Kas foorumlane/kes foorumlane

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
suvekas

Eile õhtul kella üheksa paiku, tabasin Eleri kiirust ületamas, Viimsis, Lubja mäel.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Algselt postitas: suvekas
Eile õhtul kella üheksa paiku, tabasin Eleri kiirust ületamas, Viimsis, Lubja mäel.

Milleks selline jutt? Kas sul hakkas nüüd parem et said selle siin maha hõigata?
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: TGB

Milleks selline jutt? Kas sul hakkas nüüd parem et said selle siin maha hõigata?

OT:

Põhimõtteliselt suhteliselt mõttetu informatsioon aga ma võin öelda, et täna koju sõites mööda järvevana ilmselt ületan ka kiirust. :poke:
Iga ratas veab and then some!
Eleri

rahu rahu poisid, ega ta paha pärast, ma arvan, ja jutt ju õige. :red: eks see olegi siin rohkem muutunud selliseks teemaks et kohtutud, nähtud
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
suvekas

Ega ma ka paha pärast aga tuttav politseinik mainis, et oleks võinud rajalt maha võtta aga kuna ta teab, et ma olen saabipede ja ma ise sattusin ka talle radarisse(ületasin ka kiirust) ja sõitsin Eleril sabas, siis arvasin, et tasub mainida.
Postituse mõte oli tegelikult selles, et me keegi kunagi ei tea, kus võib politsei varitseda ja trahvi teha.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
IFF
Saabiklubi liige

Ega ma ka paha pärast aga tuttav politseinik mainis, et oleks võinud rajalt maha võtta aga kuna ta teab, et ma olen saabipede ja ma ise sattusin ka talle radarisse(ületasin ka kiirust) ja sõitsin Eleril sabas, siis arvasin, et tasub mainida.
Postituse mõte oli tegelikult selles, et me keegi kunagi ei tea, kus võib politsei varitseda ja trahvi teha.

OT:
Ah nii, ei no, siin on hea näide, et info müra või selle puudumine tekitab vale arusaami. Oleks sa kohe kõik info pannud oleks vastukaja olnud teistsugune.
Eleri

aitäh suvekas,.:) tundub et vedas tõesti.
lauri666

Tule taevas appi ! Loen seda jura siin ja mõtlen, et kas tõesti on see saabi foorum.
Lasteaed :gun:
Kasutaja avatar
kaarel

Toores OT:
lauri666 - oskad oma seisukohta-arvamust kuidagi põhjendada? Räägi välja, mis konkreetselt muret teeb - selline hinnang puudutab paljusid foorumlasi ning nõuab väikest lahtiseletust.

südamlike tervitustega,
Kaarel
;)
Algselt postitas: lauri666
Tule taevas appi ! Loen seda jura siin ja mõtlen, et kas tõesti on see saabi foorum.
Lasteaed :gun:
lauri666

Näide foorumist: Eile natukene enne kella 4 Tartus Saab-i esinduse juures keegi oma natukene uuema 9000-ndega piilus mu vana tonnist. Foorumist keegi?:P

Ma ei mõista mis sellise infoga peale hakatakse ? Minu arust sellist lapsikust on siin piisavalt palju.

Lugupidamisega

Lauri
roomlane

Näide foorumist: Eile natukene enne kella 4 Tartus Saab-i esinduse juures keegi oma natukene uuema 9000-ndega piilus mu vana tonnist. Foorumist keegi?:P

Ma ei mõista mis sellise infoga peale hakatakse ? Minu arust sellist lapsikust on siin piisavalt palju.

Lugupidamisega

Lauri
Aga just selle jaoks, nagu see näide siin, see teema ongi. Et tagantjärgi tutvuda teiste saabiomanikega - ei taibanud kohe nähes (foorumi)nime küsida vmi.
Samas siia teemasse poleks vaja panna seda juttu, et "Eleri, nägin sind seal... :)", sest adressaat on teada ja saaks selle sõnumi U2U kaudu ka saata.
55581286
Eleri

Kahjuks on jah palju inimesi kes arvavad et koguaeg peab tige ja trotsis olema, ja et lõõpimine nalja tegemine ja niisama loba on ainult raisk. Kahju

Elus on vaja ka lihtsamaid asju, pinget ja närvilisust on niigi palju. kas koguaeg on vaja rääkida ainult jamadest ja muredest? Tore on ju rääkida sellest et tutvusin uue foorumlasega, kui meie väikse kogukonna liikmega.
Kasutaja avatar
foxer

Täna kella 12 paiku sõitis Sikupilli ülesõidu alt Järvevanale valge tonnine, mis suitses nagu põrguline. Tunnistab keegi enda omaks?
mm17

Paneeli tänaval AJ maja ees seisab üks 9-5 pidevalt, äkki ka foorumlane ja kuna praegu on meil päevakorras mõne riiuli ostmine sealt, siis saaks ehk isegi soodustust? :)
tanelkro

hmmm...kas siis tegi trahvi ka või??:D kui ei, siis kaob ju postituse mõte ära...
tarmiit
Saabiklubi liige

Lugupidamisega

Lauri

Mina olen poolt!! See on nõme teema!!:wall:
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Märkige teema nõmedaks ja ärge lugege seda enam..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
mortenx

räni tänavas nägin ilusat musta cabriot :headbang:
iisak

Ja mina ei näinud eile ühte 9-5 ega tonnist ega ka mitte ysiysit..
Come on moded!
Ühinen Tarmiidi ja teistega, kes ei julge seda öelda:

SEE TEEMA IMEB VILINAL:bs::bs::bs::bs:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: iisak
Ja mina ei näinud eile ühte 9-5 ega tonnist ega ka mitte ysiysit..
Come on moded!
Ühinen Tarmiidi ja teistega, kes ei julge seda öelda:

SEE TEEMA IMEB VILINAL:bs::bs::bs::bs:

Vaba riik, Loe neid teemasid, mida sa ise heaks arvad! Keegi ei kohusta Teid millekski.

Ise loen ma seda kuni mõni huvitav inimene on sinna midagi kirjutanud!

Edit: Või siis kui eriti igav on.
Kasutaja avatar
tõh

või teha lihtsalt nii, et kui keegi iisakut või tarmiiti näeb, siis ei maini seda siin teemas. ;)
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Täna tunnike tagasi sai nähtud Laagri Statoilis pargituna viisakat tumerohelist NGd, millel oli juhipoolne külg korralike avariijälgedega.
Kui omanik ennast siin ära tunneb, siis on mul tema jaoks olemas ilma roosteta ja korralikud sama värvi uksed.
:thumb:
U2U.
Kasutaja avatar
cilpkonn

iisak, kui sulle teeb tuska mingist servast, siis ära loe seda teemat.. eelnevalt olen maininud, et sa oled kohati liiga terava keelega, äkki jätaks mõne teema puutumata?
iisak

Algselt postitas: cilpkonn
iisak, kui sulle teeb tuska mingist servast, siis ära loe seda teemat.. eelnevalt olen maininud, et sa oled kohati liiga terava keelega, äkki jätaks mõne teema puutumata?
Mulle ei tee tuska mitte midagi. Lihtsalt mõned teemad on siin lapsikud-LAPSIKUD.
Inimestel võiks olla mingigi privaatsus. Mõelge ise-ma olen just paha peal väljas ja sõidan ringi kena tibiga. Mille kuradi pärast on vaja kellelgi kiljuda,et nägin seda või teist seal või mujal? Kelle asi on kus ma liigun?
Saame täiskasvanuks. Parem viipa kätt või minupärast kasvõi vilguta tuledega. Aga ära lärma. Punkt.:bs:
Ja mul on täpselt nii terav keel kui ma tunnen, et mingi asi ebanormaalne on. Kõik.
Loodan, et väljendasin ennast piisavalt selgelt.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Algselt postitas: Motorhead
Täna tunnike tagasi sai nähtud Laagri Statoilis pargituna viisakat tumerohelist NGd, millel oli juhipoolne külg korralike avariijälgedega.
Kui omanik ennast siin ära tunneb, siis on mul tema jaoks olemas ilma roosteta ja korralikud sama värvi uksed.
:thumb:
U2U.
Härrased!
Tsiteerisin enda eelmist postitust näitamaks, et kellelgi siiski võib olla antud teemast reaalset kasu.
Kui aga otsustate siinses teemas edasi vaielda, siis ilmselt upub mu jutt sellesse ära ja kasu ei saa keegi.
Teil kõigil on ilmselgelt õigus.
Kuid järsku Te saaksite teha omaette teema, kus Te arutlete konkreetsete teemade vajalikkust?:bs:
Teema pealkirjaks võiks olla näiteks "Parem Saabnet" ja kõik võiksid teha konkreetseid ettepanekuid foorumi arendamiseks meeldivamas suunas. Või siis, vastavalt tasemele, üksteisele niisama virtuaal:freak: anda... :)
Ärge ainult nüüd mu ettepanekut siinsamas kolme lehekülje pikkuselt arutama hakake. :beer:
Vasta