kas keegi on täpsemalt uurinud selle masina kohta. igasugune inff on teretulnud. natuke ettevaatlikuks teeb see, et auto on juba suht pikslt müügis olnud.
julgustan raffast oma arvamust avaldama selle masina kohta
Auto läikima küll aetud aga varustuse kohapealt üsnagi nõrguke. Ehk selle rahaeest leiad ka rohkem varustust, kui otsid. Paku siinsamas foorumis välja hinnaklass ja omad eelistused... usun, et mõni foorumlane suudab sulle vähe asjalikuma pakkuda. Nahksisu ja erinev mugavusvarustus ei ole loomulikult igaühe eelistus aga kui ühel päeval müüma masinat hakkad, siis 9-5 kohapealt on nahksisu kindlasti üsna veenev argument.
ma pole seda omasilmaga näinud...aga vaata ikka kuhugi sinna kanti ( just varustuse poolepealt). Hind ju sisuliselt sama NB: ära karda rohket varustust:)
Vaatasin isegi seda autot seal ja tundus ka kallis kuna tegu sisuliselt plank varustusega ja ma ostsin hoopis sealt universaali täisvarustuses, küll jah ,diisli,aga hind oli peaaegu sama.
kui on soovi siis võid minu oma endale saada. just sai peaaegu päris korda aga nagu tripp räägib (või talle on räägitud) - siis 9-5 peabki midagi kuskil kapoti all kolisema
Natuke infot on. Auto seisab seal juba suvest saatati. Viga ei tohiks sellel midagi olla. Või siis ei ole Veho olukorraga kursis(mis on tõenäolisem). Auto toodi liisingu sissemakseks. Kere on enamvähem kuid ei midagi rõõmustavat. Sisu samas olukorras. Kui oled Tallinna inimene, siis mine kohapeale vaatama. Auto asub Kadaka tee Vehos kasutatud autode saali nurgas.