Mu autol on selline varustuse variant, et ainult juhi iste on elektriga juhitav ja see ka ilma mäludeta.
Kaasa teeb juhilubasid, kohe varsti on hakkab päevast päeva istme nükkimine ette-taha, üles-alla jne. Mäludega oleks lihtsam.
Kas mälunuppude lisamine on võimalik?
Ilmselt on vaja nuppudega lisamisega ka istme plastikust küljepolster ära vahetada.
Elektriga istmetele mälude lisamine
assoo, et kohe nii hull muudatus...
elekter ju olemas, minu tehnika-kauge mõistus ütleb et ainult jubinat vaja mis vajalikud asendid salvestab (mälublokk) ning nuppudeblokk millega mälust vajalik asend välja võluda.
püsikiirusehoidja saamiseks on vaja ainult VM-st kang osta, valmidus selleks masinal juba olemas (olen kuulnud), mäludega võiks ju sama lihtne olla.
või siiski ei?
elekter ju olemas, minu tehnika-kauge mõistus ütleb et ainult jubinat vaja mis vajalikud asendid salvestab (mälublokk) ning nuppudeblokk millega mälust vajalik asend välja võluda.
püsikiirusehoidja saamiseks on vaja ainult VM-st kang osta, valmidus selleks masinal juba olemas (olen kuulnud), mäludega võiks ju sama lihtne olla.
või siiski ei?
-
S9K
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Krt mul tundub, et isegi mu vanal tonnisel on elektri istmete valmidus olemas, sest peris palju igasugu pistikuid mõlemal pool istmete all kere küljes. Ehk on see mäluplokk koos nuppudega juba?
Nuppude lisamine on väikseim probleem.Pead lisama ka ecu,koos kaabeldusega ja kõik selle ka autole selgeks õpetama(võimalik on muidugi süsteem ehitada ka iseseisvana).Algselt postitas: Skol
Mu autol on selline varustuse variant, et ainult juhi iste on elektriga juhitav ja see ka ilma mäludeta.
Kaasa teeb juhilubasid, kohe varsti on hakkab päevast päeva istme nükkimine ette-taha, üles-alla jne. Mäludega oleks lihtsam.
Kas mälunuppude lisamine on võimalik?
Ilmselt on vaja nuppudega lisamisega ka istme plastikust küljepolster ära vahetada.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Oleneb muidugi palju teil kasvuvahet on.. ehk leiate hoopis mingi vahepealse, mõlemale sobiva asendi ja peate vaid edeasi-tagasi istmega sõitma..
Mu kaasa näiteks ei liiguta üldse istet kuhugi suunda minu poolt pandud asendist. Meil ei ole muidugi väga suurt pikkuse vahet ka muidugi...
Meil käib nii, et naine tõstab istmepadja üles ja mina lasen alla. Viimasel ajal kipub ta seljatuge ka pisut tahapoole keerama. Igatahes käib asi lihtsalt.Algselt postitas: Cyber
Oleneb muidugi palju teil kasvuvahet on.. ehk leiate hoopis mingi vahepealse, mõlemale sobiva asendi ja peate vaid edeasi-tagasi istmega sõitma..Mu kaasa näiteks ei liiguta üldse istet kuhugi suunda minu poolt pandud asendist. Meil ei ole muidugi väga suurt pikkuse vahet ka muidugi...
Mis see iste siia puutub??? See jääb ju sama. Ecu.lülitid,releed,juhtmed ja kõik.Algselt postitas: Skol
et lihtsam on uus iste osta? mis on ilmselgelt küll mõtetu aga nagu ajakulu, töökulu ja rahakulu arvestades.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Algselt postitas: TrionicMis see iste siia puutub??? See jääb ju sama. Ecu.lülitid,releed,juhtmed ja kõik.Algselt postitas: Skol
et lihtsam on uus iste osta? mis on ilmselgelt küll mõtetu aga nagu ajakulu, töökulu ja rahakulu arvestades.
Kas see tähendab, et 9-5el igasugused "valmidused" puuduvad? Kui mul on mehaanilised istmed, aga soojendusega, kas on olemas kaabeldus ka näiteks ventilatsiooni tarbeks? Selle install eeldaks küll terve istme väljavahetamist muidugi, aga mingid selliseid modifikatsioone lihtsustavad variandid võiksid ju olla.
Näiteks sõber vahetas hiljuti 7-sel bemmil manuaalsed esiistmed elektriliste vastu ja enamus juhtmeid oli olemas. Samas elektrilise tagaistme jaoks kaablit polnud. Saabil teeb asja vast keerulisemaks seegi, et airbagid ka tooli sees....
EDIT: Kui pappi palju, peaksid igasugused modifikatsioonid võimalikud olema.... siin üks kunagine müügipilt Hirschi el.istmete/mäludega autost (tegu facelifti-eelse Aeroga):
Lisatud failid
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
no ei hakka norima!
palun sulle siit valik eestis müüdavatest hirschidest.
auto24
vaid ühel on selline iste, ehk siis väga levinud pole.
seegi on kilowattide järgi vaid justkui aero mootoriga.
minu jaoks tundus nagu erilahendusega/tellimusega istmetüüp.
aga kui on hirsch siis on hirsch. selge. jälle targem.
palun sulle siit valik eestis müüdavatest hirschidest.
auto24
vaid ühel on selline iste, ehk siis väga levinud pole.
seegi on kilowattide järgi vaid justkui aero mootoriga.
minu jaoks tundus nagu erilahendusega/tellimusega istmetüüp.
aga kui on hirsch siis on hirsch. selge. jälle targem.
Asja teeb huvitavamaks see, et praegu Hirschi pakutavates produktides selliseid istmeid ei ole. Loogiline oleks, et nende tootmine lõpetati siis, kui 9-5 Aero orig.iste hakkas pakkuma arvestatavat külgtuge. 2002 mudelivahetusega seega, enne seda Aero istmed seda ei pakkunud.
P.S.: Kaevasin lugejate autode teemades, see konkreetne auto peaks ju hetkel kuuluma Vulkanuse õele
Aga kas keegi siis oskab öelda midagi nende "valmiduste" kohta? Kui 9-5el mehaanilised istmed, kas soovi korral elektriliste/mäl./vent./jne. istmete installeerimise puhul peab kõik kaabeldused jne. nullist tegema?
P.S.: Kaevasin lugejate autode teemades, see konkreetne auto peaks ju hetkel kuuluma Vulkanuse õele
Aga kas keegi siis oskab öelda midagi nende "valmiduste" kohta? Kui 9-5el mehaanilised istmed, kas soovi korral elektriliste/mäl./vent./jne. istmete installeerimise puhul peab kõik kaabeldused jne. nullist tegema?
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Algselt postitas: Jaanus
Troostis
Algselt postitas: Skol
ja kus sa selle ümber ehitamise teostasid?
Täitsa huvitama hakkas see asi
Btw, kas 9-3 pakutakse ka istmete ventilatsiooni? Airbagid on minu teada curtain-tüüpi, mitte istmes nagu 9-5....
- Jaanus
- Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16
Õnneks leidsin samasuguse auto, kust siis istmed maha keerasin, muidu oleks ennast päris vaeseks maksnud 
9-3'l vent. istmeid kahjuks pole.
9-3'l vent. istmeid kahjuks pole.
Algselt postitas: Skybound
Täitsa huvitama hakkas see asiHinda pole ilus küsida (odav lõbu see vast pole), aga küsiks seda, kust hankisid siis elektriistmed? Kas VM-ist või õnnestus mõne kadunukese küljest maha kruvida?
Btw, kas 9-3 pakutakse ka istmete ventilatsiooni? Airbagid on minu teada curtain-tüüpi, mitte istmes nagu 9-5....