Kes aitab Rootsist saabi tuua.

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
tarzic

Tere,

Tean, et seda teemat on siin aastate jooksul korduvalt arutatud, kuid ehk leidub siiski reaalselt mõni hea inimene kes aitaks Eestimaale ühe ilusa klassiku juurde tuua :) Ise ma Rootsi keelt kahjuks ei valda ning nagu ma aru saanud olen, siis on auto toomise protseduur Rootsi Kuningriigist pisut keerukam kui näiteks Saksast :(

Ütleme nii, et sooviks Stockholm'i piirkonnast heas korras klassikalist 900 tuua kas iseveerevalt või treileril. Blocketi vahendusel on paar kavaleri juba leitud.

Igasugune nõu ja jõud on abiks...

_________
Tänud ette,

Tarzic
KT100
Saabiklubi liige

Stockholmi lähedusest pidid kehvita ülevaatusega autod nagu soojad saiad minema... Vajab kiiret reageerimist. Rootslased oskavad paljud inglise keelt :thumb:
Kasutaja avatar
Rästas

Rootslased räägivad üldjuhul kasvõi kehva inglise keelt, aga räägivad ja saavad aru (lõuna-rootslased räägivad ka saksa keelt).
Paljud rootslased ei oska kirjutada inglise keeles. Kui mina oma Saabi Rootsist hankisin, siis kirjutasin pika inglise keelse kirja, mida ma kõike auto kohta teada tahan ja sain vastuseks: Phone me! Müüja rääkis kasinalt inglise keelt, kuid kirjutada ei osanud.

Ma usun, et saad inglise keelega hakkama.
Edu asjajamisel/äratoomisel!
Vasta