Palun ostuabi: Saab 9-3 2.2 TID

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
AivarV8

Palun abi kriitiliste (ja asjakohaste) kommentaaridega selle auto kohta: Link. Sugulasel just umbes sellist vaja, mida arvata sellest diiselmootorist ja mis võib olla problemaatilisem teema sellise auto puhul?

Tänud juba ette! :)

Parandatud: pealkiri õigemaks.
Kasutaja avatar
vallikas

Aivar, minu 2,2 diisli teema arenes möödunud aastal nii ja nüüd sõidan NG900 bensukaga. Muidu kena 9-3 (vt pealkirjas oled eksinud mudeli osas), kuid kaheukseline, muidu mulle imponeerib, samas pean nüüd ka ise olema nende leeris kes hoiatavad veelgi kallineva diisli eest.

Eestis on praegu aastaid juba disla kallim ja ettevalmistamisel on see, et diisli aktsiis viiakse samale tasemele mis bensiinilgi, niiet praeguses olus keevitaks see kohe liitri hinnale veelgi ligi 60 senti otsa. Vähem teda kuluks, aga lõpuks ei julenud ka mina selle 10-aastaste 2,2 diisliga riskida, muidugi bensuka sain ka soodsa pakkumisega.
AivarV8

Aitäh!

Pealkiri oli tõesti näpukas, marke enamvähem tean küll, aga täpsemalt mudelite spetsiifikat siiski mitte.

Peab asja kaaluma.

Tänan! :)
Kasutaja avatar
tõh

selle hinna eest tundub väga okei auto.
mäletan, et ta müüb seda juba ~oktoobrist alates, siis oli hind ka varustusele vastav (~79-ga alustas, kui õigesti mäletan). eks nüüd suures lootusetuses hinna nii alla lasknud.
epsum

Kui venemaal maksab kütus hetkel alla 10 eegu/liiter, siis on tõsiselt kaalumises rootsist ühe chevy vani ostmine, millega kütuseturismi arendama hakata.. Meie diisliaktsiis on juba niigi kõrgem, kui ELi miinimumaktsiis ja eile veel maksis diisel Soomes 1.18, ehk siis täpselt sama mis eestis, kui 60 senti liitrilt otsa pannakse, kas siis on veel keski loll kes aktsiisi teeaukudesse toppida laseb?
SamuelM

Tere!
Käisin seda isendit veebruari keskel uurimas, tegin ka väikese proovisõidu. Tundus suht korralik, midagi ei kolisenud. SID-il olid mõned pikslid kadunud ja sisustus oli veits määrdunud. Ei oska suurt midagi tehnilise poole pealt rääkida, eks mine ja proovi ise, saad pildi ette. Omanik oli ka nõus hinda alla laskma. Paar päeva hiljem ostsin 2001 a 92Kw versiooni, 69k.
kala

www.auto24.ee/webcache_kasutatud/904/au ... 24_ee.html

Minu auto endiselt müügis. Hind pole ka päris kivist. Garantiiga pumbaremont on tehtud Karla autos, peale seda sõitnud Tallinnast Viljandisse vaid.

Parimat!
Kala
Vasta