Mitte-tehase xenonid

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
suur

Algselt postitas: heikiw
...ja siis on pahane kui ma oma 4 katuseprozektorit talle silma kõrvetan:P
OT: See näkkukõrvetamine on hea asi. Tõesti. Mina sõidan autoga suht vähe. Pimedal ajal maanteel ikka eriti vähe. Seda ka peamiselt tiheda liiklusega teedel, kus kaugtulesid enivei kasutada ei saa.
Ja mis seal salata, mõnikord lihtsalt unustan tulede vahetamise (nii lähi->kaug, kui kaug->lähi). Pole lihtsalt seda motoorset liigutust suutnud sisse harjutada. Ja siis on hea, kui mõni juht maa peale tagasi toob.
Samas on suuna näitamine nii käe sees, et oma kodu juures sisehoovis kipun ka suunda näitama. Mis siis, et nagunii kuhugi mujale keerata pole :).
TFK

Kasutan isegi aftermarketi xenoone ja just 4300kelvinit,tuled reguleeritud ja kõrgus regulaator on seatud nr 2-le kui üksi ja koos kaaslasega sõidan.

Kui aga autos 3ja enam inimest ning ka miskit vean lülitan tulede regulaatori 3-mandasse astmesse.

Olen sõitnud nendega siis aasta ja pole probleeme täheldanud ja pole ka keegi vilgutanud.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Kurat, silmad on öösiti Pärnu sõitmisest peetis juba. Iga teine auto pimestab kuidagi viisi. Ja paljud neist on ka valesti paigaldatud ksenoonid. Kõige rohkem muidugi pimestavad viimase aasta Audi A6 tuled. Nagu oleks mingi kapsajaan need vorpinud.

Minu poolest pole vahet kas aftermarket või orig ksenoon. Kui inimene käib peale paigaldamist tulede kontrollis ära siis pole probleemi. Kui aga pimestab siis sõidan täis tuledega vastu...
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

too vend keda sa pimestad peab olema ikka päris opakas, kui peale seda ja kindlasti ka mõnda pimestamist veel, ei lähe oma tulesi kontrollima. Krt keegi ei hakka ju naljalt pimestama.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Arvan, et inimesed enamasti ei saa aru, kui neil tuled kosmosesse n2itavad. 60% juhte ei tea isegi, mis marki autoga nad s6idavad.
olaviv

Ma sõidan ka suht tihti pimedas Pärnu aga pimestavaid tulesid kohtan harva...
Küll aga olen täheldanud, et TÜV suhtub tulede kontrolli väga lõdvalt, mul pole pooltel kordadel üldse kontrollitudki, rääkimata siis reguleerimisest.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

TÜV vaatab kas tuled põlevad. Kuhu nad aga näitavad ei ole minu autodel kunagi kontrollitud. Või on siis piisavalt õiges suunas alati näidanud, et midagi pole öeldud...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
suur

Algselt postitas: Cyber
TÜV vaatab kas tuled põlevad. Kuhu nad aga näitavad ei ole minu autodel kunagi kontrollitud. Või on siis piisavalt õiges suunas alati näidanud, et midagi pole öeldud...
Mul alati kontrollitud.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Minul oli Vauxhalliga nii, et juhipoolseks tule klaasiks oli hoopis RAF bussi esitule klaas ja see oli ka valepidi. Ma mainisin, et näd selline juhus. Läbi lasti ikkagi:bs: Ütles, et kärab küll. Ei ole ma ka näinud, et kellelgi oleks kontrollitud vasakule või paremale näitamist. Korra lükatakse see tööriist ette ja järgnev lause on kas "sobib", "natuke kõrgemale" või natuke madalamale".
Kasutaja avatar
melka
Auto: Saab 9-5 NG Aero, Saab 9-5 Aero, Saab 9000 Aero, Saab 9000

Ja ikka jälle teadmiseks. Vahetagem autol ka ESIKLAASI või peske seestpoolt puhtaks. Uskuge tulemus on hoopis parem. ;)
Automaaler. OÜ Timberston (Sikkens, Düna, Lesonal)
Vasta