Hakkame keevitama

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
Kasutaja avatar
andreas1982

Et siis hüva jõuluaega kõigile ja teeks juttu siis NG tagaluugi äärest mis kipub roostetama. Kas on veel keegi kes on leidnud lahndust mõne hea remondikoha näol kus roostetõrjet on tehtud ja vähe tõsisemat nokitsemist ? Tundub et mul on seal tarvis juba natuke keevitust või midagi sarnast teha.
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

sabirahvas on enamasti minu juurest keevitusabi saanud kuid nüüd liigub järjekord juba järgmisesse aastasse
helista peale uut aastat ja lepime kokku.
Kasutaja avatar
andreas1982

vulkanus, vabanda aga ma ei tea su kontkati ega mdiagi. Aga ega mul vist muud üle ei jää jah. Märgi siin ära ennast. Tänan.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

oeh. ... nupp on iga postituse all, "profile" peale kirjutatud. Äkki proovid vajutada??
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
andreas1982

ma tänan jah
mart96

Siinkohal kasutaks juhust, et tehtud sobiv teema ning avaldaks ka meistrimehele, ehk siis Vulkanusele tänu:notworthy:

Sain ka oma 99-ga temalt abi ja mis oli veel tore, et talvekartulid sai ka samast kohast, ehk siis 2 kärbest ühe hoobiga. Kodus hea öelda, et käisin kardulate järel, noh;)

Tore, et leidub veel vendi, kes ka vanemate autodega viitsivad tegelda:headbang:
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

Aitähh heade sõnade eest.
Eks enamasti tuleb ikka rauda taguda, kuid eks keevitusabi ja keretöid pakun tõesti pigem ainult saabidele, harva teist marki masinatele.
Ausalt öeldes ei võta nagu riski, kunagi ammu oli juhus kui tuli sisse vanakooli mersu, vot see pidi küll mitu korda põlema minema kuna kõik kohad on täis igasugu möginaid ja vilti tõsine keevitaja nuhtlus.(kuigi selle masina ees võtan mütsi maha tase omaette) Saabe on juba hulka aastaid lapatud ja teada kõik riskantsed kohad .
Vasta