manuaal->automaat
-
S9K
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: illAlgselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Okaga kes maksab vahetuse? Oot krt, mul liisitud auto. Kas ma üldse võin?
AUTOD vahetate, mitte kastid! Mõlemal 2000 aero estate![]()
Ei no see on päeva nali ikka. Tegelt hõbedane on väga kena. Varustus ka enam vähem sama, mul pole vent istmeid ainult:D.
Oluliselt odavam ja lihtsam tuleb sul praegune auto maha müüa-kasvõi väikese miinusega- ja osta endale automaat.
Ehk tsiteerides Gurusid:
"Kõik on võimalik. Aga kas see on ka otstarbekas?"
Ehk tsiteerides Gurusid:
"Kõik on võimalik. Aga kas see on ka otstarbekas?"
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Selle arutelu käigus ehk võikski siis selguda, kumb variant on otstarbekam. Eriti just sellisel juhul, kui tegemist oleks kastide vahetusega nagu SAABNINETHOUSAND välja pakkus. Kui peaks teise kasti lisaks ostma, oleks asi ilmselt palju kulukam. Ehk siis kui kalliks läheb selline vahetus ja mida see kõik endaga kaasa toob. Siis teab, mis edasi teha 
nuhh, selline esialgne list, mis oleks vaja ümber ehitada automaadi pealt manuaali peale:
- kast
- aju
- pedaalid
- kuliss (või kuidas iganes seda tänapäeval nimetatakse)
- Ma ei tea, a ilmselt kulissist tulenevalt ka kogu see salongi osa, mis kulissi peal füüsiliselt istub (konsool jms)
- ilmselt juurde panna siduri peasilinder
- suuremas osas voolikuid, torusid, lõdvikuid ja kaableid
Siit võib siis teisesuunalise juppide kogumi kokku lappida. Pluss siis sada aastat ööd ja vaeva nägemist.
- kast
- aju
- pedaalid
- kuliss (või kuidas iganes seda tänapäeval nimetatakse)
- Ma ei tea, a ilmselt kulissist tulenevalt ka kogu see salongi osa, mis kulissi peal füüsiliselt istub (konsool jms)
- ilmselt juurde panna siduri peasilinder
- suuremas osas voolikuid, torusid, lõdvikuid ja kaableid
Siit võib siis teisesuunalise juppide kogumi kokku lappida. Pluss siis sada aastat ööd ja vaeva nägemist.
-
MangustGrupp
muhhaha pange see nali nurga 
Mm17: tahaks automaati endale 9-5le..
SAABNINETHOUSAND: Mul on automaatiga auto, ehk vahetame? :DDDD
-
S9K
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: MangustGrupp
muhhaha pange see nali nurga
No ma räägin, selliseid asju ei juhtu igapäev:thumb:
Ka mootori(osaliselt ka auto)juhtelektroonika tuleks siis vahetada.Algselt postitas: mm17
Selle arutelu käigus ehk võikski siis selguda, kumb variant on otstarbekam. Eriti just sellisel juhul, kui tegemist oleks kastide vahetusega nagu SAABNINETHOUSAND välja pakkus. Kui peaks teise kasti lisaks ostma, oleks asi ilmselt palju kulukam. Ehk siis kui kalliks läheb selline vahetus ja mida see kõik endaga kaasa toob. Siis teab, mis edasi teha![]()
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989