Tere härrased.
Probleem järgmine. Auto seest udune ja niiske,vaja vist salongifiltrit vahetata.Küsimus kus asub ja kuidas ligi saab?
Ette tänades.
NG900 salongi filter
Udust ja niiskusest ka selles teemas: http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4877. Lisaks filtrile lase vee äravoolutorud läbi puhuda. Mul oli sellest abi.Algselt postitas: roberto
Tere härrased.
Probleem järgmine. Auto seest udune ja niiske,vaja vist salongifiltrit vahetata.Küsimus kus asub ja kuidas ligi saab?
Ette tänades.
Algselt postitas: kaarel
Udust ja niiskusest ka selles teemas: http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4877. Lisaks filtrile lase vee äravoolutorud läbi puhuda. Mul oli sellest abi.
Kust neid torusi otsida? Äkki peaks ka läbi laskma puhuda, pisut udu koguneb akende sisekülgedele küll.
Kui lahti oled võtnud, siis näed neid.
Otse filtri ees/all asetsev kummist äravoolulutt käib lihtsalt küljest ära. See tuleb ka alati tühjaks teha. Tavaliselt on see lehti ja muda täis. Selleks ei ole isegi vaja midagi lahti võtta.
Otse filtri ees/all asetsev kummist äravoolulutt käib lihtsalt küljest ära. See tuleb ka alati tühjaks teha. Tavaliselt on see lehti ja muda täis. Selleks ei ole isegi vaja midagi lahti võtta.
-
- Auto: Saab 9-5 3.0 V6 Griffin MY2001
Algselt postitas: ill
Neid torusi ma tean küll, arvasin, et kuskil salongis pagassi pool on midagi veel. Ja seda kummilutti pole mul üldse, lihtsalt auk on![]()
Sama siin, vaatasin ka EPCst et peaks vist olema, aga võta näpust. Peab hankima.
Auto kuivatamiseks tuleks pärast pikemat sooja sõitu, külma ilmaga kõik uksed mõni minut lahti hoida. Kuivab kohe krõbinal 
Mida veel kontrollida, on õhu väljalaskelkapp (asub kuskil pagasniku paremas nurgas..) ma kahtlustan seda klappi, tehes pagasniku veidike irvakile, puhus tagumised klaasid puhtaks. Muidugi see oli selline poe ees ootamise katse, muude tegurite osakaal võib olla palu suurem...

Mida veel kontrollida, on õhu väljalaskelkapp (asub kuskil pagasniku paremas nurgas..) ma kahtlustan seda klappi, tehes pagasniku veidike irvakile, puhus tagumised klaasid puhtaks. Muidugi see oli selline poe ees ootamise katse, muude tegurite osakaal võib olla palu suurem...
Kui lonti pole,hakkab vesi mööda auguservi pindpinevuse mõjul voolama mööda tulemüüri seinu.Ots on lamedaks pressitud,et vesi suures koguses tulles võõraid hääli ei tekitaks.Lõika lame osa maha,aga lont jäta külge.Algselt postitas: roomlane
mis selle londi eesmärk üldse on? Kogub komposti vaid.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Need,mida näed ei ole kliimaseadme äravooluavad.Viimased on peidus.Algselt postitas: Motorhead
Kui lahti oled võtnud, siis näed neid.
Saabidega seotud voodoo ja -abi