Kas hooldusfirmad annavad teenusele mingit garantiid? Juhtus selline väga haige lugu. Viisin fordi Haapsalus asuvasse hooldusfirmasse Tradilo. Mootori hammasrihm oli omadega suhteliselt läbi, niiet sai see siis lastud ära vahetada. Remondimahed vaatasid kohapeal, et generaatori rihm on sammuti suht õhtal, niiet vahetasid ka selle ära. Nüüd aga umbes 4-5 km pärast vahetust lendas geneka rihm minema. Täiesti rahulikult 50 km tunnis sirge peal sõites käis korraga hirmus ragin, aku tuli hakkas põlema ja roolivõim kadus ära.
Minu arusaamist mõõda on see nende s***a töö tulemus ja seega peaksid nemad sellest tekkinud kahju ka omal kulul ära likvideerima. On mul õigus?
Tahaks veidi targemaks saada, enne kui omme kohale lendan ja nõudmisi esitama hakkan.
Joosep
Kas remonditöödel on garantii?
Algselt postitas: Motorhead
Kas ükski rullik kinni ei jooksnud?
Mis mootor see üldse on? V6?
Mis autost jutt käib? Profiili auto ei saa see olla, sest seal puudub hammasrihm.
Ta kirjutab ju, et viis oma Fordi!
Iga ratas veab and then some!
Ai. Ei näinud unise peaga.Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: Motorhead
Mis autost jutt käib? Profiili auto ei saa see olla, sest seal puudub hammasrihm.
Tuleks kõiki rihmarattaid ükshaaval ringi keerata, et veenduda, et kõik liiguvad.
Kui just pinguti lahti ei jäänud, siis peaks põhjuse sel moel üles leidma.
Ürita veenduda, et rihmarattad ilusasti ühel joonel jooksevad ja ühtegi kronsat kõveraks ei ole väänatud.
-
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: Motorhead
Ega SAABi ei julgekski sellisesse kohta viia. On hoiatatud, et käia ainult brändi tundvates töökodades, nagu troost.
Aga ikkagi tahaks veel teada, kuidas selle garantiiga on.
Kui leppisid töökojas kokku rihma vahetuse, siis seda nad ju ka tegid.
Meistrimees nägi kulunud rihma, mis oleks su niikuinii teele jätnud. Tal oli see riiulis olemas. Tegi ettepaneku see ära vahetada. Sa olid nõus.
Meistrimees ei mõelnud sealt edasi, mis on põhjus, mis tagajärg.
Kui lähed "tavalisse" töökotta, pead käituma nagu perearsti juures: Ise tead, mis sul viga on, rohud on endal kaasas ja nõuad erinevaid analüüse ja uuringuid.
Haige värk.
Kui palusid auto korda teha, saad rõhuda garantiile.
Kui palusid rihma ära vahetada, siis on väga raske.
Mul oleks hea meel, kui keegi suudab tõestada, et ma eksin...
Meistrimees nägi kulunud rihma, mis oleks su niikuinii teele jätnud. Tal oli see riiulis olemas. Tegi ettepaneku see ära vahetada. Sa olid nõus.
Meistrimees ei mõelnud sealt edasi, mis on põhjus, mis tagajärg.
Kui lähed "tavalisse" töökotta, pead käituma nagu perearsti juures: Ise tead, mis sul viga on, rohud on endal kaasas ja nõuad erinevaid analüüse ja uuringuid.

Haige värk.
Kui palusid auto korda teha, saad rõhuda garantiile.
Kui palusid rihma ära vahetada, siis on väga raske.
Mul oleks hea meel, kui keegi suudab tõestada, et ma eksin...
-
Ma leppisin kokku mootori rihma vahetuse, geneka rihma vahetasid nad omal algatusel.
- Aeronautik
Dšiisus...leidsid sa ka koha......Tradilo
-
arve alusel saate midagi teha, kui arve puudub siis on mottetu teema. Minuarust, kui ruhm ning too pakkus uks firma, siis peavad seda kontrollida, miks niimodi laks ara. Muidugi kui pingutusrollik ei ole sirge, siis teile pakutakse nendel seda vahetada lisatasu eest....
P.S. selleparast, ma siin forumis kogu aeg kirjutan ja liiga palju kusin, kuidas, kuhu, kust saab jne, et peeta ei saa
)) Voi.. et saab ise kontrollida peale remonditood... 
P.S. selleparast, ma siin forumis kogu aeg kirjutan ja liiga palju kusin, kuidas, kuhu, kust saab jne, et peeta ei saa

-
Algselt postitas: Aeronautik
Dšiisus...leidsid sa ka koha......Tradilo![]()
Krt ega see koht midagi väärt tõesti ei ole. Ainult negatiivsed kogemused on meeles. Näiteks tsikli avarii järgset kahjuarvestust saatsid nad kindlustusse 3 kuud.
Ka seekord lükkasid remonti 3 korda (üks nädal) edasi.
arve alusel saate midagi teha, kui arve puudub siis on mottetu teema.
Joppas sellega vist. Müüja ei viitsind eriti arvet välja lasta, aga ma ikkkagi küsisin selle. Tahtin näha, mis mida maksis.
Mis sai siis? Lahendasid probleemid ära? Oli üldse probleeme või toimus tüüpiline "enne asjade selgeksrääkimist tatipritsimine foorumis"?
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]