SID: right low beam failure???

Teemad elektroonikast...
Vasta
etsajo

Tere,

Kõigepealt ma ei ole üldse kindel et õige teema alla selle postituse teen, aga võimalik et mingi elektroonika "kala" on ka sees. Täna kui hakkasin autot käivitama ei lasknud ta mul võtit keerata. Proovisin mitu korda, lõpuks pool jõuga sain ikka ON-i peale ja ka auto käima aga kohe lõi SIDil põlema kirja Right low beam failure. See peaks siis olema minu parema tule mingi pirn, mis läbi põles vms. Nüüd küsimus selline, kas see võib seotud olla selle käivitamisega või oli lihtsalt kokku sattumus? Teine eriti loll küsimus on seoses selle tulega. Läbi põles vist see suurem ja ümaram pirn seal tule sees. Äkki oskab keegi öelda palju sellise asja vahetamine maksta vb umbes koos vahetamisega? Ise olen liiga loll, et näppima hakkata:wall::cool:

auto siis 2.2TD 9-3 2004 aasta
Kasutaja avatar
tõh

Algselt postitas: etsajo
Läbi põles vist see suurem ja ümaram pirn seal tule sees. Äkki oskab keegi öelda palju sellise asja vahetamine maksta vb umbes koos vahetamisega? Ise olen liiga loll, et näppima hakkata:wall::cool:
mitte keegi pole nii loll. kättevõtmise asi vaid.
tee kapott lahti, keri kork maha tule tagant ning pääsedki ligi juba.
suur

Proovisin mitu korda, lõpuks pool jõuga sain ikka ON-i peale ja ka auto käima aga kohe lõi SIDil põlema kirja Right low beam failure. See peaks siis olema minu parema tule mingi pirn, mis läbi põles vms. Nüüd küsimus selline, kas see võib seotud olla selle käivitamisega või oli lihtsalt kokku sattumus?

Kokkusattumus ilmselt ikka.
Pirni vahetus pole väga keeruline. Pigem lihtne. Vahetuse hind sõltub sellest, mis pirni asemele valid. "90% more liht" lambid on kordades kallimad, kui tavalised (hinnakäärid on umbes 30-300 krooni). Vahetus ise võtab 5 minutit.
etsajo

Algselt postitas: suur
Proovisin mitu korda, lõpuks pool jõuga sain ikka ON-i peale ja ka auto käima aga kohe lõi SIDil põlema kirja Right low beam failure. See peaks siis olema minu parema tule mingi pirn, mis läbi põles vms. Nüüd küsimus selline, kas see võib seotud olla selle käivitamisega või oli lihtsalt kokku sattumus?

Kokkusattumus ilmselt ikka.
Pirni vahetus pole väga keeruline. Pigem lihtne. Vahetuse hind sõltub sellest, mis pirni asemele valid. "90% more liht" lambid on kordades kallimad, kui tavalised (hinnakäärid on umbes 30-300 krooni). Vahetus ise võtab 5 minutit.

tänud, aga kas pean siis mõlemal tulel ära vahetama, et oleksid samasugused?
suur

Mõistlik on vahetada paaris. Samas ei pea ilmtingimata mõlemaid vahetama, sest vana ju töötab.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Odot... a on seal üldse tavalised pirnid? Ksenoonid ei või olla seal?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
CrasherFox

Elu on näidanud, et pirnide eluiga lüheneb üpris ühtlaselt (eeldusel, et on ikka ühesugused pirnid) - kui üks läks läbi, läheb teine varsti järele. Mõistlik oleks ikka mõlemad vahetada, praegu veel töötav pirn sahtlisse ajutiseks vahetuseks varusse jätta, juhuks kui taas 1 läbi läheb.
Sil

see pirnivahetus ei ole midagi nii lihtne. mul üks lähitule pirn ka läbi ja ei ole selle vahetamist ette võtnud, kuna eelmisest korrast, kui proovisin vahetada, ei läinud see kuigi hästi. nii et hea pirnivahetuse õpetusest ei ütleks ma küll ära ;)
Vasta