Algselt postitas: ml
Kui polaarsust pole, kas siis niisama sibavad ringi? Või on täiesti neutraalsed (ükskõiksed) magnetvälja suhtes?
Peaksid olema ükskõiksed magnetvälja suhtes.
Ja ma ei saa aru, mis materdamisest te räägite. Tähendap, no inimene teeb asju, las teeb. Aga väita asju, millel puudub igasugune tõestus keemia või füüsika mõttes, on ju ka pisut jama. Seni pole veel ühtegi reaalset tõestust leitud (maailmas), et taolised asjad toimiks. Seda on siin viidatud ühele ja teisele poole. Antud eksperimendi juures on väitest "mul toimib" lihtsalt liiga vähe, et kedagi uskuma panna. Minu meelest üritatakse inimest maa peale tuua, mitte materdada. Tutvuma peaks antud ainete omadustega ja füüsika põhitõdedega.
Eelpool Madmani poolt toodud lingis (kommenteerides mingit seadet nimega "Moleculator"t:
"Hydrocarbon fuels such as gasoline have hardly any dipole (separation of positive and negative charges), and for this reason, the fuel molecules would not align appreciably in this type of device. If they were aligned, the fuel dipoles would certainly be randomized subsequently - if not in the fuel line, then in the process of vaporization prior to actual combustion. Furthermore, even if such an alignment device did what the Moleculator's manufacturer claims this one does, there would be absolutely no advantage to any aspect of mixture preparation or flame propagation relating to combustion efficiency or vehicle fuel economy."
See vist juba käis siit läbi ka
EPA raportid