Saabneti mälumäng
Kas see võiks olla õige:
http://clubs.hemmings.com/clubsites/wok ... wk_eng.htm
EDIT: Knight Patented Straight 6
http://clubs.hemmings.com/clubsites/wok ... wk_eng.htm
EDIT: Knight Patented Straight 6
-
liitsõna?
.......prstuv?
.......prstuv?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
khm... oleks tore, kui sa normaalse küsimuse leiaksid... See pole siin mingi delfi peldikusein, kus higiseid kumminalju loopida. Et tegu pole kinnise foorumiga, siis loeb seda ka palju sellist kontingenti, kelle tarbeks antud naljad pisut kohatud on.
-
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5 Griffin, Saab 9-5 Aero,
Kutt kes üle poole sellest valmis kirjutas oli vist Oeystein Haltbakk? ja bändiks Pica Fierce? ja ooper ise oli vist Fausti ainetel..?
"Horsepower is how hard you hit the wall, Torque is how much of the wall you take with you."
Algselt postitas: Cyber
khm... oleks tore, kui sa normaalse küsimuse leiaksid... See pole siin mingi delfi peldikusein, kus higiseid kumminalju loopida. Et tegu pole kinnise foorumiga, siis loeb seda ka palju sellist kontingenti, kelle tarbeks antud naljad pisut kohatud on.
vabandan OT postituse pärast, aga loen üht- ja teistpidi ja ei saa aru, keda selle postitusega korrale kutsuda üritad.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
See postitus juba kadus... Ei ole ju mõtet tsiteerida asja, mille eemaldamist sa soovid..Algselt postitas: napoleon
vabandan OT postituse pärast, aga loen üht- ja teistpidi ja ei saa aru, keda selle postitusega korrale kutsuda üritad.

Aga minu andmetel Oeystein Haltbakk ei ole päris see. Ma küll ei valda norra keelt, aga see artikkel on kirjutatud aastal 2003, mis ajaks minu poolt soovitud heliteos juba paar aastat väljas oli..

Aga Pica Fierce tundub huvitav olema..