Saab 9000 V8 RWD conversion, 1990, S9K
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Et tarmiidile tõestada mu sügavat tõmmet tonnise vastu siis hetkel proovin kaotada salongist veekogusi. Krdi tagumise luugi vahelt tuleb kuskilt sisse hirmsasti. Ühed kohad sain juba vist tihedaks. Homme vaatan üle selle osa kus tiib kinnitub, kuskilt sealt tuleb seda väga palju sisse. Täna pesin tagumise vaiba ära, istmeid olen vahepeal üritanud puhastada aga nad on juba vanakesed ja nahk pole enam hea. Tuleks teha nahavahetus töö. Kõige nõmedam juhus, mis praegu keerab kõik mu töö tegemise untsu on see, et garaasis käib muu töö tegemine. Seega ma kuu aja jooksul sinna kindlasti ei pääse. Pean tegema laustaeva all ja nagu te näete ise ka tuleb koguaeg vihma, mis eriti tegema ei kutsu:bs:. Ehk võtan praegu ette ka laepolstri vahetus töö ja need tagumised külje polstrid ka kus punktvalgustid sees on. Mind ajavad sellised pisikesed vead tohutult närvi, kirun ja vannun päris kõvasti. Ühesõnaga tahaks sõitma saada suveks mil ilusad ilmad ja tüdrukutel lühikesed seelikud:P
"Kujutage nüüd endale ette, et sõidate vana saabiga, naudite ilusat ilma ning miniseelikuid".

-
- Leidur Leo
Krt tagant ülevalt tuleb ikka kuskilt veel sisse
Pean eemaldama luugi + klaasi + tagumised küljeklaasid. Krt seda poleks küll tahtnud. Kontrollin igaksjuhuks katuseluugi veeäravoolu torud ka üle.
EDIT: päris palju juba lahti lammutanud, küljeklaase eemaldama õnneks vist ei pea. On hääste kinni liimitud. Katuselugi voolikud toimivad ja rennid on kuivad. Seega ka luugi tihend töötab. Aga too krdi tagumine luuk, see alumine osa

EDIT: päris palju juba lahti lammutanud, küljeklaase eemaldama õnneks vist ei pea. On hääste kinni liimitud. Katuselugi voolikud toimivad ja rennid on kuivad. Seega ka luugi tihend töötab. Aga too krdi tagumine luuk, see alumine osa
-
- Leidur Leo
niih, tagumised küljepolstrid on ajapikku väga koledaks ja rabedaks muutunud, lähiajal üritan ära käia mõnes kangastega tegelevas kaupluses, ehk saab omale uue katuse ja küljepolstrid ka. Hetkel on pagassis kaks pange, mõlemad kummaski ääres peale koopaid. No sealt ikka seda vett tuleb. Lae polstri alla on vist kondensi kogunenud, sest see kuidagi ei taha kuivada. Krt vaja üks suurem töö ette võtta. Pole selliste suuremate töödega kunagi lõpule jõudnud:red:, ehk nüüd võtan end kokku ja teen ära.
A piilari kattele ma tõmbasin lihtsalt riide peale ja traageldasin tagakülje pealt kokku, originaalis oli liimitud ja traageldatud. Aga jäi ka ilma liimita ilus. Tea kas see 5mm poroloon liiga paks ei jää, võibolla pärast punnitab läbiviikude juurest inetult. Pane siis lõpptulemusest ka pilt üles 
Kuidas uksepolstrite tervis on?

Kuidas uksepolstrite tervis on?
-
- Leidur Leo
Eks need uksepolstrid on ikka juba vanad, peab ka üle liimima. Käisin eile viljandi läbi aga sobivat kangast ei leidnud. Mingi sameti taoline materjal. Polnud sellist heledat tooni. Peab suunduma mõnda suuremasse linna. See 5mm on ikka päris õhuke tegelt.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Kle, ma olen näind sellist ägedat neoonriidest ukseposte. Led-id ka põlevad veel ja! Jummala pull on tegelt. Sa ei taha teha vä?
Krt, arvan, et üks paarkend hobust tuleb ikka võimsusele juurde küll. Ma usun küll sest selle auto hääl on kohe sitaks vinge.
Krt, arvan, et üks paarkend hobust tuleb ikka võimsusele juurde küll. Ma usun küll sest selle auto hääl on kohe sitaks vinge.

- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Eks need uksepolstrid on ikka juba vanad, peab ka üle liimima. Käisin eile viljandi läbi aga sobivat kangast ei leidnud. Mingi sameti taoline materjal. Polnud sellist heledat tooni. Peab suunduma mõnda suuremasse linna. See 5mm on ikka päris õhuke tegelt.
Tee uksepolstrid ikka nahas

Seda tööd tuleb kindlasti kahekesi teha, vanal tonnisel tegin neid, sest olid täisa äraväsinud punane räbal, materjaliks olid nahkpüksid secondhandist.
__In Boost We Trust__
-
- Leidur Leo
wow, peab mõtlema. Idee iseenesest pole paha. Prooviks täna selle kuramuse vee sissetilkumise ära likvideerida. Peab luugi ära võtma siis. Kuda ma klaasi kätte saan, kas lihtsalt väga terava noaga lõigates? Mul on tunne, et olen ise põhjustanud selle, et vett sisse tuleb. Survepesuriga lähedalt lastes on vana liimikese lahti löönud. Krt ilgelt tahaks sõita juba. Üheksa-viis võetakse igal võimalikul momendil mul käest ära, Opel seisab juba mitmendat päeva ühe ja sama koha peal:evil: Üheksa-viis on oma eesmärgi 100% täitnud.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
kuidas teada saada, kust vesi sisse tuleb?
kata kõik kahtlased kohad väljapoolt shampooniveega/vahuga ja autost seest lase kompressoriga suruõhku. ja sealt kust väljapoolt mullitama hakkab ongi ebatihedus
kata kõik kahtlased kohad väljapoolt shampooniveega/vahuga ja autost seest lase kompressoriga suruõhku. ja sealt kust väljapoolt mullitama hakkab ongi ebatihedus
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

CC kerel sissetilkumine võib olla põhjustatud katkisest juhtmetesiinist.
See mille läbi juhtmed kerest pagaazniku luuki tõmmatud.
Kui see siin on läbi, siis kohe kindlasti sealt kaudu vesi saabki pagaasiruumi.
Oma vanal tonnisel lasin lihtsalt siini koos juhtmetega silikooni täis.
Enne seda olin ennast hulluks otsinud ja kindlasti oli ka vaja kogu luuk moleekulideks lahti võtta, et asjast aru saada.
See mille läbi juhtmed kerest pagaazniku luuki tõmmatud.
Kui see siin on läbi, siis kohe kindlasti sealt kaudu vesi saabki pagaasiruumi.
Oma vanal tonnisel lasin lihtsalt siini koos juhtmetega silikooni täis.
Enne seda olin ennast hulluks otsinud ja kindlasti oli ka vaja kogu luuk moleekulideks lahti võtta, et asjast aru saada.
-
- Leidur Leo
käisin hommikul seda suruõhu värki proovimas, aga oli veel kõik kinni külmunud ja seega mullitama ei hakanud. Ootan millal päike jõuab luugini, praegu veel pisut vari ees, läheb maksimum üks tund veel siis saan tegutsema hakata. Täna üritaks siiski luugi maha võtta. Eelnevad päevad pole saanud, sest abistavaid käsi on juurde vaja.
EDIT: Ei saand ikka, liiga külm on väljas. DEEM
EDIT: Ei saand ikka, liiga külm on väljas. DEEM
-
- Leidur Leo
Klaas eemaldatud ja viga leitud. Sealt kust luuk on klaasi alt ühenduses raamiga laseb läbi. On roostetama läinud ja lahti paisutanud. Seega tuleb nüüd raam luugilt eemaldada ja korda teha. Kerge paint job ja asi peaks nagu uus olema:P Ilgelt tahaks sõita juba. Ilma turbota tonnisega on ka parem liigelda kui üheksa-viiega
(no offence)

-
- Leidur Leo
Luuk pahteldatud.
Vaatasin klubikiirenduse videot. Oma viimasel katsel mootor silmnähtavalt tossas, ühesõnaga see oli mu turbsi lõpp kah:P
Hakkan vaikselt Megasquirti poole kalduma, Romza vennaga sai ka pisut vesteldud. Saaks nüüd ometi selle Opeli minema:head:
Vaatasin klubikiirenduse videot. Oma viimasel katsel mootor silmnähtavalt tossas, ühesõnaga see oli mu turbsi lõpp kah:P
Hakkan vaikselt Megasquirti poole kalduma, Romza vennaga sai ka pisut vesteldud. Saaks nüüd ometi selle Opeli minema:head:
-
- Leidur Leo
Vaat vaat kes jälle platsis on:headbang:. Megasquirt = inside joke irw. Ok seega see optioon on ikkagi halb, tegemist siiski mänguasjaga. Video on guud. Härra "kiire" kas valgustaksite meid Nira hinnaga, kindlasti räme kallis aga siiski.