Tagaklaasi kojamehe veevoolik 9-5
Piinlik lugu siis juhtus minuga, võiks tehtu lausa aasta teoks tituleerida. Nimelt tegi mulle muret tagaklaasi kojamees, mis krigises imelikult kui töötas. Vaatasin seal taga siis natuke ja avastasin, et ohoo, tavotinippel taga, et pressin vähe määret sisse ehk kaob kriuks ära:wall: Mõeldud tehtud. Pärast umbes kümnendat surumist avastasin järsku, et kurat, tegemist ju klaasipesu vee vooliku otsaga
Nüüd siis ongi jama käes, veevoolik tavotti täis ja vett enam ei tule
Huvitaks mind nüüd kust ma peaksin selle puhastamisega alustama, kas kuskil on sel voolikul mingisugune ühenduskoht, et sealt näiteks suruõhuga lasta ja lööb äkki tavoti eest minema või kuidas peaksin käituma? Päris naljakas lugu igaljuhul, ise ka ei usu et selline udu võin olla 
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
irw... 
aga ega sul vist suurt midagi muud üle ei jää, kui voolik ära vahetada. Või noh, mõlemast otsast lahti võtta ja siis survega üritada välja pesta see tavott. Millegipärast arvan, et ega ta väga ei taha sealt välja tulla...
aga ega sul vist suurt midagi muud üle ei jää, kui voolik ära vahetada. Või noh, mõlemast otsast lahti võtta ja siis survega üritada välja pesta see tavott. Millegipärast arvan, et ega ta väga ei taha sealt välja tulla...
Kas sealt mingit carburator cleanerit (või mõnda pigieemaldusvahendit/leotusvahendit) ei kannata sisse lasta? See peaks tavoti vedelaks tegema. Pärast tuleb lihtsalt süsteem vähe kangema kraamiga läbi pesta (ehk aitab isegi pisut kangem fairy lahus).
Algselt postitas: mm17
Kas see on hea mõte, kui ma veepaagi küljest vooliku lahti kisun ja sealt õhku sisse puhun? Ja kas see voolik on kogupikkuses ühes osas või on vahepeal mingisugune ühenduskoht?
Võid lasta,aga ettevaatlikult.Ennegi nii ummistusi likvideeritud.Aga rõhk hoia madal.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989