Kas tonnisele käivad mingid erilised katuseraamid või sobib ka mõne teise masina raam? Ei ole selles raamiasjanduses eriti pädev.
9k katuseraam
Probleem järgmine. Autole on üheks nädalavahetuseks katuseraami tarvis. Nimelt lähen juuni alguses kanuumatkale ning ilmselt tuleb 1 paat SAABi katusel jõe äärde transportida. Kuna raami läheks ainult üheks nädalavahetuseks tarvis, siis ei kipu kohe VM'i jooksma. Kas mõnel foorumlasel on näiteks laenata
? Või kasutatud raami müüa?
Kas tonnisele käivad mingid erilised katuseraamid või sobib ka mõne teise masina raam? Ei ole selles raamiasjanduses eriti pädev.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Võid ka rentida. http://www.suusad.ee/, ma olen sealt kunagi võtnud, hinnad pole tapvad.
Nõmmel on kaplus nimega Thulepunkt, äkki tegelevad ka rendiga.
Nõmmel on kaplus nimega Thulepunkt, äkki tegelevad ka rendiga.
võin laenata. kasutasin neid just eelmine nädal, kuid need pole mul praegu tallinnas.
kui ca nädal ette ütled, siis toon linna.
kui ca nädal ette ütled, siis toon linna.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
-
Roadrunner
Mul on olemas paari
eest saame ehk kaubale mul orginaal raamid
-
Roadrunner
Ainult ma ei tea kas sunu pillile ka need sobivad
OOoo.. Väga broo. Zazou, ära hakka siis vast talnasse tassima - Roadrunneril ilmselt asjad Talnas.
Tarvis läheb tõenäoliselt nädalal 23. 10. juuni (reede) õhtuks katsume jõe äärde laagrisse jõuda. Eks siis tõstan nädal-poolteist varem kisa privas.
Tarvis läheb tõenäoliselt nädalal 23. 10. juuni (reede) õhtuks katsume jõe äärde laagrisse jõuda. Eks siis tõstan nädal-poolteist varem kisa privas.
-
Roadrunner
Tallinna külje all ma olen aga enne peaks vast veenduma et sobivad sinu autole