Kelle valge SAAB 90 seisab juba pikemat aega tähe tn. lõpus Tartus? Tundub päris viisakas seisukorras olevat, aga ju omanikul pole aega vist sõita, või mis?:)
Kuna ei ole kindel et tegemist on foorumlasega, siis ehk jõmmi teemasse see asi.
Kui tuleb ilmsiks et foorumlane siis ilmselgelt moded siit bänni annavad pärast sellise teo ilmsiks tulekut. (kes käis maja seina ääres k*sel, kes loopis kividega kasse jms.)
Huhh...kui esimese hooga silmad üle lasin, siis vaatasin et misasja...silmapete, kuna minu auto number erineb ainult esimese numbri võrra
Siis nägin muidugi ka, et jutt käib hoopis teisest mudelist ka...ja rullnoklikke kombeid mul ka pole.
auto on piltidel puhta puru ja sõitis pool tundi tagasi su parklas?
või siis nähtavasti taastatud jah?
Tegemist siis minu endise autoga. Tundub, et on uuesti liiklema siginenud ja korda tehtud. Aga, et samad nr. on jäetud ja niimoodi möllata ja nö mulle ka sellega s*tta keerata see on mõme.
Ja kellega mina eile tondi ülesõidu juures trehvasin??? Vaatasin, et ilusti saabneti numbrialused küljes ja ei saa mudu mööda minna, kui tegin ika juttu ka oli ju klassikki mainimist väärt, et ILUUUUS!
nädalavahetusel heimtalis oli laada kõrval hoovis märgata klassikut, mis ilmselt oli seisma pandud ja mõni hetk hiljem sai näha ka samas suunas liikuvat klassikut. keegi siit? igaljuhul liikuv masin oli väga ilus.
Algselt postitas: Kuska
Ja kellega mina eile tondi ülesõidu juures trehvasin??? Vaatasin, et ilusti saabneti numbrialused küljes ja ei saa mudu mööda minna, kui tegin ika juttu ka oli ju klassikki mainimist väärt, et ILUUUUS!