samas keegi ei saa ju ometi nii varakult teada mida ta käesoleva aasta augustis ette võtab ja kus üleüldse viibib!

"väravas" ehk kohapeal võiks ju ka keegi raha vastu võtta
Algselt postitas: AndrusFJRAlgselt postitas: Cyber
Registration fee per adult 92 EUR. telk 19EUR kah vist per person... aga arvan, et selle koha peal saab viilida ka..See paaripäevane Lätituur enne seda on 20 EUR. 45EURi eest saab telgi asemel mingis suures toas magada...
Mina võin vabalt ka kellegi autos olla ja tagavarajuhti mängida..![]()
Telk peaks ikka olema 19EUR per unit, oleks nagu loogiline...
Ja see 30 aprilliks ära maksmine - arusaadav, et korraldajad tahaks maksimaalselt raha ette saada, et oleks millest kulusid katta aga ma ei usu, et kui kohale ilmud ja raha ette maksnud pole, siis kohe koduteele juhatatakse... piisavalt käidud analoogse maksesüsteemiga motoüritustel Euroopas ja kunagi pole kohapeal maksmisega probleeme olnud...
Aga see on minu isiklik arvamus, eks igaüks maksab ja toimetab, nagu õigeks peab.
Mul mõte liigub antud ürituse suhtes aga on veel nii vara, et ei tahaks kindla peale veksleid välja anda.
Algselt postitas: vmasterAlgselt postitas: redhead
Kas suvepäevade plaane on kuskil teemas ka juba arutatud?![]()
Kõige operatiivsema info saamiseks on soovitav saabneti vastavaid teemasid jälgida.
Ega jah, kui vastavat teemat pole, siis on mõistlik jälgida kokkutulekute alarubriiki. Sinna need teemad kõik varem või hiljem tekitatakse.Algselt postitas: redhead
P.S ma ju küsisingi, et kas kuskil sihuke teema üldse üleval on. Praeguseks ma tean, et suvekas on midagi sellist juba üles võtnud.![]()
Algselt postitas: AndrusFJR
Mina regasin ennast ka ära, aga maksta kavatsen neile kohapeal.
Some our people have had interest, is it possible to come without registration, as they really do not know, will they have free time or not in beginning of August. If it turns out that they can come, is it possible to arrive as unregistered and pay at the gates?
Yes, it's possible, but then we not guarantie that we can propose sleeping place (except for tents), and there can be also problems with eating.
Better is to register, and be late with payment...
Algselt postitas: teager
Täpselt kuu aja pärast siis suureneb Saabide kontsentratsioon Lätis märgatavalt
terv, teager
Algselt postitas: Cyber
trass Laagri Statoilist kuni ürituseni alla 300 km..
Muuseas, huvilistega võiks mingil hetkel kokku saada ja pisut plaani pidada, paar nädalat enne üritust oleks täitsa OK vast?Algselt postitas: teager
terv, teager
Algselt postitas: teager
Algselt postitas: vmaster
Toppola on ikka haige asiEttepanekute osas transpordi suhtes võiks ikkagi minna griffiniga, mis lägib nagu muna
. Kui nüüd uue iluvõre jõuan külge monteerida, siis läigib veel rohkem ja loodetavasti ei jää tähelepanuta. Huvitav, kas mul on mingi tähelepanuvajadus või mis.