pungist koorilauluni - mis muusikat ja kus esitab foorumlane?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
cilpkonn

Algselt postitas: wyxx
mina laulan siiani Rahvusooperi laval, teind ka bände Folk Highlights Orchestra ja Hullud Kraed.

huvitav elukäik:thumb: arvestades ka praegust töövaldkonda

Hehe, aastat paar tagasi võinuks siis konkurentsi pakkuda - laulsin Vanemuise ooperikooris :P Ja mis FHO'sse puutu, siis seal tegutses vist isegi päris algusest üks mu pedagoogist ema õpilasi - Summerman :headbang:

EDIT: aga endast niipalju et alates 5ndast eluaastast H. Elleri muusikakool Tartus, viiuli eriala, lõpetasin lastemuusikaosa niiöelda, aastaid hiljem õppisin kontrabassi, kitarri kõrvale ja laulu hiljem erialana. Laulnud lisaks Vanemuise ooperikoorile ka kolm aastat Tartu Noortekooris Riho Leppoja juhatusel :cool:
Praegu arvutis Fruity Loops 7 Producer Edition, aegajalt Cakewalk ja akustiline kidrunn näppu vahel... kõike seda enamasti oma lõbuks.
tfl

mõned aastad juba tegeletud arvutis helide kokku sulatamisega. tulem langeb kuskile techno, electro, electronica kanti... kerget punki, hip-hopi jms sisse segunenult.
+vaikselt isetehtud hästitehud instrumentide rida
+projekt "merike" - mis on eksperimentaalne techno-jazz.punk duo analoogpillidel.
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: cilpkonn
kolm aastat Tartu Noortekooris Riho Leppoja juhatusel :cool:
Riho Leppoja käis meie (Tartu Ülikooli Kammerkoori) plaadiesitlusel eelmisel pühapäeval ja ta rääkis midagi Tartu Noortekoori juubelist aprillis 2008. Seal siis näeme, Cilpkonn! ;)

Kaarel@kah kunagi Tartu Noortekooris laulnud
Trionic
Saabiguru

Nojah.Meil on selline imelik kollektiiv.Laulu-,koorikogemus on 99%`l.Troost on haritud jazzkitarrist-pianist-multiinstrumentalist,varustaja on(enam ei varusta) tegev ja väga tuntud (jatsuringkondades)kitarrivirtuoos.Paar bassi - ja mitu kitarri õppinud-mänginut,paar klaverdajat. Kõik kulutavad megavahendeid nii tehnika,kui plaatide soetamiseks.
Kasutaja avatar
cilpkonn

Algselt postitas: kaarel
kolm aastat Tartu Noortekooris Riho Leppoja juhatusel :cool:
Riho Leppoja käis meie (Tartu Ülikooli Kammerkoori) plaadiesitlusel eelmisel pühapäeval ja ta rääkis midagi Tartu Noortekoori juubelist aprillis 2008. Seal siis näeme, Cilpkonn! ;)

Kaarel, mis ajavahemikul Sa seal laulsid? :)
Kasutaja avatar
kaarel

'91-'94
Kasutaja avatar
cilpkonn

'91-'94

Selgepilt, mina '93-'94 tulin ja suvel oli väike rootsituur kadund Estoniaga :) Äkki olid ka selle reisu peal? :drink:
chopper
Kontakt:

Oi, mis teema....

Isegi olen aastast '98 erinevaid punte teinud. Muusikuks end samas nimetada ei julgeks, niipalju kui midagi mängida oskan, olen ise õppinud ja eriliseks oskuseks seda nimetada just ei saa.

Hetkel kõige aktiivsem Agent M, kus trummide pihta löön. http://www.agentm.pri.ee

Ning siis paar projekti veel, mis hetkel kõik on uue materjali valmimisjärgus:

http://www.myspace.com/plasticwhoreland - industriaalmetal vist võiks selle kohta öelda vms. Loodan järgmisel aastal ikka uue reliisi välja anda, veninud on tükk aega. See on puhtalt ühemehebänd.

http://www.myspace.com/ruhtlus - selline noh.....kah kergete elektrooniliste nüanssidega rokiasi. Mina teen muusika, sõber ansamblist Leech laulab. 2005 tuli EP välja ja peale seda sai ka Balti Uue Muusika Edetabelis kolmas koht võetud, kuid hetkel samas suunas me edasi ei liigu.
Uus materjal tuleb siiski rohkem ee....elektroonilisem ja tantsulisem.

http://www.myspace.com/hormonialand - techno/industriaal/jumalteabmisasi. Sellega kahjuks olen hetkel kõige vähem jõudnud tegeleda.

Ja siis meeldib veel remikse teha, enda kõige lemmikum siiani neist Under Marie loost Be Naught Here: http://www.plasticwhore.com/um/benotherermx.mp3
225 1980 | B20 1966 | Type1 1971
http://www.kustom.ee - One Eyed Morse Kustoms pinstraibid | sildimeisterdamine | custom paint
Kasutaja avatar
jack

Jah, laulupeol oleks lahe kohtuda küll :)

Viibin parasjagu Gruusiamaal, pole siin Tbilisis veel ühtki SAABI näinud, kas mõnd foorumlast pole hetkel siin(seal)kandis ringi luusimas?
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Skol

Muusikaõpetusega klassis õppinud alates 1. klassist kuni 12. klassini.

Alates '84 aastast 15 a jutti poistekoori ridades.
Enamuse ajast RAMi Poistekoori, hilisema nimega Eesti Poistekoori ridades, Venno Laulu käe all. Vahepeal ka Tallinna Poistekooris Lydia Rahula käe all.
1sopran, peale häälemurret 1. Tenor.

Projektipõhiselt erinevates segakoorides kaasa löönud.

Nüüd paraku ei tegele enam muusikaga.
Tahaks kitarri ära õppida. Ühel sõbral tekkis idee bändi hakata tegema...
RistoAe...

Väga huvitav teema! Kui ma bändi mõnda pillimeest või lauljat vajan siis tean kuhu esimesena kuulutuse üles riputan. Või teeks mingi loo Saabi Meeskooriga...
Big Troost Jazzbandi läheks ka kuulama. Troost võiks ju uue firma teha näiteks SAABMUSIC STUDIO või hoopiski TROOSTSTUDIO COMPANY. :P:headbang::headbang:

Ise mängin kitarri ans. Melotrap. Selline instrumentaalmuusikat tegev bänd.
Lähemalt:
http://muusika24.ee/Eestimuusika/albumId,30869
või
www.melotrap.ee
kodukas veel vana variant, varsti läheb uuendamisele.
kasparius
Overboost addict

Algselt postitas: Skol
Muusikaõpetusega klassis õppinud alates 1. klassist kuni 12. klassini.

Alates '84 aastast 15 a jutti poistekoori ridades.
Enamuse ajast RAMi Poistekoori, hilisema nimega Eesti Poistekoori ridades, Venno Laulu käe all. Vahepeal ka Tallinna Poistekooris Lydia Rahula käe all.
1sopran, peale häälemurret 1. Tenor.

Projektipõhiselt erinevates segakoorides kaasa löönud.

Nüüd paraku ei tegele enam muusikaga.
Tahaks kitarri ära õppida. Ühel sõbral tekkis idee bändi hakata tegema...
Vat, kui huvitav, mina ka Lydia Rahulaga laulud 6a
Tallina Poistekooris. Mis aastatel Skol seal laulsid?
Ma ka esimene sopran olin, nüüd esimene tenor Revalias :)
Sent from my Monte Carlo using B236
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: RistoAe...
Väga huvitav teema! Kui ma bändi mõnda pillimeest või lauljat vajan siis tean kuhu esimesena kuulutuse üles riputan. Või teeks mingi loo Saabi Meeskooriga...
Big Troost Jazzbandi läheks ka kuulama. Troost võiks ju uue firma teha näiteks SAABMUSIC STUDIO või hoopiski TROOSTSTUDIO COMPANY. :P:headbang::headbang:

Ise mängin kitarri ans. Melotrap. Selline instrumentaalmuusikat tegev bänd.
Lähemalt:
http://muusika24.ee/Eestimuusika/albumId,30869
või
www.melotrap.ee
kodukas veel vana variant, varsti läheb uuendamisele.
Mad1 ehitabki vägevat salvestusstuudiot oma talus ja kahjuks peale tema enam tegutsevaid pillivõlureid Troostautos pole,kuna hr.Maestro läks kitarriõpetajaks mitmesse kooli korraga.
Kasutaja avatar
mad1
Auto:
Kontakt:

eks siin ole pooltõde ja poolvale..stuudio ehitamine on käsil pikemas perspektiivis tõesti..samas kogu asjal ka äriline eesmärk..pakkuda lindistamis ning samas ka puhkamisvõimalust..inspiratsiooni peaks looduslikus keskkonnas olema muljetavaldav:notworthy:

viimane on võimalik vast juba sel suvel..stuudioga läheb veel aega..investeeringud siiski suured

samas muusika,mida ise genereerin on siiski rohkem oma kõrvadele ja südamele..põhimõtteliselt nii ongi õige..vähem konkreetsust, rohkem tunnetust-improvisatsiooni...muusika raamidesse surumine on vägagi keeruline ülesanne,samas ka mõttetu..kui just pole plaanis sellega teenida või proovida loorbereid korjata:)

helid tulevad ning kaovad suuremas osas..parem on mitte mäletada

liiga tõsiselt ei tasu muusikasse suhtuda..erilist vahet pole, kas filosofeerime teemal muusika või kasvõi kvantfüüsika:notworthy:

lisan. kuna olen suhteliselt kriitilise meelgea ja vägagi egotsentriline tüüp,,võin vabalt kritiseerida kellegi üllitisi,anda loomingulisi impulsse,genereerida ideid jne..loomulikult VÄGA SUURE RAHA EEST:eureka:

esimene soovitus(TASUTA): loobuge muusika lahterdamisest stiilidesse või loobuge muusikast üleüldse kui suudate
maxuud
Auto:

Kohalikus raskemuusikamaailmas võib vahest "tööle võtmise" lisaväärtusena abiks olla ka Saabi omamine, küll humoorika alatooniga mõtetes, aga siiski !
Ei ole teada kas noormees ja ka NBS -i vana kala foorumlased on või siis mitte.

loe pikemalt siit:
http://ajaviide.delfi.ee/news/muusika/a ... d=18371554
Kasutaja avatar
vallikas

Ma ka vaatamata oma noorele eale staažikas puhkpillipuhuja, hetkel siis pensioniõlve pean. Alustasin kuueselt klarnetiga, kõik aastad iseõppinud dirigendi taktikepi ja õpetussõnade all. Laulsin ka, aga vähe, enne häälemurret peenikese lapsehäälega, murdus too nii, et mitu aastat karjudagi ei saanud. Nüüd olen keskmine eesti tenor-bariton. Saavutusi ka ühte koma teist on, nii puhkpilli, koorilaulu kui sooloartistina, aga staariks ei saanud, sest Liisi Koiksonile jäin alla omal ajal :red:

Praegu koore ega orkestreid väga ei igatse, bändi võiks teha küll kui end oma suhteliselt värskeltsoetatud meeriklasega (1920-ndate sopronsaks Conn) käima saan, mõni maaletooja mulle Rico Royali troste müüks :wall: ja kellegagi kokkujoristama sobiksin (loe: sööks kala kui püüda oskaks; tegelt kala püüan ka hobikorras).

Kirjutama ajendas see, et kas keegi diskoriks ei tahaks pulma tulla :red: või teab kedagi soovitada
Algselt postitas: Skybound
Hetkel astumas esimesi samme DJ-nduse vallas, suvel plaanis soetada isiklik profitehnika :cool:
suur

Algselt postitas: jack
üle kümne aasta Tehnikaülikooli Akadeemilise meeskoori liige.
Ma kah nüüd sääl :)
Nüüd peab veel noodikirja ka selgeks õppima ...
Kasutaja avatar
kaarel

Einoh, lahe, Suur!

Me oleme siin Jackiga koos tuuritanud juba mitu aastat erinevatel lavadel. Küll erinevate kooride hingekirjas, kuid mis sellest:
Pilt

*leia pildilt foorumlasi ;)
Algselt postitas: suur
mortenx

Ma olen DJ ja esitan ka muusikat:cool:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Äkki teeks veel pisemaks pildi, ma muidu veel kuidagi seletan nägusid..:D
*leia pildilt foorumlasi ;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
jack

Algselt postitas: suur

Kui see saladus ei ole, kumba noodirida vaja selgeks saada on? kas ülemist või alumist? :evil:

teaks siis järgmine kord kas õlumaadi või longerot välja kärstiada
:beer:
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
iroman
T-viirus+

Nojah, viiulit saagisin kogu oma mitteteadliku elu 6-15 eluaastani. Muusikakeskkool, Otsakool.Kooritegevus samas vahemikus pluss veel 3 aastat Oleviste kiriku kõikvõimalikes koorides ja bändides. Trummide taha istusin 6. klassis. Istun siiamaani. Klaver ja kitarr üldtasemel. Trumm ja laul toidab siiamaani. Hetkel 2Quick Start 15 aastat asendamatust pluss 12 aastat läänemere bassenis vetepääl sulistades reisijaite lõbustamist. Viimased 6 aastat AiriOjametsaga. Varasemast noorusest ans. Monitor, Zaltus Lumel, Proov 583, Linnutee, enamik Tallinna kõrtse, Anne Veski bänd, Nevil Blubmerg bänd, Ines bänd, Sahlene bänd, Eurovisioon 98 Birmingham ja 02 Tallinn. Polkast rokini põhimõtteliselt. Noorpõlvest on jäänud YOUsõelale selline asi. http://www.youtube.com/watch?v=oGEUC9Fwwk4 väga kõva nohu oli, kui lugu linti läks. Robert Voodi käest sain televõtte ajal sõimata lollimängimise eest aga... need NAISTEHORDID, mis minu magamistuba pärast ründasid oi .oi. oi :red:
Kasutaja avatar
vallikas

Kui see saladus ei ole, kumba noodirida vaja selgeks saada on? kas ülemist või alumist? :evil:

Ilma klaveri-süntekata vist noote selgeks ei õpi...

Kuid ega siis koorides kõik nooditundjad peagi laulma, mina olen olnud liige edukalt esinenud noortekooris, kus ma julgen arvata enamik noormeestest nooti sisuliselt lugeda ei osanud, järjepideva harjutamisega oli partii selgeks õpitud lihtsalt.

Aga igal pool nii ei saa küll jah, sest töö käib sektsioonides ja ühisproovis peab kõik juba kokku lauldama, mitte partiid õpitama....

EDIT: Aga kui keegi teeb mingit improt-jazzi või asja ja tahaks võibolla mingit sopronsaksofoni asja juurde, siis ma tuleks hea meelega proovi kuulama....
suur

teaks siis järgmine kord kas õlumaadi või longerot välja kärstiada
:beer:

II Tenor. Väidetavalt pidid I tenori noodid ka läbi ussi emmi olemas olema.

Mumeelest ei sõltu õlunaadi/longero vajadus häälest. Pigem tervislikust seisundist. Longero rohkem siuke 2. päeva hommikujook ;)

Aga noodikirjast ja taktisammust peab ikka midagi teadma. Eilne praktika näitas, et ilma maru raske.
Kasutaja avatar
kaarel

Ai, lahe, krt - pole paha nimekiri kohe mitte üldse. ;)

Ja nimetatud artistide konservide järgi on diskodel ikka päris mitu tantsu tehtud. Tänud!

:headbang:
kaarel@üks.paljudest.II.tenoritest
Algselt postitas: iroman
Nojah, viiulit saagisin kogu oma mitteteadliku elu 6-15 eluaastani. Muusikakeskkool, Otsakool.Kooritegevus samas vahemikus pluss veel 3 aastat Oleviste kiriku kõikvõimalikes koorides ja bändides. Trummide taha istusin 6. klassis. Istun siiamaani. Klaver ja kitarr üldtasemel. Trumm ja laul toidab siiamaani. Hetkel 2Quick Start 15 aastat asendamatust pluss 12 aastat läänemere bassenis vetepääl sulistades reisijaite lõbustamist. Viimased 6 aastat AiriOjametsaga. Varasemast noorusest ans. Monitor, Zaltus Lumel, Proov 583, Linnutee, enamik Tallinna kõrtse, Anne Veski bänd, Nevil Blubmerg bänd, Ines bänd, Sahlene bänd, Eurovisioon 98 Birmingham ja 02 Tallinn. Polkast rokini põhimõtteliselt. Noorpõlvest on jäänud YOUsõelale selline asi. http://www.youtube.com/watch?v=oGEUC9Fwwk4 väga kõva nohu oli, kui lugu linti läks. Robert Voodi käest sain televõtte ajal sõimata lollimängimise eest aga... need NAISTEHORDID, mis minu magamistuba pärast ründasid oi .oi. oi :red:
Vasta