Rehvivahetuse hinnad

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Janne

Nelja rehvi täisvahetus alates 710.-EEKi.

Kahjuks amorditesti meil hetkel teha ei saa.
Kasutaja avatar
toolip

toredad hinnad:) täna sai vahetatud rehvid ja hind oli meeldivam.

tervitused punasele 9-3 kupee omanikule kes vahetas vormeli kommentaatori juures täna rehve. ilus auto sul ja ilusad rehvid läksid alla.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

yldse oleks huvitav teada rehvivahetuse hindasid:

Pärnus 9-5- ga 17" veljed 400 kr. sh ka liimitavad tasakaalud
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
toolip

jüris plekkvelg 16" oli 375.-

aga me nüüd vinguviiulite käest saame, et valet teemat ajame:angry:
kjah

nu tartus saab valuvelje vahetamise koos tasakaalustamisega 350 hakkama
iisak

Algselt postitas: toolip
aga me nüüd vinguviiulite käest saame, et valet teemat ajame:angry:
Moded võiks sellised teemad kohe lukku panna,et siia igasugust crappi kirjutada ei saaks.
Igaüks määrab oma teenustele sellise hinna mida vajalikuks ja võimalikuks peab. Ainuüksi Tallinnas on kümneid kummiboxe. Keegi ei keela neid külastamast.
Isiklikult ei pea paljuks maksta (paar)sadakond krooni rohkem soojas ja valges ruumis ootamise eest kus võibolla pakutakse ka tass kohvi ja on värsked ajalehed-kirjad. Aga kui teid ei heiduta õues tuule käes passimine kusagil Vassili soojaku kõrval ja see,et valuveljest rehvi eemaldamise-paigaldamise ajal tükid lendavad siis jumala eest! Proovige nendega pärast võidelda.
Mis sest,et kleebitud tinad 3kilomeetri pärast minema lendavad ja rehvis on üle(ala)rõhk-aga sa said ju n-sada krooni odavamalt....
Masendav kaader:bs:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
saabu
Auto:
Kontakt:

Minu arust väga vale arusaamine,et madalama hinna eest saad kehvemat kvaliteeti.
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

tundub jah, et kui on valida sooja kohvi ja värskete ajalehtede sirvimisega, just sirvimisega.. ja maksta n-sada krooni rohkem. kannatan oodata 10 minutit ja nautida värsket linna õhku.
aga eks mõni harjunud kontori konditsioneeriga, siis ei saa ju päikse kätte sattuda.:evil:
kuid, aru ma ei saa, et mis mõttes saab tasuta kontrolli? kui vahetus on alates 710 (valuveljed siis rohkem), tuleb juba hinnavaheks 300-400 krooni. Kohvi saab ka odavamalt :)
:bs:
iisak

Ma ei rõhugi niiväga kvaliteedile kui just üldisele heaolule:angry:
Kui teenuse pakkujad on teinud investeeringu-mitte väikese kusjuures-ja püstitanud korraliku teeninduse siis on selge,et nad peavad küsima oma teenuse eest natuke rohklem raha kui suvaline Vassili oma plekk-kuudis kusagil tee kõrval,kus pole niigipalju varju,et vihm krae vahele ei sajaks.
Kui võtta nüüd kaks rehvivahetust aastas ja mõlema korra eest ca 200.- rohkem maksta siis saame kuude peale jagatuna alla 40.-.
Krt,mina sellise "kokkuhoiu" nimel küll auto kõrval tuule käes kõõluda ei tahaks.
Jätkates veel OT siis siia kannataks tõmmata võrdlusmärgi autodiagnostikaga. Kui palju on selliseid inimesi,kes tulevad jutuga (ma rõhutan-siin ei ole mingit seost Troostautoga vaid üleüldiselt),et "mul on autol midagi viga". Sel juhul pannakse autole juhe külge ja vaadatakse.
5(10-15-20) minutit klõbistamist ja viga selge. Ja siis kui raha küsitakse on silmad suured peas:"100(200-...) krooni 5 minuti eest? Hull olete? Te ei teinud ju midagi?"
Aga inimesed!
Teenindus on ju ostnud need seadmed. Raha välja käinud. Ja mitte teie heaolu nimel ega missioonitundest. See on elementaarne,et raha küsitakse....
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

aga kui nüüd on sul diagonstokaga nüüd nii, et tehakse sama töö ära vingemate, uuemate, kallimate masinatega - viie minutiga. aga kuna nende masinad on sellised nagu mainisin, siis küsivad nad sinult hoopis 500-700 eeki (eelmise sinu 100-200 asemel).
ehk töö saab tehtud...
Jürgen

Algselt postitas: saabSS
aga kui nüüd on sul diagonstokaga nüüd nii, et tehakse sama töö ära vingemate, uuemate, kallimate masinatega - viie minutiga. aga kuna nende masinad on sellised nagu mainisin, siis küsivad nad sinult hoopis 500-700 eeki (eelmise sinu 100-200 asemel).
ehk töö saab tehtud...
Aga sa ei pea ju sinna uuemate ja vingemate masinatega töökotta minema! Ise maksaks ka rohkem, kui on normaalne teenindus, kohv, ajalehed, puhas ja soe ooteruum - Kahju, et selliseid kohti on vähe.:bs:
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Algselt postitas: Jürgen
Ise maksaks ka rohkem, kui on normaalne teenindus, kohv, ajalehed, puhas ja soe ooteruum - Kahju, et selliseid kohti on vähe.:bs:

Uued diagnost masinad ega rehvi pealetõmbamis masinad ei paku veel kohvi :) Pole tihe külastaja. võib-olla nüüd pakub.
Kuid kui on valida, siis rehvivahetuse teeksin ma võimalikult odavalt. Masinad on samad. Kannatan oodata 10 minutit ja ei pea minema vihmase ilmaga siis ju :) Endal on kombeks hoida Suverehvid ühtedel velgedel ning talverehvid teistel. Vahetuse ajal lihtsalt uuesti tasakaalustada ja paks broo olema.
Head rehvivahetus hooaega!
:bs:
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Korralik rehvivahetuse pink maksab ca 30000.- Tasakaalustuse pink ligi 50000.- Ehk siis rehvitöökoja kulud ei olegi nii väikesed.
Seega ma ei usu et 300 krooni eest on võimalik kvaliteetset teenust pakkuda. Töömees tahab ka palka, ruumid kütmist, elekter maksmist jne.
Kasutaja avatar
toolip

läkski ennustus täppi:head: isegi kasutaja kes hakkab vinguma aimasin ette:)

kõik ei ole must ja valge, et kohv ja ajaleht vs vassili vihmane nurgatagune. palju muid värve on ilmas olemas-ava silmad. ja muideks minu hinna juures oli ka ajalehed ja ajakirjad ning pehme istumine.
kõik ei ole kuld mis läigib ja kõik ei ole sitt mis haiseb.
saabu
Auto:
Kontakt:

Korralik tööpink maksab 60-70000(just soetasin) ,kui ma küsin 300.-,siis on kehv kvaliteet ja kui küsin 600.-,siis sobib.See on sama ilus jutt nagu Autolehe pimetestis,nurga taga lastakse rehv tühjaks ja tuuakse remonti.Need töökojad,kes remontisid olematut auku(200.- umbes)olid linna parimad.Järaldused tehke ise.
Kasutaja avatar
ptrt

Kuid kui on valida, siis rehvivahetuse teeksin ma võimalikult odavalt.
Jumala eest, lase käia ja tee, kes Sul seda keelab. Aga vingumine, et "..kuna mina teeks nii..", siis on kõik teised teenused mis millegipärast selle Sinu isikliku eelistusega kohe ei klapi, kohe mõttetud või suisa röövellikud ja need teenindajad peaksid hoopistükkis nii tegema, panevad natukene kulmu kergitama.
Las igaühele jääda võimalus omale meelepärast teenust tarbida ja teistele selliseid teenuseid pakkuda, ilma et mingid evangelistid kogu aeg õpetaksid, kuidas asjad maailmas ikka tegelikult käivad. Lõppude lõpuks paneb turg asja paika.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

No mida teemat... :bs:

Siin on vist kõik öeldud juba. vt. Iisaku ja Ptrt-i postitusi. Igaüks määrab oma teenusele hinna, keegi ei käsi aga seda kasutada. Ja veel vähem on vaja viriseda sel teemal.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta