Numbrimärgi alused(vol.6)
- Aeronautik
peaks ka VM-i reklaamimise lõpetama .....uued alused panema:P
Isetegijaid on ka läbi aegade läbi käinud. "Ametlikult" pole vist tehtud (esimese satsi numbrialuste fondist ei tea midagi).Algselt postitas: rantto
Olen ühel NG-l näinud aluseid kus on kirjutatud kaldkirjas SAABNET.EE Kas keegi on ise sellise teinud või oli kunagi sellised aluseid saada?
Ei saa selle postituse poindist aru. kas Sa ei viitsi teemat üldse lugeda kui postitama hakkad? Saabu kirjutas eile, et pool kasti on veel alles. Kontakt kah olemas ju!Algselt postitas: erv
kas on veel saada neid. kui on siis sooviks ka ühte komplekti.
Algselt postitas: saabu
On jah umbes pool kasti,s.t. umbes 30 tk.
kas veel aluseid on järgi. tekkis ka soov ühe komplekti vastu. kui tervet komplekti ei ole siis peaasi et ühegi saab. ma endale taha numbrialust ei pane. viskasin just minema ja panin kahepoolset teipi numbri alla ja kruvidega kinni. supakas hakkas alust väristama 

kui soovite täna numbrialuseid osta siis olen lõunani tyri ja paide kandis.Saab ka kadaka teelt osta.
- Aeronautik
´Deem ma ka täna olin Türil.......magasin maha...nagu ikka:fight:
liigun teisipäeval töökohustusi täites Tallinnast Tartusse.
Endal vaja eesmine alus ära vahetada, suutsin numbrit kätte saades nõksud ära purustada. Kui esmaspäeval aega on, saan seal kadakal ära käidud.. kui mahti.
Endal vaja eesmine alus ära vahetada, suutsin numbrit kätte saades nõksud ära purustada. Kui esmaspäeval aega on, saan seal kadakal ära käidud.. kui mahti.
On alles, enne tulekut võiks enne ka ette helistada siis. Nr on esimeses postis.