Tere,
Mul on Saabil tekkinud selline jama, et tulede kõrgust ei saa enam reguleerida ja mulle tundub, et tuled vahivad statsionaarselt tähti. Võin kruttida seda reguleerimise nuppu 0-3, kuid midagi ei toimu. Uurisin manuali, et leida, millise kaitsmega need regulaatorid seotud on, kuid ei leidnud kuskilt.
Kas keegi oskab öelda, millist kaitset tuleks uurida või on veel mingeid ideid/kogemusi?
Tulede kõrguse regulaator
Kusjuures mulle tundub, et see on siiski kaitse 11, selles karbis, mis asub mootriruumis. Vähemalt ma leidsin nüüd inglise keelse manuali ja sealt kirja - Headlight beam-length adjustment ning selles juures numbri 11...
Aga ma olen siiski veel kahtlev...
Aga ma olen siiski veel kahtlev...
Tulekojameeste mikromootorite voolutarve liiga suureks läinud? Tavaliselt rakendub selle peale hoopis termokaitse:freak:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Minu tonnisel on ilmselt kah lülitiga miskit, Härrased spetsid, käisid asja korra üle, mootorid on OK. Kaitsmed ka. Et hetkel teist lülitit käepärast polnud, siis jäi katsetamata... Ise olen ka laisk olnud. Et enamus sõite on linnas, siis ei häiri, et tuled üsna nina ette näitavad. Maanteel on küll pisut häiriv.