Häid halbu juhtumisi politseiga

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Roadrunner

Nii eile ühtul kuskil kella 8 paiku hakkas minu maja ees karjuma ühe PõhhMMwõõõ alarm noh las karjub jääb vait mõtlesin. Karjus juba tunni sai kakski täis ma päris:evil: juba lapsed juba magama minemas ikka ei jää vait. Võtsin kätte panin jope selga ja läksin õue vaatama äkki lukud maha murtud või midagi. auto väliselt ok oli siis võtsin taskust telefoni ja valisin (karjuva auto kõrval ) 110 ja kurtsin oma muret. Küsiti auto nr vävi ja marki kõik klappis ja tädi natuke klõbistas ja teatas (õnneliku häälega), et omanikul ARK baasis mob tel nr olemas ma helistan talle. Tänasin ja me lõpetasime kõne. Ja ennäe imet ei läinud 5 min kui omanik auto juures ja auto vait :head::head: üle pika aja ka midagi kasu meie politseist.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Mina olen samal meetodil taga ajanud autojuhti, kes parkis mu väravasse lumehange oma tojoodiku. Ei õnnestunud küll 5 minutiga sealt seda eemaldada, aga minema ta sealt ikka läks paari tunni jooksul.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
toolip

Öösel töölt koju sõites haakis sappa politseibuss ja andis märku kinnipidamiseks mida ma ka korraliku liiklejana tegin, tuli politseinik ja pistis sõnagi lausumata alkomeetri nina ette, puhusin ,peale mida politseinik läks jällegi sõnagi lausumata oma bussi tagasi. mina siis ootasin,läitsin sigareti ja ootasin...suits tehtud, politsei minust ikka välja ei tee ning istub oma bussis minu auto taga....mõtlesin kaua ma ikka ootan ja nii ma siis minema sõitsingi...sõnagi lausumata:) see vist uus teenindusstandard politseil
äkki olen praegast most wanted listis
Vasta