Paluks abi koolitöös.

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
saab9-3

Nimelt ülikoolis (TTÜ) on selline aine nagu juhtimine. Seal on vaja teha väike uurimustöö tänapäeva Eesti juhtidest. Uurimustöö üks osa on intervjuu juhtival kohal töötavate inimestega. Minul oleks vaja inimest, kes töötab keskastme juhi kohal. Küsimustik koosneb 50-st küsimusest + ankeetküsimustik. Kui leidub siin selline inimene, kes töötab sellisel kohal ja oleks nõus vastama, siis ma hea meelega saadaksin küsimustiku.

Kogutud isiklikud andmed ei saa kusagil avalikustatud, kogutud infot kasutame ainult uurimustöö tarbeks ja esitleme õppejõule.
IFF
Saabiklubi liige

Väike maailm. Ma olen juba ühe sellise abi palve saanud! :cool:
Iga ratas veab and then some!
will

Pane aga teele. Võin vastata. Kuid samas oleks ka abipalve. Vajaksin materjali järgmisel teemal: Töötuse põhjused ja tüüpid turumajanduse tingimustes.
Kuna pole majandust õppinud vaid õigust siis ei kujuta isegi ette milliseid raamatuid oleks vaja jne.
saab9-3

Kasutajale Will saadetud u2u. Kui leiduks veel üks, kes oleks nõus vastama, siis oleks super.

E:Teine abivalmis inimene ka leitud. Minu poolest võib teema lõppenuks lugeda.
saab9-3

Kuna üks eelnevalt (väljastpoolt foorumit) leitud inimene üles viimasel hetkel ära, siis oleks üks inimene ikkagi veel puudu. Kui keegi veel viitsiks täna või homse päeva (esmaspäeva) jooksul ära vastata, siis paluks saata u2u-ga oma maili aadress ja ma saadan sinna küsimused. Vastaja võib olla ka tippjuht.
Vasta