Probleem 9000 '95 kliimaga

Tonnised ja nende mured
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

KrikU le

Ilma kondita autodel kasutadakse siseringlust suurima soenduskiiruse saavutamiseks. Samuti ka juhul kui sul seisab ees mingi GAZ 52, kes tiba mustasuicu puuksutab, siis sellega saab ära hoida väliste aroomide sissetuleku(Hais, tolm,jne)
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: Cubik
selge...siis pean ilmselt külla tulema
sa ei pea,aga võid tulla sellegipoolest.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

nonii.. täpselt siis kui väljas külmaks läheb arvab mul auto, et mul on soe piisavalt ja sooja enam salongi ei anna. Täpselt nagu eelpool kirjledatud, pane või 27 kraadi, ikka tuleb ainult kergelt leiget... peab vist minema aparaadiga klappe liigutama. Tunne on, et mingi klapp ei liigu õieti, sest paaril korral on peale käivitamist juhtumisi sooja tulema hakanud, aga siis jälle ära vajunud. Tundub ka, et mootori ventikatel on nüüd tööd rohkem, sest salongi ju osa soojust ei jõua ja peale mootori seiskamist uhab mootorivent täismahviga, mida ta varem ei teinud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
saabu
Auto:
Kontakt:

Vaata kas temperatuuri andur-ventikas (armatuuris) hakkab tööle.Mul ta liikus vaikselt,ainult tuli tikuga käima lükata, siis hakkas ka sooja puhuma.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

No ma puhastasin seda mõnda aega tagasi (hakkas pinisema) ja lakkusin teise puhtaks. Peale seda probleeme ei esinenud (paar-kolm nädalat). Aga vaatan peale talle, kui autosse lähen hiljem..:)
Algselt postitas: saabu
Vaata kas temperatuuri andur-ventikas (armatuuris) hakkab tööle.Mul ta liikus vaikselt,ainult tuli tikuga käima lükata, siis hakkas ka sooja puhuma.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
iisak

Sa tead,kust meid leida.
Ei ole viga anduris. Hoopis teises kohas!
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Tean, tean..:) Aga ega vist enne ei jõua kui järgmine nädal, siis on puhkust mõned päevad..:) Seni panen padja pee alla (istmesoojendused ju ka ei toimi mul) ja kindad kätte..:)

Aga jah, ega see pisike ventikas iseenesest ei mõjuta küll. Ta lihtsalt kiirendab õhuvoolu termoelemendi peal. Idee poolest töötab too aga ka ilma ventikata, lihtsalt aeglasem reageering peaks olema.
Pilt
saabu
Auto:
Kontakt:

Mõjutab või mitte,ainult sooja ei puhunud niikaua kuni käima lükkasin.peale anduri vahetust kõik korras,iga temperatuuri muutmisele reageerib ilusti.
Vasta