Tunnistan, olen ajast maha jäänud! Poeg nõuab arvutisse automänge! Minu jaoks on arvuti alati olnud töövahend ja mängudest ei tea ma midagi (lubjakas???). Eriti hulluks läks asi kui ühendasin eelmises elus RC puldina kasutatu game pordiga!
Panin sisse Virtual RC, tulemus - issi loll! Ütlesin küll et harjuta! Siis on puldikaga õues lihtsam, aga ikka issi loll!
Miskise Flatout2 panin käima! Täielik nõmedus, romuralli ja lendavate inimlaipade ristsugutis. Usun et maailm oleks palju õnnelikum, kui seda mängu poleks tehtud! Poiss ütles mu arvamusavalduse peale - issi loll! Pidavat olema maailma parim mäng! Ma ütlen, noorus on hukas!!!
Kuulge härrad ja provvad! Soovitage mis automänge ma võiks oma 7,5 aastasele poisile hankida!? Inglise keele oskus on tal hetkel veel 0. Äkitsi saaks kohe installika ka kuskilt (vabandan beeessaa ees). Ausalt, ma ei oska kuskilt mujalt otsidagi, sestap see appikarje saigi siia riputatud.
Ise mängin ja möllan parema meelega päris puldikaga. Tõsi viimase brushless mootoriga püssi müüsin just maha... Nii et olen ise ka kuival, krt. sittagi pole õhtuti enam ehitada!
Väga OT: Soovitage arvuti automänge!
Pähe torkas Eesti keelne mäng nimega Live For Speed mis on ka tasuta saadaval internetis.
aga kui laps veel inglise keelt või mis iganes keelt ei oska siis on ju hea võimalus issi koos lapsega arvuti taha aheldada ....üks loeb teine mängib:thumb:
siis on hää kohe öelda kuidas tohib ja kuidas mitte sest minu teada on enamus mängudes miskit ebarealistlikku kas lendavad laibad ja pilpad koguaeg või siis ei lenda miskit ja saad mingi 200km/h seina sõita ja rahulikult jätkata
ja kui tahad miskit sellist vähe õpetlikku kus neid vigureid pole siis installi miskine vormel või kiirendusvõistluse laadne mäng masinasse
nu asi sõltub ka lapse vanusest ja ning aja jooksul nõudlused kasvavad ka arvuti jaoks
siis on hää kohe öelda kuidas tohib ja kuidas mitte sest minu teada on enamus mängudes miskit ebarealistlikku kas lendavad laibad ja pilpad koguaeg või siis ei lenda miskit ja saad mingi 200km/h seina sõita ja rahulikult jätkata
ja kui tahad miskit sellist vähe õpetlikku kus neid vigureid pole siis installi miskine vormel või kiirendusvõistluse laadne mäng masinasse
nu asi sõltub ka lapse vanusest ja ning aja jooksul nõudlused kasvavad ka arvuti jaoks
Algselt postitas: qdwin
Miskise Flatout2 panin käima! Täielik nõmedus, romuralli ja lendavate inimlaipade ristsugutis. Usun et maailm oleks palju õnnelikum, kui seda mängu poleks tehtud! Poiss ütles mu arvamusavalduse peale - issi loll! Pidavat olema maailma parim mäng! Ma ütlen, noorus on hukas!!!
!
Poiss teab, mis räägib. Hea mäng tõesti. Mõnusalt hea soundiga ka!

Iga ratas veab and then some!
Mina julgen soovitada sellist automängu nagu Evolution GT http://www.evolutiongt.com/ , kui torrenteid oskad kasutada, leiad ka mujalt kui poest. Vähemasti üks mäng, kus autode käitumine on suhtkoht reaalne aga ikkagi veel mängitav. Eriti just tänavaautode juhitavus.
mängude puhul küll võõrkeel mingiks takistuseks ei olnud omal ajal. pigem oli kasulik.
live for speed on vast veidike igav seitsmeaastasele. kujutan ette, et nii noortele pakub rahulolu pigem mängu lõbusus, trajektoorile ja mootoripööretele mõtlemine on turn-off.
enivei, need for speed seeria, most wanted näiteks. saab politseid ja pätti mängida. GTA-d on ka lõbusad.
live for speed on vast veidike igav seitsmeaastasele. kujutan ette, et nii noortele pakub rahulolu pigem mängu lõbusus, trajektoorile ja mootoripööretele mõtlemine on turn-off.
enivei, need for speed seeria, most wanted näiteks. saab politseid ja pätti mängida. GTA-d on ka lõbusad.
Annaks hääle Need For Speedile ja samas ka Colin MaCrae rally-d olid päris head.
GTA- See ka rohkem selline tapmise mäng. Ülessandeid oli huvitav täita, aga vaevalt su 7a poiss nendega hakkama saab
Aga veel parem- anna mõni jalka mäng kätte, seal ei saa kedagi tappa:eureka:
Ah mida mina ka mängutest midagi tean. Ma mängisin viimati(tõsisemalt) eelmisel sajandil.
Hannes
GTA- See ka rohkem selline tapmise mäng. Ülessandeid oli huvitav täita, aga vaevalt su 7a poiss nendega hakkama saab
Aga veel parem- anna mõni jalka mäng kätte, seal ei saa kedagi tappa:eureka:
Ah mida mina ka mängutest midagi tean. Ma mängisin viimati(tõsisemalt) eelmisel sajandil.
Hannes
Ma soovitaks seda NFS:MW(most wanted) Või siis Carbon ja Toca racecar driver 3.
Aga ega Kõige paremad automängud on minu arust tehtud Xboxile ja PlayStation 2-le(Näiteks Enthusia professional racing PS2, Gran turismo 5 Xbox, Forza motorsports 1 ja 2 (Seal ka saab 9-3 aero sees) Xbox Jne.)
Aga ega Kõige paremad automängud on minu arust tehtud Xboxile ja PlayStation 2-le(Näiteks Enthusia professional racing PS2, Gran turismo 5 Xbox, Forza motorsports 1 ja 2 (Seal ka saab 9-3 aero sees) Xbox Jne.)
Jürgen,
sa pakud 7.5 aastasele mängimiseks LFSi? Ma usun, et sellises vanuses laps ei saaks hakkama sellise mänguga, st on ju LFS üks reaalsemaid autosimusid.
to snowguy,
Mida peaks õpetama dragimis mäng lapsele?
Lisada oskaks ehk sellised mängud:
Trackmania
Driver (esimene osa, tõsine klassika)
Hea vormeli mäng on näiteks GP4 või F1 Challenge 99-01
((põhimõtteliselt saaks aidata ka mängude "jagamisega" -> CMR ning NFS seeriad ntx. )) .
sa pakud 7.5 aastasele mängimiseks LFSi? Ma usun, et sellises vanuses laps ei saaks hakkama sellise mänguga, st on ju LFS üks reaalsemaid autosimusid.
to snowguy,
Mida peaks õpetama dragimis mäng lapsele?
Lisada oskaks ehk sellised mängud:
Trackmania
Driver (esimene osa, tõsine klassika)
Hea vormeli mäng on näiteks GP4 või F1 Challenge 99-01
((põhimõtteliselt saaks aidata ka mängude "jagamisega" -> CMR ning NFS seeriad ntx. )) .
NFS seeriast pakuks hoopis porge varianti, puhas sõidurõõm, vana mäng juba praeguseks aga piisavalt hea ülesehituse ja ilusa pildiga, jookseb ka vanemate arvutite peal ilma suurema mureta..
Colinist ei saa ka üle, võta missugune number tahes...
Eks ta veitsa sõltub sellest ka missugune on arvuti kuhu sa tahad neid asju käima panna, ehk peaks selle järgi mängu valima hakkama.
Colinist ei saa ka üle, võta missugune number tahes...
Eks ta veitsa sõltub sellest ka missugune on arvuti kuhu sa tahad neid asju käima panna, ehk peaks selle järgi mängu valima hakkama.
Kõige realistlikum ja põnevam automäng, mida mina kunagi proovinud olen, on Richard Burns Rally.
Selle miinusteks on tänaseks õige veidi aegunud graafika ja see, et 7 aastane arvatavasti ei ole veel piisavalt järjepidev, et seda ära õppida. Klaviatuurilt ei ole eriti mõtet, vaid tuleks kohe osta rool ja pedaalid ( soovitavalt koos siduriga ).
Mänguga on kaasas rallikool, mis tuleks kindlasti läbi teha, muidu on auto kogu aeg katki.
Isegi vanadele meestele huvitav vahest koos poegadega paar kiiruskatset võidu sõita.
PS: Mäng on nii realistlik, et reaalsest sõidukogemusest on piisavalt kasu, et pojad ei pruugi alati võitjaks jääda.
Selle miinusteks on tänaseks õige veidi aegunud graafika ja see, et 7 aastane arvatavasti ei ole veel piisavalt järjepidev, et seda ära õppida. Klaviatuurilt ei ole eriti mõtet, vaid tuleks kohe osta rool ja pedaalid ( soovitavalt koos siduriga ).
Mänguga on kaasas rallikool, mis tuleks kindlasti läbi teha, muidu on auto kogu aeg katki.

Isegi vanadele meestele huvitav vahest koos poegadega paar kiiruskatset võidu sõita.
PS: Mäng on nii realistlik, et reaalsest sõidukogemusest on piisavalt kasu, et pojad ei pruugi alati võitjaks jääda.

seda lugedes tekkis mõte, et kas sellist võimalust ka mingil mängul on, et saab kaks meest korraga sõita. mõtlen, et on kaks roolikomplekti ja minugipärast kaks kuvarit. Pole ise nende mängudega väga palju kokku puutunud.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Colin McRaes oli küll selline funktsioon.
Kahe rooliga ei tea, et keegi oleks proovinud, kuid klaviatuurilt olid kummalgi sõitjal omad nupud ja ekraan oli poolitatud.
Teoreetiliselt üsna kindlalt saab ka kahe rooliga. Lihtsalt settingutega on veidi rohkem pusimist.
Samas on lihtne seda sõita kahe erineva arvutiga üle interneti.
Sama võimalus on ka Richard Burns Rally-s kuid seal vajati mingite lisaprogrammide abi.
Colin McRae-s oli kõik kaasas.
Sai ka liituda serveritesse üle maailma, kus oli alati kellega võidu sõita.
Versioon mida mina mäletan oli CMR 04.
Uuematest ei tea midagi ja kogu mu eelnev jutt võib olla lootusetult aegunud.
Kahe rooliga ei tea, et keegi oleks proovinud, kuid klaviatuurilt olid kummalgi sõitjal omad nupud ja ekraan oli poolitatud.
Teoreetiliselt üsna kindlalt saab ka kahe rooliga. Lihtsalt settingutega on veidi rohkem pusimist.
Samas on lihtne seda sõita kahe erineva arvutiga üle interneti.
Sama võimalus on ka Richard Burns Rally-s kuid seal vajati mingite lisaprogrammide abi.
Colin McRae-s oli kõik kaasas.
Sai ka liituda serveritesse üle maailma, kus oli alati kellega võidu sõita.
Versioon mida mina mäletan oli CMR 04.
Uuematest ei tea midagi ja kogu mu eelnev jutt võib olla lootusetult aegunud.
colinis on veel see tore võimalus, et kui on kaks arvutit, siis omavahel võrku ja kihutama...
koos pedaalide ja mu sinna juurde kuuluvaga
aga meenus veel selline mäng nagu Hard Truck oma erinevate variantidega, see küll suhteliselt ühte auku mäng aga samas küllaltki lihtne, et pisike poiss sellega hakkama saaks kui mõned tarkused ka ette öeldakse...
koos pedaalide ja mu sinna juurde kuuluvaga
aga meenus veel selline mäng nagu Hard Truck oma erinevate variantidega, see küll suhteliselt ühte auku mäng aga samas küllaltki lihtne, et pisike poiss sellega hakkama saaks kui mõned tarkused ka ette öeldakse...
Ise, aastaid automängude fännina sõidan (loe: kolistan kraavis
) viimasel ajal Richard Burns Rallyt, sai selleks isegi Logitech MOMO rool ja pedaalid soetet
Aga, senimaani on mulle suhteliselt väga hea mulje jätnud Colin McRae Rally 2, Need For Speed Porsche Unleashed ja Need For Speed Underground 2, kaks esimest jooksid probleemivabalt 633 Celeron protsessori ja integreeritud graafikaga, kolmas tahaks täisdetailidega pildi jaoks veidi korralikumat graafikakaarti.
Soovitaks neid kolme

Soovitaks neid kolme

LFS on kahtlemata raske veel 7 aastasele. Sõitku enne igasugu richardeid ja colineid, saab natukene tunde kätte kuidas asi võiks olla. NFS porge variant ka oli tõesti hea ja mänguline, ei nõua ka eriti arvutit.
Ning mingist hetkest on rool/pedaalid ning iste vajalikud.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Toca Race Driver oli ka kunagi päris mängitav. Versiooniks oli tol hetkel vist 2. Aga rool ja pedaalid on kindlasti vajalikud automängude puhul. Eks ole klaveriga neid mängitud üksjagu, aga rooliga on täitsa teine maailm..

Algselt postitas: smr
LFS on kahtlemata raske veel 7 aastasele. Sõitku enne igasugu richardeid ja colineid, saab natukene tunde kätte kuidas asi võiks olla. NFS porge variant ka oli tõesti hea ja mänguline, ei nõua ka eriti arvutit.
Kas keegi seletaks, misasi on NFS porge?

-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Panin Kyosho rc puldi otse gameporti, siis on rc auto ja arvuti puldid samatüübilised.Algselt postitas: CyberAga rool ja pedaalid on kindlasti vajalikud automängude puhul.
Ja tänud vastajatele! See misiganesnimega eestikeelne mäng kergitas mu aktsiaid märgatavalt!
Ehk keegi oskab pakkuda veel midagi sellist kus autolõhkumine on primaarne? Et kus plekki, muda ja sädemeid lendaks ohtralt. St. mängu mis mulle ei meeldi, roolitunnetust ei arenda aga on hästi efektne.
Ja keegi võiks vahelduseks mulle kinkida (!!!

Vat see oleks küll mulle nagu rusikas silmaaukuÜks venekeelne mäng nagu "Polnõi prirod: UAZ" ja inglisekeelne variant on Full Drive: UAZ 4x4. Väga hea offroad mäng.

Just sain oma UAZ-i nädalavahetusel käima, saaks enne hooaega juba käe virtuaalselt valgeks

M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee