Tulede kõrguse regulaator

Vasta
nampat

Tere,

Mul on Saabil tekkinud selline jama, et tulede kõrgust ei saa enam reguleerida ja mulle tundub, et tuled vahivad statsionaarselt tähti. Võin kruttida seda reguleerimise nuppu 0-3, kuid midagi ei toimu. Uurisin manuali, et leida, millise kaitsmega need regulaatorid seotud on, kuid ei leidnud kuskilt.

Kas keegi oskab öelda, millist kaitset tuleks uurida või on veel mingeid ideid/kogemusi?
similar

kaitse muidu nr 31, aga selle alla käivad ka püsikiirusehoidja ja kliima...lüliti võib ju olla saba andnud
nampat

Kusjuures mulle tundub, et see on siiski kaitse 11, selles karbis, mis asub mootriruumis. Vähemalt ma leidsin nüüd inglise keelse manuali ja sealt kirja - Headlight beam-length adjustment ning selles juures numbri 11...

Aga ma olen siiski veel kahtlev...
similar

hm, minu laiskus...äkki on skeemist abi :thumb:
nr1 pildil - kaitse nr 31 salongis@nr2 - nr11 mootoriruumis

Lisatud failid
nampat

Tänud skeemi eest :)

Mul oli probleem ikkagi sellessamas kaitsmes nr.11, mis seal mootori juures karbis asus. Vahetasin selle ära ja kõik töötas nii nagu pidi. Selle sama kaitsme taga on ka tule kojamehed.
Trionic
Saabiguru

Tulekojameeste mikromootorite voolutarve liiga suureks läinud? Tavaliselt rakendub selle peale hoopis termokaitse:freak:
Kasutaja avatar
hoclines

Avastasin umbes sama jama oma 9000-l. No ei toimi. Äkki targad ütlevad ette millist kaitset kontrollida??
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Minu tonnisel on ilmselt kah lülitiga miskit, Härrased spetsid, käisid asja korra üle, mootorid on OK. Kaitsmed ka. Et hetkel teist lülitit käepärast polnud, siis jäi katsetamata... Ise olen ka laisk olnud. Et enamus sõite on linnas, siis ei häiri, et tuled üsna nina ette näitavad. Maanteel on küll pisut häiriv.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta