Bensiinikulust
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Huvitav, miks igasugustes ilusates ja värvilistes paberites on kirjas 65 automaadi puhul ja 70 manuaali puhul, kui tegelikult on kõik sama!?
Kus sa vastuolu näed? Qdwin ju räägibki, et on 68 liitrit sisse kallanud ja alati on paagis midagi olemas olnud.Millele te väited tuginevad? Kasutamisjuhend väidab, et kõigil on 70L paak.Olen korduvalt oma automaat Aerosse 68 l sisse kallanud. ja ressurs pole olnud nullis.
Trollblazer naitab keskmiseks kuluks 18,x. Seda siis, kui naine soidab
Huvitav on se, et minu 5,7 Durango arvab kuluks 19l/100km. Dodge on fullsize ja ei oma mingeid poolemootori kokkuhoiu systeeme mis koik peaks Saabil olemas olema.
Loodan, et trolli kulu ikka pisut langeb peale esimest 5000km...
PS. ei kurda kulu yle - liiter on 3 eeku:)

Loodan, et trolli kulu ikka pisut langeb peale esimest 5000km...
- tyygassiga
Paagi mahust rääkides õnnestus kord, 95 aero automaat, paaki valada 70,5 liitrit:freak:
Mina linnas küll kidagi alla 13 - 14 ei oska sõia. Omaarust ei talla hirmasti seda va parempoolset pedaali aga ikkagi. Kas keegi anda juhiseid loodustsäätvaks sõiduks?
Mina linnas küll kidagi alla 13 - 14 ei oska sõia. Omaarust ei talla hirmasti seda va parempoolset pedaali aga ikkagi. Kas keegi anda juhiseid loodustsäätvaks sõiduks?
Algselt postitas: SAABNINETHOUSANDAlgselt postitas: mart284
Siia saad hakata kuidagi müüma![]()
![]()
Bahrainist on sulle seda suht kulukas saata ma arvan

Muidu ilus linnake Pärsia mere ääres, ja küte on seal tõesti odav, aga ei oska öelda kui suur on ellujäämisprotsent:freak:
Algselt postitas: avelito
[
Muidu ilus linnake Pärsia mere ääres, ja küte on seal tõesti odav, aga ei oska öelda kui suur on ellujäämisprotsent:freak:
Ellujaamisprotsent millest?? Turvalisus? Terroristid? Kriminaalid? Meil koik puuduvad. Maja sai lukku keeratud Eestis puhkusel kaies, lappari void jatta istmepeale vedelema ( seda voib eestis kah, aga meil jaab see kah sinna
Liiklus on selline, kus voib esineda teatud kadu:fight:
Algselt postitas: mart284Algselt postitas: avelito
[
Ellujaamisprotsent millest?? Turvalisus? Terroristid? Kriminaalid? Meil koik puuduvad. Maja sai lukku keeratud Eestis puhkusel kaies, lappari void jatta istmepeale vedelema ( seda voib eestis kah, aga meil jaab see kah sinna).
Liiklus on selline, kus voib esineda teatud kadu:fight:
Sorry my bad, mõtlesin tegelikult terrorismi, eestlase eelarvamus selliste riikide ees

ok, tegelt see siin küttekulu teema.

Algselt postitas: tyygassiga
Paagi mahust rääkides õnnestus kord, 95 aero automaat, paaki valada 70,5 liitrit:freak:
Soovitan Sulle enda 55-aastast ema autojuhiks. Mul tekib alati tõsiseid kahtlusi kompuutri korrektses töös, kui talle autot laenan, Olgu öeldud et oma igapäevaseid sõite tegi ta veel hiljuti 0,9L Nissan Micraga, seega on tal kiirenduse osas mõneti väiksemad ootused kui näiteks siinsel foorumirahval. Niiet ökonoomne sõit on ikkagi paljuski kinni kõrvade vahel, olgugi et ise võibolla ei usu.
Algselt postitas: tyygassiga
Mina saan oma tonnisega suvel sõita 100% linna sõiduga keskmiseks ca 10l/100km peale. Ehk paagiga sõidan umbes täpselt alla 600km ära siis lähen tankima. Talvel on kulu mõistagi suurem.
Viimati sai sõidetud eelmine nädal Tallinn Mustamägi - Tartu Annelinn - Viljandi - (siis kohapeal mööda maanteed ca 60km) - Tallinn, kokku maha kärutatud 512km. Sõitsin korralikult, mitte pidurdades alla 20km/h üle nii et keskmine kiirus tuli normaalne. Kuluks parda arvuti järgi tuli 7,9 l/100km ning tankides uuesti paagi täis arvutuslikult 8,1l/100km. Ehk siis suhteliselt täpne ikkagi kui nüüd võtame siia ümmardamised ka mängu. Ning eda ma apteeker ka ei ole, et täpsemalt mõõta.
Iga ratas veab and then some!
- tyygassiga
ehk pean minema Vikingisse (tegelikult sai paartuhat km tagasi hoolduses käidud) ja natuke kulu pärast kaeblema. Kinnitan, et ei ole tõesti mingi hirmus lapatsitalluja. Samas võib olla häda ka selles, et linnasõidus peamiselt lühiksesed otsad ja iga sõidu vahel tund +/-.
Samas maanteel on küll vahe vahel, kui poeg (värske roheline) roolis ja kiiruseks 90 ilma oluliste möödasõitudeta. Siis kesmine küll 7 alguses.
Kuigi teen igal nädalavahetusel maanteel 340-400 km, on kesmine kiirus ikka 47 kandis.
Oma ema ma ökonoomselt sõitma ei saa. Temal kogemused 86 aasta 9000 2,0t-ga ja armastas väga rullnokkadele valgusfoori taga kohta kätte näidata. Seepärast sai talle uueks sõiduriistaks Opl. astra 1,6 aut.
Samas maanteel on küll vahe vahel, kui poeg (värske roheline) roolis ja kiiruseks 90 ilma oluliste möödasõitudeta. Siis kesmine küll 7 alguses.
Kuigi teen igal nädalavahetusel maanteel 340-400 km, on kesmine kiirus ikka 47 kandis.
Oma ema ma ökonoomselt sõitma ei saa. Temal kogemused 86 aasta 9000 2,0t-ga ja armastas väga rullnokkadele valgusfoori taga kohta kätte näidata. Seepärast sai talle uueks sõiduriistaks Opl. astra 1,6 aut.
tüügassiga tsitaat:Oma ema ma ökonoomselt sõitma ei saa. Temal kogemused 86 aasta 9000 2,0t-ga ja armastas väga rullnokkadele valgusfoori taga kohta kätte näidata. Seepärast sai talle uueks sõiduriistaks Opl. astra 1,6 aut.
Su ema oli TurboSaabi roolis päris legendaarne rullnokataltsutaja ja päris kibeda jalaga:headbang:
Kahjuks võttis rooste selle Saabi:(
Su ema oli TurboSaabi roolis päris legendaarne rullnokataltsutaja ja päris kibeda jalaga:headbang:
Kahjuks võttis rooste selle Saabi:(
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Sai täna tuldud Tallinnast Tartu 9k Aeroga ja sain täitsa hea näidu 7,1L 100km
, see küll maantepeal, cruise oli tavalisel 100km/h peal, autos oli 3 inimest ja täis pakaasnik asju+ pool paaki kütust.

__In Boost We Trust__
ma omal maanteel panin kompu nulli kui kiirus oli fikseeritud spidoka järgi umbes täpselt 98 km/h peale ja sain kuluks sellisel kiirusel 6,9-7,2. Linnas sõltub kuidas vajutada, aga üle 10,5 pole küll kunagi näitu SIDile ette manand. Sõbral 9-3 2004 aasta vist oli, 2,2 td 92 kw ja tal keskmine kulu 10 kompuuter näitab, minu arust natuke liiga palju selle mootori ja manuaalkasti kohta.
Algselt postitas: mm17
ma omal maanteel panin kompu nulli kui kiirus oli fikseeritud spidoka järgi umbes täpselt 98 km/h peale ja sain kuluks sellisel kiirusel 6,9-7,2. Linnas sõltub kuidas vajutada, aga üle 10,5 pole küll kunagi näitu SIDile ette manand. Sõbral 9-3 2004 aasta vist oli, 2,2 td 92 kw ja tal keskmine kulu 10 kompuuter näitab, minu arust natuke liiga palju selle mootori ja manuaalkasti kohta.
selle 2.2 tid ei tohiks nagu keskmiselt üle 7.5 minna.. endal nats üle poole maantee, oli ees 6.5. Mina olen rahul. keskime kiirus 43 ja pikkust umbes 1300 km.
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Oi oi! Mu abikaasa sõidab ka ainult lühikesi tipptunniotsi tonnisega (1-2 km korraga) - 16l/100km. Ja ma arvan et seegi on kõrge, kuskil on kotermann peidus. Uimaseks muutunud õli- ja vedruloogikaga automaatkast on ka kindlasti paljuski süüdi ja aina enam tundub, et ka naise aina suurenev jalanumber avaldab mõju...Algselt postitas: olaviv
auto: 9000, 2.3T 147kw
olud: ainuld linnasõit, lühikesed otsad, ummikud jne.
kulu: 24 l/100
Mulle tundub ka, et on kõrgevõitu, ilmad pole ka nii külmad olnud. Endal on ka puhas linnasõit ja keskmine 12-13 vahel. Kui ilm -10 peale langes tõusis keskmine 15-16 peale...
Midagi on väga rikkis. Mu 12 silindriline 5,4 liitrine tarbib linnatsüklis,lühikeste otste puhul 15-18liitrit:red:Algselt postitas: olaviv
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Algselt postitas: TrionicMidagi on väga rikkis. Mu 12 silindriline 5,4 liitrine tarbib linnatsüklis,lühikeste otste puhul 15-18liitrit:red:Algselt postitas: olaviv
Olen Trionicuga nõus, minu 8 silindriline 4,6 liitrine tarbib linnas ( kodust tööle 3 km pikkune sõit ja õhtul tagasi ) 15,4 liitrit sajale ja keskmine koos linna ja maantee sõiduga (enamus siiski linnas) 12,3
EX: SAAB 9000 CD 90`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Sama spec'iga (automaat) sain 16-17 l sajale siis kui siin vahepeal ilmad külmad olid ja autot hommikuti soojendasin ja siis lühikesi otsasid tööle ja koju sõitsin (miski 5-6 km üks ots tuleb ehk). Üldiselt jääb kulu sinna 13-14 kanti, maanteel 8.5-9
Algselt postitas: olaviv
Ma ise arvan ka, et miski on jama, samas ei leia enam mootori juures mingit jukerdavat asja mida näppida - küünlad ja DI vahetatud, vaakumvollad uued, väljalaske gaaside näit ilus (rikast segu ei näidanud), CE ei põle...
Üks variant on, et spidokas loeb distantsi valesti. Mõtlesin ka varianti, et nolgid on paagist bensu välja imenud aga tonnisel vist ei saa nii.
Kalapüük jätkub.
Üks variant on, et spidokas loeb distantsi valesti. Mõtlesin ka varianti, et nolgid on paagist bensu välja imenud aga tonnisel vist ei saa nii.
Kalapüük jätkub.