Tere.
Mul selline küsimus. Kas keegi on lisanud andurid hiljem (ostes neid polnud), Kas nad SID iga ka seotud on või annavad ainult piiksuga märku ja kui saladus pole palju see lugu maksma võib minna ? Kas on mõtekas originaal panna (ise eelistaks) või VUFFEL? Tänan igasuguse informatsiooni eest.
Saab 9-5 universaal tagumised parkimis andurid.
mul on originaalis nad peal ja SIDiga on nad nii palju seotud et tagurdades ja parkimisandurite tööle hakates tuleb kiri PARKING ASSISTANT või mida sellist. Muidu ikka piiksuga annab teada kui kaugel oled takistusest.
Talvel muide on nad kusjuures suht õrnakesed - kui vaid natuke lund on peal siis juba nad annavad paaniliselt pidevat tooni. Ehk siis äkki need nö VUFLID on hoopis asjalikumad...
Talvel muide on nad kusjuures suht õrnakesed - kui vaid natuke lund on peal siis juba nad annavad paaniliselt pidevat tooni. Ehk siis äkki need nö VUFLID on hoopis asjalikumad...
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Park Assist, muidu tore asi aga välja lülitamise võimalus peaks olema. Kui käru on järel siis võid lolliks minna, ainult uugavad. Siis veel seda, et kust ma saaks reguleerida tundlikkust. Nimelt kui kiiremini tagurdan siis ei jõua need enne töölegi hakata kui juba ise pihtas olen, et siis need võiks tiba kaugemalt hakata tööle.