Algselt postitas: nampat
Huvitav on see, et 1999 aasta Griffin, aga esiosa on nagu facelifti järgne... uue kujuga stange, paistavad olevat xenonid jne... kummaline veits.
Kui sa natuke tähelepanelikumalt kuulutust loed, siis näed ka, et need on sinna lihtsalt uuendamiseks juurde lisatud, järelikult meeldis eelmisele omanikule nii rohkem Väljalaske aastat see ei muuda.
Mina küll ei muretseks ennatlikult selle uuema esiosa pärast. Ehk väikse kõksu tagajärjel on auto korralikult korda tehtud ja otsustatud uuema tüübi esiosa kasuks! Vaja uurida enne kui maha teha!!!
Kuna tundub et omanik on peale uute velgede ka uutesse ja korralikesse rehvidesse raatsinud investeerida siis ehk on raatsitud ka hooldada.
Odomeeter näitab ka reaalsemaid numbreid kui enamusel teistel 9 aastat vanadel müügiplatsi autodel. Isiklikult mulle tundub sümpaatne kuulutus.
Vaatama tasuks ehk ikka minna!
No mina aru ei saa, mis siin saabi foorumis viimasel ajal toimub, nii kui miskit julged öelda, saad pikki päid ja jalgu. Ma ei usu, et ma siin nüüd midagi maha tegin, juhtisin lihtsalt tähelepanu asjaolule, mis mind ennast mõtlema pani ja mis kahtlemata uurimist tasub.
Et siis autol esiosa tõesti vahetatud uuema vastu ja ka tuled said vahetatud uuemate vastu,kuna need vanemad tuled lihtsalt ei sobi selle uuema stangega kokku. Xenoneid aga kahjuks veel ei ole. Plaanis oli veel lisada ka Aero küljekarbid,aga kahjuks ei ole veel nii kaugele jõudnud selle uuendamisega. Kogu see ümberehitus siis ja ka kõik muud hooldus- ja remonditööd viimase aasta jooksul tehtud Troostis Hr.Iisaku ja Hr.Trionicu juures...suured tänud ka neile siinkohal!!!:notworthy:
No mina aru ei saa, mis siin saabi foorumis viimasel ajal toimub, nii kui miskit julged öelda, saad pikki päid ja jalgu. Ma ei usu, et ma siin nüüd midagi maha tegin, juhtisin lihtsalt tähelepanu asjaolule, mis mind ennast mõtlema pani ja mis kahtlemata uurimist tasub.
Ma ei mõelnud midagi halba. Sorry et kukkus halvasti välja. Juhtisin tähelepanu et ehk alati ei ole asjad negatiivsed
Loomulikult uurima peab selliseid asju!
Huvitav on see, et 1999 aasta Griffin, aga esiosa on nagu facelifti järgne... uue kujuga stange, paistavad olevat xenonid jne... kummaline veits.
Mis seal kummalist on.Sajakonnale masinale on eestis face-lift järgne nina ette ehitatud ja tellitada tahetakse pidevalt.
Mis seal kummalist on.Sajakonnale masinale on eestis face-lift järgne nina ette ehitatud ja tellitada tahetakse pidevalt.
OT, aga kas facelifti järgsed tagatuled käivad ilma probleemideta külge või ei lähe nad mitte ja tuleb midagi ümber ehitada?
OT, aga kas facelifti järgsed tagatuled käivad ilma probleemideta külge või ei lähe nad mitte ja tuleb midagi ümber ehitada?
Ei sobi üldse.Kogu saba plekiosa on muudetud. Aretada ehk oleks võimalik.