Tonnise aknalülitite bloki kättesaamine?

Tonnised ja nende mured
Vasta
tonisk

Kas tonnise akende lülitite plokk eemaldub lihtsalt kangutades või on mingi nipp ka, tahaks lülitite valgustuse toimima saada?
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Seal on ka kirjutatud nendest nats...vaata enne natuke ringi!

SAABNET:EE foorum » Elektroonika » K: saab 9000 93a valgustite kohta!!
tonisk

Kas ise lugesid enne?

Tsitaat:Pole probleemi selle jootmiega aga kuidas se konsooli kätte saab, ei julge eriti kangutada ka, pärast lähev veel midagi puru.

Selle pärast küsingi, et kas tuleb kangutada (kergelt see igatahes ei tule) või on mingi muu moodus.
teager

Nagu Trionic tavatseb öelda - "küüned taha ja tõmba" :)

terv, teager
tonisk

Kui juba Trionic nii ütleb, siis järelikult nii käibki.:headbang:
mardikas

Küsiks järgmise küsimuse: kuidas saada kätte aknatõstukite plokki sealt keskelt käigukangi juurest? Mul igasugu möginat vist nupukeste vahele läinud ja seega lüliti päris korrektselt ei funka...tahaks puhastada kui võimalik
olaviv

pead selle konsooli lahti võtma, muidu nagu tervelt kätte ei saa, vähamalt mina ei suutnud nõksu leida. Konsool tuleb lihtsalt, kask polti tagapool põhja kõlge (polstri all) ja kaks kruvi ees külgedel. Ploki enda saab ka ilusti lahti, peab vaid ettevaatlikult tegutsema, et mitte plasitkust "nagasid" ära murda. Ma tegin ka pilte, kui enda oma lammutasin aga mitte ei leia aega, et nendest ilus jutuke siia komponeerida :)
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Kangutad pikad küljed ettevaatlikult laiali, küll ta tasakesi tuleb. Aga kruvikas ei tohi olla peenike, siis saavad servad kannatada.
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Vanemal CC tonnisel käis umbes sama põhimõttega kinni, nagu pisike külje suunatuli - lühikestes otstes metallist klambrid. Tuli mõlemit otsa korda-mööda üles painutada. Suhteliselt piinarikas toiming, sest klambrid hoidsid end metalli sees (keskkonsool on "metallkarp") tugevasti kinni.
Eelmine omanik oli seda siiski nii painutanud, et päris lõpuni kinni plokk enam ei jäänudki.

Kuidas uuemal 9000-l, ei oska öelda. On olnud endalgi tahtmine veidi nuppe puhastada, aga pole julgenud kangutada. Näotu ka, kui klambrid katki või mingid kangutamise jäljed jäävad...
siim1985

Minu tonnisel tuli küll otsast kruvikaga vaikselt kangutades.
Vasta