NG900 salongi filter

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
roberto

Tere härrased.
Probleem järgmine. Auto seest udune ja niiske,vaja vist salongifiltrit vahetata.Küsimus kus asub ja kuidas ligi saab?
Ette tänades.
iisak

Kojameeste plasti all.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
tõh

Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: roberto
Tere härrased.
Probleem järgmine. Auto seest udune ja niiske,vaja vist salongifiltrit vahetata.Küsimus kus asub ja kuidas ligi saab?
Ette tänades.
Udust ja niiskusest ka selles teemas: http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4877. Lisaks filtrile lase vee äravoolutorud läbi puhuda. Mul oli sellest abi.
Berg

Kui kliimaga masin, siis vahe ka selles, kas AUTO või ECO reziim.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Seda juhul väline temperatuur on .. eeee... üle 6 kraadi vist. Alla selle pole rezhiimidel vahet, konti järgi ei lükata.
Algselt postitas: Berg
Kui kliimaga masin, siis vahe ka selles, kas AUTO või ECO reziim.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
ill
Saabiklubi liige

Algselt postitas: kaarel
Udust ja niiskusest ka selles teemas: http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4877. Lisaks filtrile lase vee äravoolutorud läbi puhuda. Mul oli sellest abi.

Kust neid torusi otsida? Äkki peaks ka läbi laskma puhuda, pisut udu koguneb akende sisekülgedele küll.
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Kui lahti oled võtnud, siis näed neid.
Otse filtri ees/all asetsev kummist äravoolulutt käib lihtsalt küljest ära. See tuleb ka alati tühjaks teha. Tavaliselt on see lehti ja muda täis. Selleks ei ole isegi vaja midagi lahti võtta.
ill
Saabiklubi liige

Neid torusi ma tean küll, arvasin, et kuskil salongis pagassi pool on midagi veel. Ja seda kummilutti pole mul üldse, lihtsalt auk on :red:
Pereira
Auto: Saab 9-5 3.0 V6 Griffin MY2001

Algselt postitas: ill
Neid torusi ma tean küll, arvasin, et kuskil salongis pagassi pool on midagi veel. Ja seda kummilutti pole mul üldse, lihtsalt auk on :red:

Sama siin, vaatasin ka EPCst et peaks vist olema, aga võta näpust. Peab hankima.
roomlane

mis selle londi eesmärk üldse on? Kogub komposti vaid.
55581286
Kasutaja avatar
indrek

Auto kuivatamiseks tuleks pärast pikemat sooja sõitu, külma ilmaga kõik uksed mõni minut lahti hoida. Kuivab kohe krõbinal :)
Mida veel kontrollida, on õhu väljalaskelkapp (asub kuskil pagasniku paremas nurgas..) ma kahtlustan seda klappi, tehes pagasniku veidike irvakile, puhus tagumised klaasid puhtaks. Muidugi see oli selline poe ees ootamise katse, muude tegurite osakaal võib olla palu suurem...
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: roomlane
mis selle londi eesmärk üldse on? Kogub komposti vaid.
Kui lonti pole,hakkab vesi mööda auguservi pindpinevuse mõjul voolama mööda tulemüüri seinu.Ots on lamedaks pressitud,et vesi suures koguses tulles võõraid hääli ei tekitaks.Lõika lame osa maha,aga lont jäta külge.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: Motorhead
Kui lahti oled võtnud, siis näed neid.
Otse filtri ees/all asetsev kummist äravoolulutt käib lihtsalt küljest ära. See tuleb ka alati tühjaks teha. Tavaliselt on see lehti ja muda täis. Selleks ei ole isegi vaja midagi lahti võtta.
Need,mida näed ei ole kliimaseadme äravooluavad.Viimased on peidus.
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Kus peidus? Renni nurkades on näha avad, kustkaudu saab äravoolu suruõhku lasta. Kas kusagil on lisaks neile veel midagi?
Vasta