mobiili hoidik autosse?

Vasta
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Kuhu te oma telefoni käest panete 9-5-s? NG900-s panen ta tavaliselt raadio ja SID vahelisse sahtlisse aga 9-5-s pole veel head kohta leidnud. Esmapilgul tundus ainuke mõistlik koht olevat kinnitada hoidik ESP-nupust allapoole:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1

... aga samas on ju oht et ununeb väljudes kaasa võtta ja ei tahaks et keegi klaasi sisse lööb mobla pärast. Äkki on keegi mõne varjatuma koha leidnud? Kas telefon mahub tuhatoosi asemele paigutatavasse sahtlisse? Ukseposti siseküljel on mingi võrguga tasku. Mida te seal hoiate?
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

topsihoidjasse. Väga multifunktsionaalne asjandus, sobib nii pudelite, päikseprillide, pabertaskurättide, kui mobiiltelefonide jaoks. :beer:
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

9-5-l on süüteluku ja klaasitõstuki nuppude vahel koht kus telefon püsib igavesti hästi paigal. Senini ei ole ma suutnud teda sealt minema lennutada. Ka laadida on seal üsna mugav.
IS-D
Auto:

Hetkel hoian tuhatoosis, kuna seisab kasutult, plaan uus hoidja sellele handsfree lisale paigaldada.
Joonas

Algselt postitas: qdwin
9-5-l on süüteluku ja klaasitõstuki nuppude vahel koht kus telefon püsib igavesti hästi paigal. Senini ei ole ma suutnud teda sealt minema lennutada. Ka laadida on seal üsna mugav.

Ka mina hoian telefoni sõidu ajal selles kohas... seni parim koht telefonile, mille autost leidnud olen. Pole vaja eraldi kinnitusi ega muid hoidikuid ja ei ole ta sealt kuhugi lennanud ka.
Eks see sõltub ka telefonist, liistakaid telefone vist ei istuta sinna hästi!
y2k87

Endale sai selline asi pandud:
http://img137.imageshack.us/my.php?imag ... 005hh3.jpg
Kuna topsihoidjas on tavaliselt midagi sees ja tuhatoos sobib ideaalselt suitsupaki hoidmiseks siis tuligi uus osta ja see puitimitatsioon sobib hästi saabi sisuga kokku.
AndresV
Kontakt:

Algselt postitas: y2k87
Kuna topsihoidjas on tavaliselt midagi sees ja tuhatoos sobib ideaalselt suitsupaki hoidmiseks siis tuligi uus osta ja see puitimitatsioon sobib hästi saabi sisuga kokku.
Ei saa aru, misasja sa panid. Keskkonsooli paremal küljel, sigaretisüütajaga kohakuti nagu oleks midagi aga mis see on ja kust saab?

Või räägid hoopis sellest, mis Harman Kardoni sildikese ja ESP-nupu vahel asub. Ma jällegi ei saa sotti, mis see on, kust saab ja kuidas selle külge telefoni kinnitada...
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Mina hoian taskus, siis vähemalt tunnen, kui heliseb.

Nagunii ei kuule, kui autos kuskil on, muusika jahvatab suht tihti valjemate helide poolel...:thumb:
Hands freed ei kasuta.
y2k87

Algselt postitas: AndresV
Algselt postitas: y2k87
Ei saa aru, misasja sa panid. Keskkonsooli paremal küljel, sigaretisüütajaga kohakuti nagu oleks midagi aga mis see on ja kust saab?

Või räägid hoopis sellest, mis Harman Kardoni sildikese ja ESP-nupu vahel asub. Ma jällegi ei saa sotti, mis see on, kust saab ja kuidas selle külge telefoni kinnitada...

Võibolla jäi tõesti segaseks :red: asub siis Harman Kardoni sildikese ja ESP-nupu vahel.
http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... ct_id=2140
AndresV
Kontakt:

Kas see kinnitub 2-poolse teibi või kruvidega? Telefoni hoiab magnetiga?
Madispoiss

Mina hoian oma telefoni enamasti selles vana- aegses hiidmobiilile mõeldud handsfreesüsteemi telefonihoidjas. Pole seda välja kakkunud ja sobib hoidmiseks küll.....hea käepärane. Suti kole on aga noh...saab hakkama.
eifeks

Jalgade vahel, istme taskus. Tasku kumm hoiab teda ilusti püsti ja paigal.
leho

spidoka ees on paras tühi ruum. kuna telefon on peenika nigu liist siis ei häiri kohe üldse mitte :D
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: leho
spidoka ees on paras tühi ruum. kuna telefon on peenika nigu liist siis ei häiri kohe üldse mitte :D
Ja siis lajatab mingi feedja sulle juhuslikult tagant sisse ning telefon kinnitatakse kenasti kulmude vahele koljusse:freak:
kurimees

Ei hakka uut teemat tegema.Autoks saab 9-3 2,2 Tid 85kW 1998 dets.Autos olemas mobiilihoidik,kuhu kenasti istub sisse minu vana telefon Nokia 6350.Kõik toimib kenasti,heli tuleb läbi kõlarite,sid näitab helistamist jne.Nüüd aga tuli vahetada telefoni,siit ka küsimus-
Kas on mingit jullat ,mida annaks olemasoleva süsteemiga ühildada,et saaks luua bluetooth ühenduse,kuid kõik muu toimiks kenasti vanaviisi.Uueks telefoniks on samsung duos.
Kasutaja avatar
overspeed
Auto: 9-5 Estate ja 9-3 CV

Istme ees olevas taskus nagu eifeks vöi ukse sees olevas taskus.
Arrogance diminishes wisdom !
Kasutaja avatar
Skybound

Algselt postitas: kurimees
Ei hakka uut teemat tegema.Autoks saab 9-3 2,2 Tid 85kW 1998 dets.Autos olemas mobiilihoidik,kuhu kenasti istub sisse minu vana telefon Nokia 6350.Kõik toimib kenasti,heli tuleb läbi kõlarite,sid näitab helistamist jne.Nüüd aga tuli vahetada telefoni,siit ka küsimus-
Kas on mingit jullat ,mida annaks olemasoleva süsteemiga ühildada,et saaks luua bluetooth ühenduse,kuid kõik muu toimiks kenasti vanaviisi.Uueks telefoniks on samsung duos.

Vaevalt küll :freak: Igal tootjal ju oma sisteem. Oleks sa ostnud Nokia, siis oleks asi ehk piirdunud hoidja vahetusega, sest HF-d ühilduvad paljude telefonidega ja pistik hoidja allosas peaks olema standartne.
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
sipelgaz

Ma siinkohal ütleks,

Et see ESP nupu all olev hoidik esimese postituse lingis pole mitte GSM jauks, vaid TomTom 920 GO puldi jaoks.

Aga oma 9-5's hoian telefoni kesktaskus. Sobib väga hästi sinna sisse ja samas saab ka piisavalt ruttu kätte, kui vaja.

:drink:Sipelgaz:beer:
Vasta