Saab Info Display

Teemad elektroonikast...
Vasta
SamuelM

Tervist, Saabi omanikud.
Sooviks teavet SID kohta, nii palju kui mina asjast aru olen saanud on Saab 9-3-del (1998-2001a.) kaks erinevad SID-d.
SID 2 ja SID 3 (e.SCC). Vahe selles, et SID 2-l on 4 erinevat näitu, mida sealt võib välja lugeda, kuid SID 3-l on 8 näitu. Neil peaks ka olema erinevad esipaneelid. Erinevuseks see, et SID 3-l on CLR ja SET nupud, SID 2-e CLEAR-i vastu. Mis aasta mudelitel hakati kasutama SID 3-e? Nimelt endal on 2001 aasta mudel, näitab 8 erinevat näitu, kuid esipaneel tundub olevat SID 2 oma. Kas on võimalik ka SID 3 pesasse SID 2 sobitada ? Asjal on ka väike probleem kaasas, nimelt ei kuva Displey raadio andmeid. Kütusekulu, keskmise kiiruse ja sõita jäänud vahemaa näite kuvab haru arva, enamjaolt on lihtsalt kriipsud ees. Sirvisin ka Manuali kuid ikka ei hammusta lahti kuidas näite nullida.
Kui keegi teab probleemile lahendust, oleks huvitav arvamust kuulda.
Kasutaja avatar
mad1
Auto:
Kontakt:

selles küsimuses on pädevaim ilmselt hr.viktor e siis t8..pöördu julgesti
saab9-3

Minul on 98a ja SID2. Selline:
Pilt

Seal on 8 erinevat näitu kokku.
Rapa

Niipalju kui mina nüüd aru sain, on 98-02 a. 9-3'edel peal kas sid1 või sid2. Minul on sid1, väheke vigane, varsti lasen ära tinutada, või siis tuleb uus soetada. Samas tekkis sarnane aga vastupidine küsimus, et kas Sid1 mis näitab mul 4 erinevat infot on võimalik vahetada sid2 vastu millel 8 näitu. Ehk siis kas need nn uued näidud hakkavad ka tööle? Äkki keegi on proovinud?
Tehnika üle ei vaielda kui tulemus on sama, või parem.
saab9-3

Külvasin natuke valeinfot. Minu autol on hoopis selline:
Pilt
Owners manuali järgi on see hoopis SID3 ehk SCC (Saab Car Computer)
SamuelM

Probleem lahendatud, käisin Laki osakonnas. Varasem omanik oli üritanud SID1-st teha SID2-te, kuid töö oli kehvasti tehtud ning osa radasid ja kivid olid kehvasti joodetud, ei andnud ühendust. Elektroonik käis rajad üle ning töötab jälle. SID1 nupud (look) ja SID2 omadused.
Võib teema lõpetada.
Tervo

Nii-nii.Mul sama mure- Sid numbrid poolikud. Kes ja kus sellest jagu saaks ja mis summadega arvestama peaks? Tänud ette.
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: Tervo
Nii-nii.Mul sama mure- Sid numbrid poolikud. Kes ja kus sellest jagu saaks ja mis summadega arvestama peaks? Tänud ette.

See on teema, millest siin päris palju räägitud: http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=999

Õnneks NG900 omanikke kimbutavad muud mured.
;)
djstallion

Algselt postitas: Tervo
Troost auto Laki osakond tegeleb SID-de remondiga, hinnaks 994.- kr./tk, tööle antakse ka garantii.
Vasta