Algselt postitas: mortenx
jah võrumaal ja õige on 9 krooni:)
Vabandused ette, räme OT: kus see Krabi baar seal täpsemalt asub? Ega nad juhtumisi ka öömaja sarnases hinnaklassis ei paku? Talve- ja suvekokkutuleku koht vist veel broneerimata...
;)
Küsin siis kolme tähelist lühendit ühele tootele e. vastuses peaks olema:
1. toote nimi, 2. tootja nimi, 3. lühikirjeldus laiemale seltskonnale
Märksõnad on siin:
- Toodetud Rootsis
- Üsna kaudselt seotud ühe auto nime osaga
- low pressure compressor
- compression ratio 16.5:1
- Pidavat väga vähe kütet tarbima
Kuna link on õige asja juurde, siis tuleb vastus õigeks lugeda, e. siis tänaseks päevaks vananenud lennuki Viggen mootoriga RM8, mida toodab, aru ma ei saa kas siiani, hoopis Volvo Aero, veel enam, sama firma teeb endiselt osasid tänapäeva lennukimootoritele ja mootorit RM12, mis kasutusel Gripen lennukil. Pilt mootorist
Järg fofa käes.
öhm. Esimene näeb välja nagu Yamaha bulldogi eriti ebaõnnestunud derivaat, teine näeb välja nagu algaja 3D modelleerija katsetus AutoCAD-i avastades... ja kolmandal pildil on bill gates leidnud endalse sõbra... arumaisaa :S
sama lähenemine. Ainult ma üritasin liiga kaval olla ja mouse.jpg-d otsida
EDIT: See leidus kähku jah, kuigi fofa oli kaval ja nimetas pildi ümber, originaal oli siis 07-08Gates-Starck_lg.jpg. Oleks pidand natukse veel kavalam olema, siin kogend guugeldajad ja veebisõltlased koos
Algselt postitas: miku
sama lähenemine. Ainult ma üritasin liiga kaval olla ja mouse.jpg-d otsida
EDIT: See leidus kähku jah, kuigi fofa oli kaval ja nimetas pildi ümber, originaal oli siis 07-08Gates-Starck_lg.jpg. Oleks pidand natukse veel kavalam olema, siin kogend guugeldajad ja veebisõltlased koos
Noh ma vaatasin, et asi kisub muidu lootusetuks, kuigi tegelikult oli ka kahe esimese pildi sisu analüüsides ja märksõnu pildudes võimalik tulemuseni jõuda.
Kõigepealt "pahtlilabidaga" plastkorpus minema, siis 3 kruvi emaplaadi peal oleva jubina kätte saamiseks, siis vaid ühe kruvi lahti keeramine. Kruvikeerajaid kokku vist 3 tüüpi.
eip. Ühesnaga Otsige üles Mac Mini ScrewGuide, lugege sealt kokku ja esimesena õigsti vastanu (see, kes sealt ausal teel 27 kokku loeb) küsib järgmise küsmuse.
mina lähen nüüd magama ja nädalavahetust pidama. eataeka
No ma ei tea, pole kunagi Mac-i ega seda ka Minit lahti kakkunud, pole isegi käes hoidnud, no ma ei tea, kui kõikvõimalikud kruvid siit üles lugeda, siis tuleb 27.
see 27 pidi paika pidama, mul paarimees kinnitas. Kohutav võileib pidi olema, emaplaadini jõudmiseks peab ikka tükk aega lammutama. Võibolla vahe tuleb sellest sisse, kas on Intel Mac või PPC. Äkki see vähema kruvide arvuga on PPC põhise mäki konff.
Ilmselt on see vidin peidus ka sellel pildil Edasi arendades võiks oletada, et ju siis on tegu miski pumbaga, mis raketimootorisse kütust või õhku pumpab.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...