Saab Compact Heater
Küsimus siis selline väike,niiöelda saabi oma "webasto" kohta mis on ta tüüpvead.On selline autol peal, aga jukerdab. Ise arvan et kell ei toimi sest paar funktsiooni nagu puudu.Kui panna manuaalselt tööle(On/OFF) siis nagu töötab kuid 30 min asemel 10min. On kellegil kokkupuuteid olnud või oskab äkki midagi öelda mis vigane ja kus neid üldse kontrollitakse,remonditakse.
Tech2 abi tartus (veakoodide lugemine ja remont) 56620138
Hehe, tegemist eelsoendiga nagu aru saan
. Mul oli midagi sarnast. Nimelt lasin paigaldada oma saabile eelsoendi koos puldiga (pult eraldi mingist teisest komplektist), ahi ise oli saabi "originaal" või see mida nad ise pakuvad.
Juthum lõppes sellega et eelsoendit pole ja viking pappi ka ei saanud. Mingi kolm kuud mängisid sellega ja ei hakanudki kunagi korralikult tööle.
Mis siis toimus, kui mootor oli soe, polnud probleemi, töötas oma 30min ära ja salongi soendas ka soojaks (veel soemaks
) aga kui mootor kylm (ehk siis millal oligi eelsoendit tarvis) siis töötas 10minsa ajas salongi bensuhaisu täis ja lylitas välja ennast, ning autos soojusest ei saanud rääkida. Nad vist tellisid mingi 2 komplekti sisse, vahetasid ahjusid ja ma ei tea mida, aga ei hakanud tööle.

Juthum lõppes sellega et eelsoendit pole ja viking pappi ka ei saanud. Mingi kolm kuud mängisid sellega ja ei hakanudki kunagi korralikult tööle.
Mis siis toimus, kui mootor oli soe, polnud probleemi, töötas oma 30min ära ja salongi soendas ka soojaks (veel soemaks

-
mul webasto kohta selline küsimus ,et kuhu peavad minema ahjust tulevad lõdvikud.Mul selline tunne et mul on need valesti,see mis ahju läheb ja see mis sealt tuleb on mõlemad ühendatud sama lõdviku külge,3cmvahega
-
kas kellegil ei hakka mõistus peale.