkudes elas ta naabri "onu Felixi" juures, kelle juurest ta edasi sattus Dan Calli, selle koguduse juhi juurde õpipoisiks. Aga ta täpne sünniaeg on tõesti üsna teadmata, enim levinud on 1846 ja selles mõttes oli tõesti halb küsimus, et üsna vaieldav, aga see raamat kus mu info pärineb on muidu üsna hea, ja põhineb autori isiklikul uurimusel ja ta on kohapeal käinud ja vanaonudelt kah küsinud:)
Üritan siis küsimuse esitada, kuigi ei oska hästi hinnata kui raske või lihtne see on.
Ühe kodumaise esitaja laulu sõnad algavad "Ma nägin kord neidu, kel vennaks on surm". Õige vastus sisaldab ansambli ja loo nime.
Vihjeks:
- raadiost seda vist ei kuule(vähemalt mina pole kuulnud)
- plaat on jaekaubanduses saadaval
- loo sisu ei ole tegelikult sünge ega destruktiivne ehk selliseid märksõnu otsingusse pannes vastusele lähemale ei jõua
Mõni teab võibolla pikemalt mõtlemata, seega kuni teisipäeva õhtuni võiks vastused u2u-ga saata, et mitte teistelt otsimise rõõmu ära võtta.
Jack Daniels'i teema jätkuks... peale väikest nuputamist panin otsingusse sobivad sõnad ja leidsin sellise artikli. Huvitav on see, et sünniaastat ei teata ja erinevad allikad pakuvad nii numbrit 1846 kui 1850, aga teatakse täpselt, kui vanalt ta midagi tegi;)
Ühe kodumaise esitaja laulu sõnad algavad "Ma nägin kord neidu, kel vennaks on surm". Õige vastus sisaldab ansambli ja loo nime.
Vihjeks:
- raadiost seda vist ei kuule(vähemalt mina pole kuulnud)
- plaat on jaekaubanduses saadaval
- loo sisu ei ole tegelikult sünge ega destruktiivne ehk selliseid märksõnu otsingusse pannes vastusele lähemale ei jõua
Mõni teab võibolla pikemalt mõtlemata, seega kuni teisipäeva õhtuni võiks vastused u2u-ga saata, et mitte teistelt otsimise rõõmu ära võtta.
Jack Daniels'i teema jätkuks... peale väikest nuputamist panin otsingusse sobivad sõnad ja leidsin sellise artikli. Huvitav on see, et sünniaastat ei teata ja erinevad allikad pakuvad nii numbrit 1846 kui 1850, aga teatakse täpselt, kui vanalt ta midagi tegi;)
Keegi pole siiani midagi pakkunud;) Kas sai nii lihtne, et keegi ei vaevunud vastama, kuna arvas, et nagunii pole esimene, kes õigesti vastab või nii keeruline, et keegi ei oska midagi pakkuda ja peaks mõne vihje andma?