92a. 9000 piiksub???

Tonnised ja nende mured
Vasta
slogan

tere...
probleem siis selline, et Saab piiksub mul regulaarselt (sõidu ajal, koha peal seistes ei piiksu....aga nagu liikuma hakata siis piiksub regulaarselt ja suht kõvasti ca 5 sek vahega).
põleb ka srs tuli, aga enne põles ka ja ei piiksunud.....
et äkki keegi teadjameestest teab et miks see piiksumine ja et kuidas sellest lahti saada?
ette tänades....
suur

See on väiteks minu tonnisel vist ainus asi, mis piiksuda saab:). Ise ei tulndki selle peale.

Speedalarm on ainult nendel mudelitel, millel digitaalne kell armatuuris. Sealt saad ka speed alarm'i seadistada.
slogan

ok...digitaalne kell on jah...nüüd on mul natuke häbi ka :D ei tulnudki selle peale...
aga eks ma lappan siis oma itaaliakeelset manuaali ja üritan seda maha võtta....

oskab äkki keegi lihtsamalt seletada kuidas seda teha?

ette tänades....

PS. olen alles uus saabiomanik....ja õpin alles :D:D
suur

Algselt postitas: slogan
ok...digitaalne kell on jah...nüüd on mul natuke häbi ka :D ei tulnudki selle peale...
aga eks ma lappan siis oma itaaliakeelset manuaali ja üritan seda maha võtta....

oskab äkki keegi lihtsamalt seletada kuidas seda teha?
Internetiavarustes on erinevate mudeliaastate ing. keelsed manuaalid ka olemas. '95 aasta mudeli manuaalis siuke info:
http://saab-club.com/gallery/details.php?image_id=4378

EDIT: parandasin lingi ära. :red:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

toksi see speed warning ette omale ja hoia SET nuppu alla mõnda aega, hakkav vilkuma, siis võimalik muuta, teist korda SET vajutades (vist) keeras selle warningu kinni... manual on autos, ei viitsi järgi minna..:P

Suur, kuidas sa linke kirjutad..;)

EDIT: ok .. ma mäletasin pisut valesti.. aga igal juhul set nupuga manipuleerida seal tuli..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
slogan

suured tänud....suundun auto poole ja üritan maha võtta selle....
:D
Vasta