Erinevad SID'd

Teemad elektroonikast...
Vasta
Taavi_R

Tahsks uurida erinevate SID'd kohta. Mul endal on autol SID2 (kolme nupuga). Aga kas ma saan endale panna ka mõnema suurema numbriga SID'i külge?

... ja mis nende erinevus üldse on?
Eleri

Saab ikka panna, funktsioonide erinevus. Mida uuemaks seda rohkemaks
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
pistyk
Auto: Honda Civic 2.2ctdi 103kw 2009.a.

mul ka see kolme nupuga,näitab ainult keskmist kütusekulu,seda mitu kilomeetrit veel sõita saab ja temperatuuri
Parem varblane katusel,kui nuga neerus
Taavi_R

http://www.auto24.ee/products/product_p ... 94&view=20

Selline asi hakkas silma. Mis SID see täpsemalt on ja mis lisafunktsioonid seal on?
simo

ma huvipärast küsin, et kas näiteks 98-nda aasta 9-5l saaks vahetada näiteks maki paneeli navigatsiooni paneeli vastu mis 02 aerodel näiteks peal on , mõõdud on kül samad.
ill
Saabiklubi liige

http://www.saabworkshop.com/index.php?p ... ticle_id=2

Siin on SIDide kohta juttu. Põhimõtteliselt on SID3-l lisaks miski tripcomputer, sisestad, mitu kilomeetrit sõita on ja siis näitab mis kell sa kohale jõuad, lisaks keskmist kiirust ja vist oli veel midagi :) Tänapäevasel GPS-navigatsiooniajastul suht mõttetud funktsioonid.
pistyk
Auto: Honda Civic 2.2ctdi 103kw 2009.a.

SID3-e saab siis SID2-e asemele panna küll
Parem varblane katusel,kui nuga neerus
csn

SID3 näitab: keskmist kütusekulu, palju saab veel olemasoleva kütusega sõita, on veel speed warning(hakkab piiksuma kui ületad näiteks 100 km/h, siis veel reisiarvesti, keskmine kiirus ja mingid asjad veel
SID 2 saab asendada SID 3 ga
Taavi_R

Mis asi on: Radio/Tape/CD Information Display. See vist ainult originaalmakiga?
roomlane

Algselt postitas: tõh
no minul on ka kõik need funktsioonid olemas ja ometi on peale kirjutatud SID2. btw, kasutan regulaarselt reisiarvestit, sest GPSi mul pole.
9-3-l on see SID veidi teistsugune, kui NG900-l. Ja on kahte erinevat. Sul siis ilmselt see reisiarvestiga.
55581286
simo

ma huvipärast küsin, et kas näiteks 98-nda aasta 9-5l saaks vahetada maki paneeli navigatsiooni paneeli vastu mis 02 aerodel näiteks peal on , mõõdud on kül samad.

.. ei oska siis keegi vastust anda ?
--iir--

oskab keegi aidata kuidas saab sid heatherit ajastatada
avelito

Algselt postitas: simo
ma huvipärast küsin, et kas näiteks 98-nda aasta 9-5l saaks vahetada maki paneeli navigatsiooni paneeli vastu mis 02 aerodel näiteks peal on , mõõdud on kül samad.

.. ei oska siis keegi vastust anda ?

Sa võid ju ära vahetada selle, kuid abi sul sellest minu teada ei ole. Juba juhtmete ühendusklemmid on neil kahel erinevad, kui ümber ehitad siis on kõik võimalik.

Targemad parandavad, kui eksin.
SamuelM

Minu liikuril on hoopis isemoodi vidin küljes, keegi on seda vist koduste vahenditega upgrade-nud. SID ise on kolme nupuga ning markeering näitab, et on SID-1, kuid omadused on SID-3 omad (mida kirjeldas csn). Ei tööta ainult nullimis funktsioon, mida saab parandada kaitsme eemaldamisega. Autoks siis 2001 aasta 9-3.
Kasutaja avatar
vallikas

Küsin oma SID-i küsimuse siin ära. Mul ng-l peal kolme nupuga (info, clear, black panel) SID2, kuid näitab ainult välistemperatuuri, muus osas näitab lihtsalt --

Üks variant, et mul SID 1 on vahetatud SID2 vastu ja ei saagi midagi näidata, teine variant, et italiaanod on midagi "modinud". Eriti ei häiri nagu üldse, et funktsioonid ei tööta, aga põhimõtte pärast tahaks juba teada, mis laadi mõtted asjatundjatel tekkivad. Ainsana tahaks kogeda seda black panel varianti, kui seda vajutan, kustub SIDi ekraan, kuid muud asjad armatuuris jäävad põlema.

Samas välja ei taha teda mingil juhul visata - kell on supper äge minu arust ja veateated ka, et vaheta pirni ja klaasipesuvedelikku vähe, aga miks siis black panel ei tööta???

Foto minu auto SID-ist
Kasutaja avatar
MadMan

Ma tegin ka selle liigutuse, et vahetasin SID4 (nö maki display) SID2 vastu, kuid pärast el. skeemi uurides selgus, et SID2 ja SID3 tahavad veel igasugu signaale saada (tahhomeeter jne). Seega on mul sama seis, mis vallikal.
Kas su masinal on selline vidin kaitsmetekarbi kohal: ICE Integrated Computer Electronics Module 4711263?
Kasutaja avatar
vallikas

oh tont, ei oska kohe vastata sellele, pean uurima, SIDi olen natu uurinud, juhtmetega pistik taga tundub adekvaatne, midagi otseselt läbi lõigatud pole (nagu aknatõstukite nuppude taga, kus on tehtud see äge funktsioon, et uksi lukustades u 3 sekundi pärast tõstab ise klaasid üles) ja mõte ka pigem, et kas on vahetatud SID uuema vastu või siis ikkagi mingil põhjusel ei tööta funktsioonid.

Mida see ICE Integrated Computer Electronics Module 4711263 muudaks muidu?
Kasutaja avatar
MadMan

See ongi aju ehk arvuti, mis oskab neid läbisõite jms arvutada mu arusaamist mööda.
Kasutaja avatar
vallikas

MadMan, otsisin, aga ei tea kas õigest kohast üldse, kas juhiukse taguse kaitsmekarbi ülalt või tagant tuleb otsida, selleks peaks kaitsmete karbi eest ära võtma või otsisin täitsa valest kohast?
Vasta