Kevadel tahaksin ta viia kuskile töökotta kus need iluvead kõrvaldataks - on kellegil midagi head ja kavaliteetset soovitada?

Lisan ühe moblaga tehtud pildi ka katusest.

Kindlasti saabAlgselt postitas: macadam
Kas selline asi oleks ka muidu mõeldav, et lasta segada õige kerevärv ja siis see rooste sealt seest peene lihvpaberiga välja lihvida ning pisikese pinsliga peale tupsutada (eks see jälg jääb näha aga rooste saaks seisma ja nähtamatuks) - enne mingi surm alla panna? Pakuti, et peaksin nende täkete pärast katuse ja tagatiivad üle värvima üleni - kuradi kalliks läheb![]()
Melka, Ivomets ei valeta. Lihtsalt tänapäeval on asi niimoodi välja kujunenud, et üle värvimine on lihtsam ja lõppkokkuvõttes odavam, kui hajutamine. Seega värvitakse enamustes töökodades kogu detail üle. Mul 1 tuttav tegi ise oma autol kivitäkete parandusi justmimelt hajutamise meetodil. Ja tulemus oli väga hea.Algselt postitas: melka
Oled ise näinud et tead seda rääkida või ainult kuulnud?? Otsi mulle üks selline sinu meelest kogenud proff kes seda teeb ja ma tulen isiklikult kohale seda õppima siis.![]()