Saab 9000 V8 RWD conversion, 1990, S9K

Vasta
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Algselt postitas: MadMan
Brembo pakub Speedpartsi kaudu ka valmislahendusi, mis on 4/5 auguvalemiga.

Whats the price Doc?:poke::)
Algselt postitas: pva
no ma ei ytleks et 9-5 aero supportid mingid erilised oleks, kui nii kaugemale minna, siis juba palju suuremad ja taga et vent oleks.

Aga saada korda 9K supportid, korralikud klotsid-kettad, armeeritud voolikud ja synt vedelik - juba vaga palju saaks.

Eks ikka kolvi pinna suurus loeb. Mitme kolvilised sadulad on sellepärast head, et need jahtuvad paremini + vajutab ka pisut ühtlasemalt.

Aga ma vist ei kirjuta üldse enam midagi nende asjade kohta mille kallal nokitsen, muidu ainult vaidleme. Peace.
kasparius
Overboost addict

Kirjuta ikka. Sul see tuleb hästi välja.
Kõigel on algus ja lõpp.
Sent from my Monte Carlo using B236
avelito

Kui kellegile meeldib millegi kallal nokitseda, siis on see SAABNINETHOUSAND. ;) Ole terve kasparius :drink:
Trionic
Saabiguru

Leidur Leosid ja Jaan Tatikaid on siin teisigi (Isegi selline. Kui miski tundub täiesti teostamatu,otsid enesest targema JaanTatika omale abiks ja teostad selle teostamatu:) )
Kasutaja avatar
Chipy

S9K, ma usun, et keegi pole sinu peale pahane :) seda on äärmiselt respekteeritav lugeda, mida sa siin teed. mõned asjad lihtsalt tunduvad tesitmoodi saavutatavad ja see ongi, mis minule siin huvi pakub ja sedasi tekib hasart ja kaasaelamine, et millega sa nüüd meid jälle üllatad :D seda kui keegi LASEB oma autole kuskilt TELLITUD VALMIS ASJA peale kruvida pole pooltki nii huvitav, kui sa ise selle asja valmis teed. igatahes ma hoian pöialt ja tahaks kunagi näha kui see on sul juba nii kaugel et saad ise sõita, et mis sa siis sinn aveel juurde ehitad :headbang:
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Algselt postitas: MadMan
Aero pidurite pärast ei saa sinna vähem kui 17" velge ka panna.
Edu igatahes!
Noonoh? Ma siiani teadsin, et _16"_ on vähim, mida aero alla panna saab. Akna all seisab üks praktikas realiseeritud tõestus ka.

Edu nokitsejatele!
Kasutaja avatar
MadMan

Jutt õige - 16" Aerol std. Vaatasin samal ajal Hirschi lehte ja 17" pidurikomplekti kuhu otsa käib 18" velg. :P
My bad.
S9K
Leidur Leo

PiltTänud kaaskodanikud!

Sai pisut müratud

Kas see kuulub nüüd "performance" alla või "not allowed on public roads" alla? Või "not allowed at all"

Tean ise, kuulub "not allowed at all" alla. Praod and sh1t like that tulevad kuumaga.

Pilt
strife
Auto: Škoda Superb; Saab 96; Bmw 325 Cupcar;

kellegil on 500 kroonised üle??
vaadake paremale põrandale!!
ei tubli!!!
edu edaspidiseks!!
Fly High!
S9K
Leidur Leo

Ma arvasin kohe, et keegi seda märkab, naljaga pooleks testisin printerit. Parajad "pa*ad" said. Nüüd on mu maine tänu sellele täiesti maas. Siin pole enam midagi teha:drink:

EDIT: Pilt muudetud:P

Mõnikord lähen LIIGA rappa oma tegemistega. Hetk hiljem leian netist õige info ise. Ei pea kohe hakkama halbu kommentaare tegema;)
olaviv

Auke natuke palju, oleks ka mitu korda vähemast piisanud. Aga ilusti tehtud, vist mingi korralik puurpink kasutada :)
Selle pidurijutu peale tekkis mul küsimus, et kas 9k originaalid siis nõrgaks jäävad, et võimsamaid vaja on?
S9K
Leidur Leo

Miks müüakse "sport" summuteid, mõtlen neid tagumisi pütte? Miks aftermarket käigukangi nuppe ja igasugu bling bling värki? Välimus enne kõike ja pidurdus jõud oleks ka parem kui originaalidega. Aukudega panin täiega mööda, aga pohlad, vähemalt polnud uued kettad. Üks toode juures mille saan lisada oma "lolluste" kollektsiooni.
Trionic
Saabiguru

Tonnise OEM piduritega pole tuunitud masinal midagi peale hakata.(Sama kehtib kõigi laiatarbe brandide kohta).Iseasi,kus superpidureid maksimaalselt koormata saaks.
S9K
Leidur Leo

Aga olgem ausad, too puurimine oli päeva nali ikka. Just hetk tagasi sai arutatud minu tööde üle ja nüüd tulin lagedale sellise "pauguga". Seda juhtub ainult minuga :wall:

Tar-Ox kettaid tahaks:)
olaviv

Eks neid vidinaid ilu ja edevuse pärast müüakse :) kui välimuse pärast suuremaid vaja siis arusaadav. Ka ringraja sõiduks paremaid pidureid vaja, sest seeriaautode omad kipuvad liiga kuumaks minema. Aga kas lihtsalt tänavasõidu jaoks tõesti pidurdusjõust puudu tuleb? Loogiliselt võttes võiks pidurdusjõu suurendamiseks tõsta survet pidurisüsteemis ehk pidurivõimendile "upgrade" teha?
Peab ikka teooriat uurima :) http://www.carbibles.com/brake_bible.html
S9K
Leidur Leo

Bloody hell, päris pikk tekst:head:
olaviv

Ja see on ainuld piduritest. Seal muud autode tehnikat ka lahatud. Suht asjalik jutt, räägib ka teooriast.
S9K
Leidur Leo

Kiired ja ilusad

Krt s*?#%gi pole jõudnud teha. Rice Burner müüb T klubis kahte Garrettit. Ühe võiks ära osta. Samas on igasugu muid plaane. Peris lolliks võib nii minna.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

kuidas auto ehitamine läheb??
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
S9K
Leidur Leo

EDIT: Ootan DI/APC aju, kasti külge veel mõned asjad vaja ühendada, no pisut tööd veel on. Siis vaja B234 mootor osta + juhtmestik. Ja ega järgnev on ma arvan trollspeed, SQR, Mike Billet ja mis need retsept:notworthy: mehed kõik olid.
S9K
Leidur Leo

niih auto käib jälle. Samas pole mingit sõidu isu kui asjad pole nii nagu tahaks. Seega:

Pilt
Pilt

Põranda heliisolatsioonist voolab vett välja. Kerged lombid on põrandal. Selle asja lahendame nüüd ära. Teiseks kõva tolmu imemine ja üldine puhastus, nahksisu pesemine ja vahatamine ka, turvavööde pesu. Talvega asjad hallitama läinud. Ehk saame ka mõnest naginast lahti.:thumb:
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

nii ,. juba yleeile tahtsin taas uurida, kuis asjad kulgevad.
kas trubiiniga ikka sul taas?
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
S9K
Leidur Leo

eip hetkel ainult kuum koda LOL. Sellega on aega veel. Tahaks seda gt3071r. Miks just seda, ei oska öelda.:D

Kas keegi on kunagi vaipa survepesuriga puhastanud:D 130 bar laseb nii mõnegi puru minema. Lõpptulemust veel ei paista aga eks ma räägin.
S9K
Leidur Leo

Krt veesurve võtab tõesti puhtaks. Järgmine väljakutse on tagumine vaip kus peal nii rooste kui ka miskit punane plekk, vein äkki:) (aga too pole minu kui omaniku ajal sinna tekkinud).

Pilt
Pilt

Turbo va kurivaim:love:

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
uhti

Mida või keda sa selle turboga siis hekseldasid;)
Vasta